Vůbec nevím, jak dál :( Prasklo moje scházení se s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
22.6.13 22:33
@revereb píše:
snad svoje decko!

To byla ironie 8o

Kdyztak jejich… Ale kdyz ona utraci JEHO prachy… :-D

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
22.6.13 22:34
@Tiger-lily píše:
Hm, zakladatelka sem tuhle diskuzi dala pozdě. Měla sem napsat dřív, než si pořídila milence. To bych jí napsala, že to má řešit se svým přítelem. Očividně je předehra jediné, co ve vztahu nefunguje. Teď už prostě něco podělala.

to souhlasím..nevěra nic neřeší
ale ono tím že se vypsala a pustila to ven si třeba taky něco srovnala..

• Citovat
  • Upravit
13714
22.6.13 22:35
@chatwenna píše:
Ja s tebou souhlasim.
Tvuj prispevek ma hlavu a patu.Ale nevim, proc jsi me v nem zminovala. Ja kdyz jsem mluvila o poukazovani na horsi a lepsi muze - chtela jsem tim rict, ze nechapu mistni reakce ve stylu: „Bud rad, ze te nemlati a nepije…“
Čéče ani nevím, od tý doby, cos nechala toho důchodce ve vaně mám na tebe pifku. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
22.6.13 22:35

@Jasněnkaa Chapu, ze mira tolerance dvacetilete s rocnim vztahem a ctyricetilete s dvacetiletym vztahem je nekde jinde.
Presto si nemyslim, ze by se zena jakehokoliv veku mela spokojit s tim, ze jeji muz vydelava pouze penize a obcas na ni vleze.

Myslim, ze zeny vsech generaci by mely od svych muzu chtit vic.

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 22:36
@jdukolem píše:

spíš ji „srovnaly“ zdejší nejchytřejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
@jdukolem píše:

To byl snad smysl diskuze, dát si dohromady názory a návrhy, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
@Virginia píše: Čéče ani nevím, od tý doby, cos nechala toho důchodce ve vaně mám na tebe pifku. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
:-D
  • Citovat
  • Upravit
jdukolem
22.6.13 22:37
@Tiger-lily píše: :D:D Upřímně, myslíš, že mě by vůbec sex bavil? :D :D O mne tu nejde :nevim:

nejde tu o nikoho z nás..jen o zakladatelku a její zmatek..ji evidentně pouhej sex bez něžností neba..tož co s tím.. blbé řešení taky řešení

• Citovat
  • Upravit
30408
22.6.13 22:38

Nikdy nejste z práce utahané, protivné a máte vždycky náladu na všechno, co má rád váš partner? Přijde vám normální, aby si manžel hledal v tom případě někoho na mazlení a zradil rodinu, potažmo vás, když se ji snažíte zabezpečit? No já nevím, mně to tedy přijde jako ukrutná podpásovka. Partnerství přeci není o hlazení, ale o spolehnutí se na toho druhého. A co se týče sexu bez předehry - když jsou doma děti, pak věta „Jdeme na to“ je dost dobré řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
@Tiger-lily píše:
To byl snad smysl diskuze, dát si dohromady názory a návrhy, co dělat.

no to ano jenže se to tu zvrhlo v odsuzování a pak tu padalo,,no jo nejde sex tak kvůli sexu bouráš rodinu a to už jsem nevydržela a musela se jí trochu zastat…

• Citovat
  • Upravit
35438
@kočička Evička píše:
spíš ji „srovnaly“ zdejší nejchytřejší :mrgreen:

Myslíš, že je správné, souhlasit s každým a utvrzovat ho, že je správné to, co dělá, když to podle tebe správné není? :think: No nevim, ale takové přátele bych teda nechtěla. Sprostý tu nikdo není :nevim: a já teda od svých přátel očekávám, že mi řeknou narovinu svůj názor, i když se s mým neshoduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
22.6.13 22:39
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Chapu, ze mira tolerance dvacetilete s rocnim vztahem a ctyricetilete s dvacetiletym vztahem je nekde jinde.
Presto si nemyslim, ze by se zena jakehokoliv veku mela spokojit s tim, ze jeji muz vydelava pouze penize a obcas na ni vleze.Myslim, ze zeny vsech generaci by mely od svych muzu chtit vic.

Naprostý souhlas, vztah je o něčem jiném, než mu dát najíst a on donese výplatu. Je to i o tom, že máme důvod společně se zasmát a že umíme spolu mluvit, i mlčet, že se můžem jeden na druhého spolehnout, že nás zajímá, co ten druhý celý den dělal, jak se měl a co cítí…

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
22.6.13 22:40
@hanka.br. píše:
Nikdy nejste z práce utahané, protivné a máte vždycky náladu na všechno, co má rád váš partner? Přijde vám normální, aby si manžel hledal v tom případě někoho na mazlení a zradil rodinu, potažmo vás, když se ji snažíte zabezpečit? No já nevím, mně to tedy přijde jako ukrutná podpásovka. Partnerství přeci není o hlazení, ale o spolehnutí se na toho druhého. A co se týče sexu bez předehry - když jsou doma děti, pak věta „Jdeme na to“ je dost dobré řešení.

no jo jenže lidé jsou různé..někoho zásun bez líbání a hlazení prostě nerajcuje..

• Citovat
  • Upravit
36504
22.6.13 22:40
@jdukolem píše:
no jo jenže lidé jsou různé..někoho zásun bez líbání a hlazení prostě nerajcuje..

kvůli tomu rozbiju rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 22:41
@jdukolem píše:
no jo ale jak to ty cítíš? vyhovuje? nevyhovuje? otravuje? ponižuje? rajcuje?
o tom to totiž je si myslím.. měla jsem známost (po rozvodu) a ten byl tak rajcovní že stačilo aby řekl jdem na to a bylo.. ale sex je o souhře a ta u zakladatelky asi chybí??nevím.. jen se to snažím pochopit

Lenze ja som to pochopila ze k tomu stavu doslo az po porode, a podla mojich skusenosti odhadujem ze je chlap ponekud „zanedbavany“.

Zakladatelka pise „Tesně po porodu se náš vztah změnil“ a „Jenže mě začalo chybět pohlazení, hezké slovo a něha. Tý se k nám poslední dobou vůbec nedostávalo. “

Je fakt ze si to prekladam podla mojich vlastnych skusenosti, ale vylozila som si to tak, ze po porode toho sexu moc nebolo a ked uz na to doslo chlap proste nevydrzal hrat este nejake hry, mozno sa aj bal ze ich dieta vyrusi a ze nemaju vela casu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí