Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanka.br. píše:
Až někdy za hodně dlouho budeš mít dlouhodobý vztah, pak zjistíš, že se během něj lidé mění. Chlapi uberou na romantice, ženský přiberou v bocích(například).Tak se modli třeba k té panence Marii, abys nenarazila na někoho, kdo tě při první příležitosti zradí s kámoškou, protože holt už není všechno jako dřív.
já už měla, 17 let a 5 let a že se lidé mění vím moc dobře, nejsem žádná naivka, ale pokud někdo odsoudí zakladatelku podle jednoho příspěvku, aniž by se dozvěděl víc mi připadá přinejmenším krátkozraké.
Mně by zajímalo, jaká by se tu strhla mela, kdyby to byl příspěvek z druhé strany. Žena třeba krátce po porodu, malé dítě, domácnost v troskách, nevyspání… rozhodně nálada na sex není každý den, ztěží jednou týdně. Ale pan manžel potřebuje zasunout denně. No co, nemá doma, šupky dupky za milenkou.
Však o co jde? To byste na něm nenechaly nit suchou, že? ![]()
@martina0310 píše:
@kočička Evička a jestli si tim svym prispevkem myslela to, ze jsem verici, tak te muzu ujistit, ze na to abych mela 20let trvajici stastny vztah nemusim byt verici. nikdy sem nebyla a ani jim nerozumim(ale neodsuzuju)
vůbec můj příspěvek nemá nic společnýho s věřícími, já jsem tím jenom chtěla říct, že někdy naše potřeby druhá strana nevyslyší, či nechce vyslyšet ani za nic a tímpádem mi připadá pravděpodobnější být vyslyšen někým takovým, jak jsem napsala, tudíž to byla ironie ![]()
@Tiger-lily To je ale úplně jiná situace. Ona má důvod být unavená a zase to odezní. Přeci mi nechcete říct, že kdyby jste měli doma muže, který na vás sere, tak s ním zůstanete a bude všechno v pořádku. No já tedy ne. Akorát si myslím, že jde tomu předcházet, že se člověk nezmění jen tak ze dne na den.
@smoulinka71 To ne a proto tu už asi postopadesáté opakuju, že to měla řešit s partnerem a pracovat na jejich sexování tak, aby byli spokojeni oba.
@Tiger-lily Přesně tak, ono nejhorší je, když se dva lidi odcizí, pak už většinou není cesty zpět, ale to není hned. Spát s někým, když mě nepřitahuje jaksi nejde. Ale proč mě přestal přitahovat? Proč už to není jako dřív? Proč ten sex není mezi námi hezký? Proč se k sobě nechováme hezky? Toto by si měla zakladatelka položit a ne jen říct, nevšímá si mě.
@Tiger-lily píše:
@smoulinka71 To ne a proto tu už asi postopadesáté opakuju, že to měla řešit s partnerem a pracovat na jejich sexování tak, aby byli spokojeni oba.
A co když ten její chlap je jako většina chlapů na které když vybalíš, že jsi nespokojená okamžitě přejdou do útoku, protože ON to dělá nejlíp a žádná domluva není možná?
S některými muži se domluvit nedá a proto je lepší výměna za lepší model. ![]()
@peggy.sl píše:
A co když ten její chlap je jako většina chlapů na které když vybalíš, že jsi nespokojená okamžitě přejdou do útoku, protože ON to dělá nejlíp a žádná domluva není možná?
S některými muži se domluvit nedá a proto je lepší výměna za lepší model.
To ale určitě věděla, jaký byl nemyslíš?
@peggy.sl
Aby pak ten chlap taky nevyměnil za lepší model nebo modelínu
Nečetla jsem diskuzi…
Když onehdá prasklo moje scházení se s kamarádem, zůstala jsem s přítelem… Ale časem mi stejně srdce říkalo, že jsem udělala chybu a pořád mě to táhlo ke kamarádovi… Nakonec s kamarádem čekáme dvě děti a jsme nejšťastnější na světě ![]()
Já jsem ti asi moc nepomohla.
Jen jsem tím chtěla poukázat na to, že by se člověk měl řídit srdcem… Protože jestli už svého přítele nemiluješ a máš teď možnost být šťastnější, na tvým místě bych šla za tím, ke komu mě to táhne víc. Je to hnusný vůči tvému příteli - na druhou stranu ty sama víš nejlíp, jak to s přítelem máte. S tím ti tady asi těžko někdo cizí poradí.
@smoulinka71 píše:
To ale určitě věděla, jaký byl nemyslíš?
Každý se časem mění..něco jiného je řešit problémy když jsi zamilovaná a něco jiného, když máš děti a zamilovanost opadne..
A vůbec..chlapi jsou divní.. ![]()
@Tiger-lily píše:
@peggy.sl![]()
Aby pak ten chlap taky nevyměnil za lepší model nebo modelínu
Noo tak vymění, žádná škoda! ![]()
@peggy.sl píše:
Chlap, který chodí do práce je normální standard a né něco hodné obdivu..a být s chlapem jenom kvůli tomu je trochu padlé na hlavu..
Tak se tak ptám, kde se i tady bere tolik diskuzí na téma Můj chlap se jen válí, práci nemá, korunu domů nepřinese, jen ze mě tahá prachy…když je to tak normální standard.
@donaga píše:
No, jestli je manžel v záruce, tak ať ho reklamuje. Na vyřízení reklamace má 30 dní, když nedojde k nápravě má nárok na funkční model nebo vrácení peněz… jestli tedy bude reklamace uznána. Jinak doporučuji věc medializovat (třeba Černé ovce), mnohdy se pak nápravy lidé konečně dočkají.![]()
![]()
![]()
No tak ono je lepší si tyhle poruchové kousky vůbec nepořizovat.. ![]()
Aspon si potom ušetříš s reklamací nervy..
@peggy.sl píše:
Noo tak vymění, žádná škoda!
V tom vztahu je dítě - takže žádná škoda??