Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia píše:
Jdi za přítelem, to bude báječné řešení, budete spolu krásně žít.
Až do doby, než budete potřebovat nějaké peníze a přitel bude muset víc pracovat.
Tak si zase najdi jinýho, co bude mít na tebe víc času, ne?Ženský, já bych vás mydlila hlava nehlava, chlap maká jak černej, aby zabezpečil rodinu a madam se tahá s milencem.
Dlouhej bič a malej dvorek.Nebo kopnout do zadnice.
Pokud je problém, je na třeba ho řešit. Vzhledem k délce vztahu a věku dítěte je jasné, že neřešíš.
@Bábi Zlopočasná píše:Inak, ako som uz pisala, v tejto chvili ja vidim u zakladatelky velmi malu moznost o napravu v povodnom vztahu. Ona je inde, s otcom svojho dietata je momentalne iba fyzicky v jednom byte, ako v klietke na retazi, duchom je u toho druheho, na manzelovi nevidi milimeter pozitivne.
Teď sice ano, ale tahle situace trvá chvilku, co jí přišel na milence. Jak zakladatelka rychle přeběhla k milenci, tak zase může rychle přeběhnout zpět k příteli ![]()
@kočička Evička píše:
@Virginiavíš, ono mnohdy jde právě o tu „blízkost“, to pohlazení a tak…Můj exmanžel se taky začal takto chovat a byla v tom jiná baba, takže jde i o to, jestli její o to vůbec stojí či nestojí opravdu pouze z důvodu, že je „chudáček malej“ unavenej a nemá čas na něžnosti.
Když nebude pohlazení, bude zásun u kámoše.
@Tiger-lily píše:
Teď sice ano, ale tahle situace trvá chvilku, co jí přišel na milence. Jak zakladatelka rychle přeběhla k milenci, tak zase může rychle přeběhnout zpět k příteli
Lenze musis pocitat aj s tym, ako velmi sa to priatela dotklo a ako bude on schopny prijat ju naspat ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Lenze musis pocitat aj s tym, ako velmi sa to priatela dotklo a ako bude on schopny prijat ju naspat
nevím, zda je pelešivá žena nějaké terno.
@Burj Chalifa píše:
nevím, zda je pelešivá žena nějaké terno.
Je, veliké, má mraky zkušeností, ty jsou k nezaplacení. ![]()
@Bábi Zlopočasná
Njn, těžko odhadnem, jak to oba prožívají.
Blbost už udělala a teď by se aspoň měla snažit ji napravit.
@Virginia píše:
Je, veliké, má mraky zkušeností, ty jsou k nezaplacení.
nebo ji oprávněně vykopne a bude z ní všeobecně litovaná samoživitelka.
Fascinují mě moralistky, které zajímají pouze skutky, nikoliv pohnutky, i pohnutka, byť je odsouzeníhodná se dá pochopit a brát vpotaz. Ani jedna do vztahu zakladatelky nevidíte, tak se vám to kecá, že jo ![]()
@yum-yum26 píše:
Já tedy na podobná témata obvykle vůbec nereaguju, ale tohle mi nedá.. Takže ses dala „dohromady“ s kamarádem, protože Tvůj přítel hodně pracuje a nemáš intimní život podle svých představ?
To jako myslíš vážně?
Já se Tě opravdu nechci dotknou, ale mně to přijde hodně směšný.
Takhle nějak vzniká nevěra. Seznamte se.
![]()
@kočička Evička píše:
Fascinují mě moralistky, které zajímají pouze skutky, nikoliv pohnutky, i pohnutka, byť je odsouzeníhodná se dá pochopit a brát vpotaz. Ani jedna do vztahu zakladatelky nevidíte, tak se vám to kecá, že jo
Jasně, na vše je omluva, pochopení. Nikdo zakladatelku nenutil téma otevírat.
@kočička Evička píše:
Fascinují mě moralistky, které zajímají pouze skutky, nikoliv pohnutky, i pohnutka, byť je odsouzeníhodná se dá pochopit a brát vpotaz. Ani jedna do vztahu zakladatelky nevidíte, tak se vám to kecá, že jo
@kočička Evička píše:
Kecá se nám do toho úplně stejně jako tobě a vidíme do toho stejně málo jako ty.
Kde je rozdíl? Jen máme odlišný názor.
@Tiger-lily píše:No třeba pro mě v tomto případě neměla pohnutka oproti skutku žádnou váhu. Takže ji neberu.
vycházíš z jednoho jedinýho příspěvku zakladatelky, to je dost málo. ![]()
@kočička Evička píše:
vycházíš z jednoho jedinýho příspěvku zakladatelky, to je dost málo.
Tak tady není psychoanalytická ordinace. Stačí, co tu napsala. Každopádně je to vztahově nezralá osoba.