Vůbec nevím, jak dál :( Prasklo moje scházení se s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.6.13 09:57
@hanka.br. píše:
Až někdy za hodně dlouho budeš mít dlouhodobý vztah, pak zjistíš, že se během něj lidé mění. Chlapi uberou na romantice, ženský přiberou v bocích(například).Tak se modli třeba k té panence Marii, abys nenarazila na někoho, kdo tě při první příležitosti zradí s kámoškou, protože holt už není všechno jako dřív.

já už měla, 17 let a 5 let a že se lidé mění vím moc dobře, nejsem žádná naivka, ale pokud někdo odsoudí zakladatelku podle jednoho příspěvku, aniž by se dozvěděl víc mi připadá přinejmenším krátkozraké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
23.6.13 10:00

Mně by zajímalo, jaká by se tu strhla mela, kdyby to byl příspěvek z druhé strany. Žena třeba krátce po porodu, malé dítě, domácnost v troskách, nevyspání… rozhodně nálada na sex není každý den, ztěží jednou týdně. Ale pan manžel potřebuje zasunout denně. No co, nemá doma, šupky dupky za milenkou. :mrgreen: Však o co jde? To byste na něm nenechaly nit suchou, že? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.13 10:01
@martina0310 píše:
@kočička Evička a jestli si tim svym prispevkem myslela to, ze jsem verici, tak te muzu ujistit, ze na to abych mela 20let trvajici stastny vztah nemusim byt verici. nikdy sem nebyla a ani jim nerozumim(ale neodsuzuju) :kytka:

vůbec můj příspěvek nemá nic společnýho s věřícími, já jsem tím jenom chtěla říct, že někdy naše potřeby druhá strana nevyslyší, či nechce vyslyšet ani za nic a tímpádem mi připadá pravděpodobnější být vyslyšen někým takovým, jak jsem napsala, tudíž to byla ironie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.6.13 10:02

@Tiger-lily To je ale úplně jiná situace. Ona má důvod být unavená a zase to odezní. Přeci mi nechcete říct, že kdyby jste měli doma muže, který na vás sere, tak s ním zůstanete a bude všechno v pořádku. No já tedy ne. Akorát si myslím, že jde tomu předcházet, že se člověk nezmění jen tak ze dne na den.

• Citovat
  • Upravit
35438
23.6.13 10:09

@smoulinka71 To ne a proto tu už asi postopadesáté opakuju, že to měla řešit s partnerem a pracovat na jejich sexování tak, aby byli spokojeni oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.6.13 10:13

@Tiger-lily Přesně tak, ono nejhorší je, když se dva lidi odcizí, pak už většinou není cesty zpět, ale to není hned. Spát s někým, když mě nepřitahuje jaksi nejde. Ale proč mě přestal přitahovat? Proč už to není jako dřív? Proč ten sex není mezi námi hezký? Proč se k sobě nechováme hezky? Toto by si měla zakladatelka položit a ne jen říct, nevšímá si mě.

• Citovat
  • Upravit
20557
23.6.13 10:14
@Tiger-lily píše:
@smoulinka71 To ne a proto tu už asi postopadesáté opakuju, že to měla řešit s partnerem a pracovat na jejich sexování tak, aby byli spokojeni oba.

A co když ten její chlap je jako většina chlapů na které když vybalíš, že jsi nespokojená okamžitě přejdou do útoku, protože ON to dělá nejlíp a žádná domluva není možná?
S některými muži se domluvit nedá a proto je lepší výměna za lepší model. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.6.13 10:15
@peggy.sl píše:
A co když ten její chlap je jako většina chlapů na které když vybalíš, že jsi nespokojená okamžitě přejdou do útoku, protože ON to dělá nejlíp a žádná domluva není možná?
S některými muži se domluvit nedá a proto je lepší výměna za lepší model. :lol:

To ale určitě věděla, jaký byl nemyslíš?

• Citovat
  • Upravit
35438
23.6.13 10:16

@peggy.sl :D :D Aby pak ten chlap taky nevyměnil za lepší model nebo modelínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
23.6.13 10:21

Nečetla jsem diskuzi…
Když onehdá prasklo moje scházení se s kamarádem, zůstala jsem s přítelem… Ale časem mi stejně srdce říkalo, že jsem udělala chybu a pořád mě to táhlo ke kamarádovi… Nakonec s kamarádem čekáme dvě děti a jsme nejšťastnější na světě :-)
Já jsem ti asi moc nepomohla. :oops: Jen jsem tím chtěla poukázat na to, že by se člověk měl řídit srdcem… Protože jestli už svého přítele nemiluješ a máš teď možnost být šťastnější, na tvým místě bych šla za tím, ke komu mě to táhne víc. Je to hnusný vůči tvému příteli - na druhou stranu ty sama víš nejlíp, jak to s přítelem máte. S tím ti tady asi těžko někdo cizí poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.6.13 10:23
@smoulinka71 píše:
To ale určitě věděla, jaký byl nemyslíš?

Každý se časem mění..něco jiného je řešit problémy když jsi zamilovaná a něco jiného, když máš děti a zamilovanost opadne..
A vůbec..chlapi jsou divní.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.6.13 10:24
@Tiger-lily píše:
@peggy.sl :D :D Aby pak ten chlap taky nevyměnil za lepší model nebo modelínu

Noo tak vymění, žádná škoda! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.6.13 10:24
@peggy.sl píše:
Chlap, který chodí do práce je normální standard a né něco hodné obdivu..a být s chlapem jenom kvůli tomu je trochu padlé na hlavu..

Tak se tak ptám, kde se i tady bere tolik diskuzí na téma Můj chlap se jen válí, práci nemá, korunu domů nepřinese, jen ze mě tahá prachy…když je to tak normální standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.6.13 10:26
@donaga píše:
No, jestli je manžel v záruce, tak ať ho reklamuje. Na vyřízení reklamace má 30 dní, když nedojde k nápravě má nárok na funkční model nebo vrácení peněz… jestli tedy bude reklamace uznána. Jinak doporučuji věc medializovat (třeba Černé ovce), mnohdy se pak nápravy lidé konečně dočkají. :lol: :lol: :lol: :lol:

No tak ono je lepší si tyhle poruchové kousky vůbec nepořizovat.. :mrgreen:
Aspon si potom ušetříš s reklamací nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.6.13 10:26
@peggy.sl píše:
Noo tak vymění, žádná škoda! :mrgreen:

V tom vztahu je dítě - takže žádná škoda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí