Vůbec nevím, jak dál :( Prasklo moje scházení se s kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
22.6.13 20:06
@kočička Evička píše:
Holky, co jste odsoudily zakladatelku, četly jste ten její příspěvek celej?
Připadá mi, že moc néééé. :think:

Já jo. Hele, je-li s ním pouhé 3 roky, z toho až po porodu syna byly problémy = jeden rok, jsem si téměř jistá, že nebyly vyčerpány všechny možnosti nápravy.
A že chtěl chlap jenom sex? No to bychom se museli zeptat i jeho, jak to vlastně je, ono pokud má mraky práce a nakonec si chce jen ulevit, je to hrozný, ale tak určitě to šlo nějak řešit místo padnutí do náruče okamžitě někomu jinému.
Protože pokud je ten vztah hrozný, k nesnesení, nefunkční, prosím, ať jde člověk o dům dál. A pak ať začne žít jinde.
Ale ten chlap (se kterým má dítě) si nejspíš ani nestihnul uvědomit, kam to spěje. Je-li dítěti rok, ihned ty problémy nenastaly, pak je tu nějaký čas, kdy byla s novým - zkrátka a dobře, za pár měsíců chrápe s jiným, mně to teda v pořádku nepřijde.
A nikoho neodsuzuju, to je zdejší obrat, jak klepnout přes prsty ty, kteří nesouhlasí se zakladatelkou. Já s jejím chováním prostě nesouhlasím. Tečka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
22.6.13 20:08
@kočička Evička píše:
napadlo tě, že to, že pracuje není tak vyjímečnej jev? Já zase nechápu jeho přístup k zakladatelce, asi by ho neubylo, kdyby se k ní třeba choval mileji, nemyslíš? Proč vždycky ženský musí dělat všecko - zacházet s chlapem jak s malovaným vajíčkem, a muži nemusí nic, nechápu :roll:

Můj přítel je dvanáct hodin v práci, kde musí pracovat hlavou a je z toho hotovej a občas dost nepříjemnej, ale dělá to pro nás. A jako s malovaným vejcem s nim rozhodně nezacházim, ale najít si takovýho kámoše mi přijde trochu silný kafe. Upřímně kdyby on si takhle někoho našel, tak mu udělam s hadrama letecký den a on by šel za nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
22.6.13 20:09
@revereb píše:
treba ma starosti a nema proste cas na neznosti a nunanicko. Hele, kolik sem pise zen, ze chlapi je MLATI, nestaraji se o ne, chodi do hospody, a resi, jak utahnou domacnost ze sveho platu.Ten jeji se stara, sex po ni chce (to zas ona bez svicek a mazlenicka ne), plati jeji zivot. A to NEJLEPSI, co vymysli, je pichat kamose. Sorry, moje empatie je vycerpana.

Ja nevim, proc zenske vzdycky sveho chlapa srovnavaji s tim horsim… S tim horsim, jake by to mohlo byt.

Ja se vzdycky divam na ty lepsi jedince muzskeho pohlavi ve svem okoli.

A jak plati jeji zivot??? :mrgreen:
Ona zas utira pr-del a vychovava jeho decko :lol:

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 20:09

@Virginia

víš, ono mnohdy jde právě o tu „blízkost“, to pohlazení a tak…Můj exmanžel se taky začal takto chovat a byla v tom jiná baba, takže jde i o to, jestli její o to vůbec stojí či nestojí opravdu pouze z důvodu, že je „chudáček malej“ unavenej a nemá čas na něžnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 20:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.6.13 20:13

@chatwenna jak dlouho jsi ve vážném vztahu nebo vdaná?

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
22.6.13 20:16

@Jasněnkaa K cemu je ti tato informace dobra??? :)
Abys mi oznamila, ze o tom nic nevim a tak do toho nemam kecat??? :-D

Jsem svobodna, Jasnenko. :)

• Citovat
  • Upravit
13714
22.6.13 20:21
@chatwenna píše:
Ja nevim, proc zenske vzdycky sveho chlapa srovnavaji s tim horsim… S tim horsim, jake by to mohlo byt.Ja se vzdycky divam na ty lepsi jedince muzskeho pohlavi ve svem okoli.
Ona zas utira pr-del a vychovava jeho decko :lol:

Vidí a mně přide normální, že si po zralé úvaze vyberu toho nej muže. Nej muže pro mě, nej otce pro mé děti. A snažím se v něm vidět pořád to lepší, to, proč jsem si ho brala. Nesrovnávám s Frantou, co jezdí v Mercedesu ani s Josefem co má bicepsy jak Arnold za mladých let. Tím, že nesrovnávám, nehledám a neprahnu po jiných, stvrzuji, že můj výběr byl správný. Vidím to lepší a on se tak i chová, stejně jako já. Když mi chválí korále na krku, příště je vezmu znova, těší to jeho i mě. Stejně tak s buchtama, přivrtanou poličkou atd.
Je to zjednodušený, ale já nechápu, proč lidé nežijí ten vztah dovnitř, pro sebe a pro toho druhého. Proč se hned poohlíží jinde.
A půlrok, i rok mi přijde jako hned, mám-li v plánu ohrozit budoucnost s člověkem, kterého jsem si vybrala jako životního partnera nebo otce mých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
22.6.13 20:22
@kočička Evička píše:
@Virginiavíš, ono mnohdy jde právě o tu „blízkost“, to pohlazení a tak…Můj exmanžel se taky začal takto chovat a byla v tom jiná baba, takže jde i o to, jestli její o to vůbec stojí či nestojí opravdu pouze z důvodu, že je „chudáček malej“ unavenej a nemá čas na něžnosti.

Tak můžeme tu vyvozovat závěry pouze z toho, co víme. :nevim:
Já chápu, že to člověku chybí, ale pokud je to k rozchodu, tak jedno ukončit a jiné začít. Postup, který zvolila zakladatelka, nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.6.13 20:24

@chatwenna no ptala jsem se, protože někdo třeba rok zadaný vidí spoustu věcí jinak než člověk zadaný třeba 10 let, ten co je zadaný déle už třeba zažil podobnou krizi nebo situaci.
Rozhodně bych ti nenapsala že do toho nemáš co kecat, jen mě to zajímalo ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.6.13 20:33

@Virginia šoupni pod to co píšeš i můj podpis ;) já jdu prudit jinam :lol:

• Citovat
  • Upravit
revereb
22.6.13 20:41
@chatwenna píše:
Ja nevim, proc zenske vzdycky sveho chlapa srovnavaji s tim horsim… S tim horsim, jake by to mohlo byt.

Ja se vzdycky divam na ty lepsi jedince muzskeho pohlavi ve svem okoli.

Ona zas utira pr-del a vychovava jeho decko :lol:

snad svoje decko!

• Citovat
  • Upravit
1505
22.6.13 21:11
@revereb píše:
snad svoje decko!

Jejich děcko. :P
A ani já nebudu srovnávat s chlapem, co ženu mlátí a chlastá a hraje automaty a kdo víc o ještě. To je odpad a tím se přece nebudu zabývat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
22.6.13 21:18
@revereb píše:
snad svoje decko!

jejich děcko..

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 21:24

Ked ono asi maju nejake tie neznosti a dobry sex vacsiu vahu ako spolahlivost, starostlivost a snaha budovat trvacny vztah.
Schvalne, keby sme urobili anketu na emiminu, kto je pre vas dolezitejsi, deti ci partner, 90% odpovie ze deti, lebo chlap pride a odide. Tak preco by sa zakladatelka nemohla poohliadnut po lepsom skor ako sa jej chlap rozhodne odist?

Inak, ako som uz pisala, v tejto chvili ja vidim u zakladatelky velmi malu moznost o napravu v povodnom vztahu. Ona je inde, s otcom svojho dietata je momentalne iba fyzicky v jednom byte, ako v klietke na retazi, duchom je u toho druheho, na manzelovi nevidi milimeter pozitivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí