Vůbec nevím, jak dál :( Prasklo moje scházení se s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.6.13 16:53
@pajxn píše:
Nezapomen po nem chtit penize na dite. Az odejdes.

Děkuju za radu. Pokud vím, tak ještě nikam neodcházím a rozhodně to nemám v plánu, pokud se to doma změní

• Citovat
  • Upravit
24.6.13 16:59

Zakladatelko, a jak se tvůj současný přítel postavil k tomu zjištění o „kamarádovi“? Chce váš vztah nějak zachraňovat, anebo to nechává volně plout? Jak reagoval? Přála bych ti, aby se ti vše urovnalo, akorát mám obavu, že pokud se s tím přítel nevyrovná, budeš to, co se stalo, mít pořád na „talíři“, třeba při nějakém jiném sporu a tak. Jedni moji známí „rozdejchali“ nevěru a zůstali spolu, ale při každé blbosti to bylo vytaženo jako výčitka vůči nevěrníkovi.
Snad to dopadne pro všechny zúčastněné dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.13 17:16
@kočička Evička píše:
Zakladatelko, a jak se tvůj současný přítel postavil k tomu zjištění o „kamarádovi“? Chce váš vztah nějak zachraňovat, anebo to nechává volně plout? Jak reagoval? Přála bych ti, aby se ti vše urovnalo, akorát mám obavu, že pokud se s tím přítel nevyrovná, budeš to, co se stalo, mít pořád na „talíři“, třeba při nějakém jiném sporu a tak. Jedni moji známí „rozdejchali“ nevěru a zůstali spolu, ale při každé blbosti to bylo vytaženo jako výčitka vůči nevěrníkovi.
Snad to dopadne pro všechny zúčastněné dobře ;)
Říká, že vůbec neví co dál. Nedokáže si vůbec představit, že bysme se měli se synkem odstěhovat, ale zase žít s pocitem, že ho nemiluju ho dost trápí. Říkala jsem, že se pokusím, aby se to mezi námi urovnalo.Bude to chtít hodně času a hlavně se opravdu rozhodnout jak a co dál. Nějak jsem nezvládla ukončit vztah s „kamarádem“,ale začínám objevovat věci, které by mi asi do budoucna vadili.
Nejradši bych se sbalila, a na pár dní šla někam do izolace, aby se mi v té mé makovičce udělal pořádek…Pak by se určitě uvidělo, kdo a co mi vlastně chybí.
Každopádně je mi jasné, že když s přítelem zůstaneme spolu, budu to mít na talíři neustále. Teď byl 3 dny klídek a dneska to opět začalo. Strašně mě to trápí, ale je mi jasný, že jeho 100× víc. Nechci z něj dělat zlého člověka, ale má své afektové chvíle, kdy dokáže rozkopat půlku bytu. Většinou když ho naštvou rodiče (bydlíme s nimi). Pak začne být doma terno a nesmím ani promluvit.Ale jedno se mu upřít nemůže…NIKDY na mě nesáhl a radši ublíží sobě nebo nábytku…
  • Citovat
  • Upravit
30408
24.6.13 17:34
@Anonymní píše:
Tak jsem konečně našla čas na pročtení celé diskuze, kde během dvou dnů přibylo mraky příspěvků a názorů.
Pokusím se dále vyjádřit k situaci, aby jste měly z čeho čerpat.

S přítelem jsem několikrát diskutovala o tom, co mi chybí (pohlazení, něha, říct třeba"tobě to sluší„ – což si myslím, že když ženská neslýchá nebo nemá pocit že to tak je, začne hodně rychle ztrácet sebedůvěru).
Vždy se to změnilo tak na dva dny a pak jsme zase byli ve starých kolejích. Navíc bylo vidět, že to opravdu nedělá proto, že by ho to bavilo, ale protože to dělat "musí“…Tím pádem mě to opravdu nenaplňuje.
Dohodnout si sex, na určitý dny mi přijde taky dost uhozený. Abych myslela na to od pondělka, že v pátek se zase budu muset snažit, protože je náš den…To je to samé jako když mi řekne jdeme na to.
Musí to přijít samo, aspoň tak to citím já. A samo to může přijít i několikrát denně, když k tomu bude něco, co tě dokáže vzrušit…Ovšem to u nás není.
Samozřejmě, že jsem si neplánovala rozbít rodinu a oddělit syna od otce, ale někdy prostě citům neporučíš. Příjde mi, že většina z Vás žije za dob, kdy rodiče vybrali chlapa, řekli toho si vezmeš a budeš s ním do konce života. Jak asi těm ženám bylo, když milovaly jinde a nemohly poslechnout hlas svého srdce??? :nevim:Samozřejmě, že bych velice ráda žila spořádaný život, přítele nikdy nepodvedla, udržela svoji rodinu v úžasné harmonii, jenže když se snažíte a dokonce i mluvíte a nikam to nevede, má cenu se snažit dál???
Ano, snažím se to ještě nějak zachránit, dokonce i přítel komunikuje, ale už mi nevěří (nedivým se mu, na jeho místě bych byla to samé).Je mezi námi děsný dusno, i když si řekneme něco pěkného a pohladí mě, není to prostě ono.
Nevěřím, že by se to změnilo.
Jasně „kamarád“ mi nabídl, že se o nás s prckem postará, ale přece jen je tady to ALE…

zakl.

Budu psát za sebe. Svého muže jsem si vzala po dvouletém soužití, dalo by se říci po zralé úvaze. Ten svazek považuji za posvátný už jen proto, že to, co do něj investuji já, dává mu i on. Stačí mi jen představit si, jak by mi bylo, kdyby můj muž náš domov rozbil. Z tvých příspěvků cítím, že myslíš jen na sebe. Že se situace po domluvě na dva dny zlepší svědčí o tom, že tvůj partner se snaží. Pokud mu nejde od srdce říkat to, co chceš slyšet(že to to sluší atd.) může být způsobeno i tím, že to tak necítí, přesto by ti rád vyhověl. Zamysli se i nad tím. Nepočítej s tím, že se situace změní rychle. Zasadila jsi vztahu vážný úder, uzdravení bude trvat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.6.13 17:40

Hele, to si musíš rozhodnout sama, s kterým chceš být. Ale jak se jednou rozhodneš, už to bude definitivní a musíš se podle toho zachovat. Takže jestli zůstaneš se současným partnerem, budeš muset přerušit veškeré kontakty s kamarádem. Taky je důležité, aby nevěru nevytahoval při každé hádce a nekontroloval tě na každém kroku - pak by stejně váš vztah šel za chvíli do kytek, protože permanentní kontrolu bys neustála. Prostě začít od nuly.
Promluvte si s partnerem, v klidu… řekněte si, co od sebe navzájem očekáváte.
Pokud se rozhodneš pro kamaráda, není moc co řešit, prostě se sbalíš a odejdeš. Ale rozmysli se dobře, pár tajných setkání má úplně jinou šťávu než každodenní život, aby tě ten nový chlap za chvíli taky neomrzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
24.6.13 17:45
@erinv píše:
Nj.. halt milenec je nejlepsi cesta, jak se ve finale netrapit kvuli jednomu, ale kvuli dvema chlapum najednou.. :nevim:

Cha, to sedí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
24.6.13 17:48

Příjde mi, že většina z Vás žije za dob, kdy rodiče vybrali chlapa, řekli toho si vezmeš a budeš s ním do konce života. Jak asi těm ženám bylo, když milovaly jinde a nemohly poslechnout hlas svého srdce???

Taky mě toto upoutalo. Tys přehlédla jeden důležitý fakt, tys milovala doma a pak jinde. A teď už je složité do nějak řešit.
No zkrátka a dobře, vše, co jsi chtěla, máš, tak si to užij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.13 17:50

Kontrola už nastala, jen je otázkou času, jak dlouho potrvá.
Jakmile mi zazvoní tel, nebo přijde sms, chce vědět, kdo to byl. Když je v práci, tak mi volá cca každé 2hod.Sama nikam nesmím, no a o posezení s kamarády si můžu delší dobu nechat jen zdát.

• Citovat
  • Upravit
13714
24.6.13 17:52
@Anonymní píše:
Kontrola už nastala, jen je otázkou času, jak dlouho potrvá.
Jakmile mi zazvoní tel, nebo přijde sms, chce vědět, kdo to byl. Když je v práci, tak mi volá cca každé 2hod.Sama nikam nesmím, no a o posezení s kamarády si můžu delší dobu nechat jen zdát.

A co? Divíš se mu? Proč by ti měl věřit, když sama píšeš, že jsi to neukončila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.13 17:52
@Virginia píše:
Příjde mi, že většina z Vás žije za dob, kdy rodiče vybrali chlapa, řekli toho si vezmeš a budeš s ním do konce života. Jak asi těm ženám bylo, když milovaly jinde a nemohly poslechnout hlas svého srdce???Taky mě toto upoutalo. Tys přehlédla jeden důležitý fakt, tys milovala doma a pak jinde. A teď už je složité do nějak řešit.
No zkrátka a dobře, vše, co jsi chtěla, máš, tak si to užij.

Děkuji, užívám!!!

• Citovat
  • Upravit
13714
24.6.13 17:55
@Anonymní píše:
Děkuji, užívám!!!

Není vůbec zač, rádo se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
24.6.13 17:56

zakladatelko-já vlastně nevím, proč jsi zakládala diskuzi, když už jsi stejně byla rozhodnutá. Celá tahle diskuze je mlácení prázdné slámy a ty jsi nejspíš chtěla jen požehnání, či obhájit to sama před sebou, ale to můžeš s dobrou kámoškou u kafe, co tě pochopí a vše ti schválí

• Citovat
  • Upravit
31594
24.6.13 18:13
@Anonymní píše:
Tak jsem konečně našla čas na pročtení celé diskuze, kde během dvou dnů přibylo mraky příspěvků a názorů.
Pokusím se dále vyjádřit k situaci, aby jste měly z čeho čerpat.

S přítelem jsem několikrát diskutovala o tom, co mi chybí (pohlazení, něha, říct třeba"tobě to sluší„ – což si myslím, že když ženská neslýchá nebo nemá pocit že to tak je, začne hodně rychle ztrácet sebedůvěru).
Vždy se to změnilo tak na dva dny a pak jsme zase byli ve starých kolejích. Navíc bylo vidět, že to opravdu nedělá proto, že by ho to bavilo, ale protože to dělat "musí“…Tím pádem mě to opravdu nenaplňuje.
Dohodnout si sex, na určitý dny mi přijde taky dost uhozený. Abych myslela na to od pondělka, že v pátek se zase budu muset snažit, protože je náš den…To je to samé jako když mi řekne jdeme na to.
Musí to přijít samo, aspoň tak to citím já. A samo to může přijít i několikrát denně, když k tomu bude něco, co tě dokáže vzrušit…Ovšem to u nás není.
Samozřejmě, že jsem si neplánovala rozbít rodinu a oddělit syna od otce, ale někdy prostě citům neporučíš. Příjde mi, že většina z Vás žije za dob, kdy rodiče vybrali chlapa, řekli toho si vezmeš a budeš s ním do konce života. Jak asi těm ženám bylo, když milovaly jinde a nemohly poslechnout hlas svého srdce??? :nevim:
Samozřejmě, že bych velice ráda žila spořádaný život, přítele nikdy nepodvedla, udržela svoji rodinu v úžasné harmonii, jenže když se snažíte a dokonce i mluvíte a nikam to nevede, má cenu se snažit dál???
Ano, snažím se to ještě nějak zachránit, dokonce i přítel komunikuje, ale už mi nevěří (nedivým se mu, na jeho místě bych byla to samé).Je mezi námi děsný dusno, i když si řekneme něco pěkného a pohladí mě, není to prostě ono.
Nevěřím, že by se to změnilo.
Jasně „kamarád“ mi nabídl, že se o nás s prckem postará, ale přece jen je tady to ALE…

zakl.

ježiš, ty mu nakážeš, že ti má něco říkat a pak se zlobíš, že to není spontánní :lol:
Jseš děcko, který moc kouká na romantické filmy. Není to bohužel jen o věku, někdo nedospěje nikdy :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
24.6.13 18:25

@Gladys Ale tak člověk má právo přece poslechnout hlas svého srdce, jít tam, kde budou krásná slůvka a šimrání v břiše.
Tak se totiž pozná kvalitní vztah, muž mi bude psát zamilované zprávy, nosit kytky, svádět mě i několikrát denně.
Její muž se bude těch pár dní teda snažit a i paní se bude snažit zachraňovat vztah, zatímco to tedy během zachraňování dál táhne s kamarádem, no. A ještě teda to ani doma není ono, takový dusno.

Nevím teda holky, kterej tábor měl tu objektivnější pravdu? :think: Já mám i nadále dojem, že paní je celkem povrchní a hodně nevyzrálá, že ten doplňující příspěvek moc nepasuje na muže, se kterým se vůbec nedá žít a je třeba hledat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
24.6.13 18:34

Mila zakl.jses pro normalni zivot nepouzitelna romanticka(tim te nechci urazit),ale mela bys spadnout z toho ruzoveho oblacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí