Bojím se odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jdukolem
22.6.13 19:43
@Anonymní píše:
Nebojím se ničeho materiálního! Jde jen oten blbej zvyk

sejde z očí sejde z mysli..

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
22.6.13 19:44

Já jsem s bejvalým promarnila 7 let, a to od 15ti do 22ti. Takový to „nevybouřený mládí“ jsem ani neprožila, protože jsem řešila věci, který bych v tom věku opravdu nemusela. A to že pořád chlastal, podváděl mě a měl dluhy, kam se podíval (teď je má taky a ještě větší). Já blbá, zamilovaná jsem se vždycky nechala ukecat, že se změní, že už to neudělá. A blá blá blá. A když jsme se spolu sestěhovali, tak to teprve všechno nabralo na obrátkách. Bydleli jsme spolu 7 měsíců a páček. Já si našla nového chlapa, svého manžela a milej bejvalej, ať si trápí někoho jinýho.
Najdi znovu svoji hrdost a ukaž svoji cenu. Nenech se takhle ponižovat.

• Citovat
  • Upravit
17715
22.6.13 19:45

Děti by v takové rodině jen trpěly, poslouchaly nadávky a podobně, buď ráda, že je nemáš…čeká na tebe lepší chlap než toto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.6.13 19:55

Já vím, že to slyšet nechceš, ale proboha, proč s ním jsi? Jen Tě využívá, nic jiného… Nechápu, proč na sebe necháš šáhnout :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
22.6.13 20:06

Bohužel mám za sebou to, co ty, první chlastal a mlátil mě a druhý odíral o peníze. Takže chápu, jak strašně ti asi je! Ale radím jen jedno-OKAMŽITĚ PRYČ! Ten člověk tě nejen omezuje, ale i okrádá! A ještě si tě neváží. Je to hroznéé, ale i takový zmetci jsou mezi námi..bohužel. Já se vždy sbalila a odešla..Co mi pomohlo? Obyčejná sebelítost-já si přece nezasloužím takové chování!! A taky touha po pomstě, narozdíl od tebe jsem neměla strach co s takovým zmetkem bude, dělalo mi dobře dívat se pak na to, jaký je to beze mě chudák a mohl dotírat jak chtěl, už bych se nevrátila. Taky mi hodně pomohlo, že jsem poznala člověka, který byl na mě hodný a to teprve člověku otevře oči a uvědomí si, co ZBYTEČNĚ a dobrovolně zažívá. Možná budeš pár měsíců trpět, ale nestojí to za celý život, který by ti ZKURVIL a možná i vzal. Toiť má rada.Moc ti držím pěsti a posílám ti sílu a volám-ODEJDI A BUĎ ŠŤASTNÁ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 20:07

Psala jsem že jsem dlouhodobá snažilka a tím jsem jistě nemyslela 2 roky.. :lol: už s prvním přítelem´před 6 lety sme chtěli miminko které nepřicházelo a pak už se sním ani nepočítalo. Ted s přítelem si nedáváme pozor ale po 6 letech se opravdu nebojím že příjde zázrak takže žádné dítě neplanuji

• Citovat
  • Upravit
31594
22.6.13 20:11
@Anonymní píše:
Psala jsem že jsem dlouhodobá snažilka a tím jsem jistě nemyslela 2 roky.. :lol: už s prvním přítelem´před 6 lety sme chtěli miminko které nepřicházelo a pak už se sním ani nepočítalo. Ted s přítelem si nedáváme pozor ale po 6 letech se opravdu nebojím že příjde zázrak takže žádné dítě neplanuji

a kdyby přišel? tak jako co, budeš mít najednou další „důvod“ s ním zůstat.
Já to takto měla, rozchod a za dva dny objevení //, antikoncepci jsme používali. I kvůli tomu jsem ho vzala zpátky a ani tohle ho nezměnilo.
Některé věci v životě přicházejí i nevhod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 20:13
@Lusesítka píše:
Bohužel mám za sebou to, co ty, první chlastal a mlátil mě a druhý odíral o peníze. Takže chápu, jak strašně ti asi je! Ale radím jen jedno-OKAMŽITĚ PRYČ! Ten člověk tě nejen omezuje, ale i okrádá! A ještě si tě neváží. Je to hroznéé, ale i takový zmetci jsou mezi námi..bohužel. Já se vždy sbalila a odešla..Co mi pomohlo? Obyčejná sebelítost-já si přece nezasloužím takové chování!! A taky touha po pomstě, narozdíl od tebe jsem neměla strach co s takovým zmetkem bude, dělalo mi dobře dívat se pak na to, jaký je to beze mě chudák a mohl dotírat jak chtěl, už bych se nevrátila. Taky mi hodně pomohlo, že jsem poznala člověka, který byl na mě hodný a to teprve člověku otevře oči a uvědomí si, co ZBYTEČNĚ a dobrovolně zažívá. Možná budeš pár měsíců trpět, ale nestojí to za celý život, který by ti ZKURVIL a možná i vzal. Toiť má rada.Moc ti držím pěsti a posílám ti sílu a volám-ODEJDI A BUĎ ŠŤASTNÁ!!!

Děkuji ti. Možná že kdybych někoho poznala kdo by mi otevřel oči a ukázal to krásné a pak už by bylo lehké říci dost končíme ja chci žít jinak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.13 20:15
@Gladys píše:
a kdyby přišel? tak jako co, budeš mít najednou další „důvod“ s ním zůstat.
Já to takto měla, rozchod a za dva dny objevení //, antikoncepci jsme používali. I kvůli tomu jsem ho vzala zpátky a ani tohle ho nezměnilo.
Některé věci v životě přicházejí i nevhod…

Kéž by tenhle maličký zázrak přišel i byt nečekaně a jistě bych to nebrala jako důvod být sním dále ale spíše jako hodně opačný (stejně tak nebo tak o dítě bych se materialně a po všech jiných stránkách dokázala postarat jen já) ale otom nemůže býti řec mam za sebou i operace a žádný zázrak nebude

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 20:19
@Anonymní píše:
Děkuji ti. Možná že kdybych někoho poznala kdo by mi otevřel oči a ukázal to krásné a pak už by bylo lehké říci dost končíme ja chci žít jinak

a ty si to říct a dost, končíme nedokážeš říct sama? To ti musí říct někdo jinej? Ty sama to nevidíš, že to, co žiješ je svým způsobem šílený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.13 20:22
@Anonymní píše:
Kéž by tenhle maličký zázrak přišel i byt nečekaně a jistě bych to nebrala jako důvod být sním dále ale spíše jako hodně opačný (stejně tak nebo tak o dítě bych se materialně a po všech jiných stránkách dokázala postarat jen já) ale otom nemůže býti řec mam za sebou i operace a žádný zázrak nebude

a teď si představ, že se dítko s ním zadaří, je cizinec, ty s ním nebudeš chtít být a on tě bude prudit mraky dalších let kvůli dítěti, budeš mu jej muset dávat, může se ti klidně i stát, že ti jej odveze někam, odkud pochází, to bys fakt chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.6.13 20:36
@kočička Evička píše:
a ty si to říct a dost, končíme nedokážeš říct sama? To ti musí říct někdo jinej? Ty sama to nevidíš, že to, co žiješ je svým způsobem šílený?

Ale dokáže, jen to nedokáže zrealizovat. Ne každý se umí s někým rozejít. To moc dobře znám. Je to dost těžký boj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.13 20:36
@kočička Evička píše:
a teď si představ, že se dítko s ním zadaří, je cizinec, ty s ním nebudeš chtít být a on tě bude prudit mraky dalších let kvůli dítěti, budeš mu jej muset dávat, může se ti klidně i stát, že ti jej odveze někam, odkud pochází, to bys fakt chtěla?

Jistě že nejsem hloupá do rodneho listu bych ho napsala ale přijmení by muselo mít po mě a ponevač nejsme manžele a dítě by mělo občanství po matce tak by neměl šanci ho někam odvést ( a poněvač ma za sebou kriminální minulost nemá tu nikde ani trvalý pobyt na uzemí česka a po celých dlouhých 8 let co tu je žil po ubytovnách tak by asi velké šance neměl a bezemě by neměl ani práci tudíž ani peníze takže by neměl ani na alimenty a stím by u žádného soudu neuspěl byl byl ve velké nevýhodě).

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 20:41
@Anonymní píše:
Jistě že nejsem hloupá do rodneho listu bych ho napsala ale přijmení by muselo mít po mě a ponevač nejsme manžele a dítě by mělo občanství po matce tak by neměl šanci ho někam odvést ( a poněvač ma za sebou kriminální minulost nemá tu nikde ani trvalý pobyt na uzemí česka a po celých dlouhých 8 let co tu je žil po ubytovnách tak by asi velké šance neměl a bezemě by neměl ani práci tudíž ani peníze takže by neměl ani na alimenty a stím by u žádného soudu neuspěl byl byl ve velké nevýhodě).

panebože chápeš, že by tě tím dítětem vydíral? A ještě jedna věš - dítě má občanství podle ius soli a ius sanguinis, víš co to je? Podle místa narození a podle „krve“ rodičů - šmarjapano, vždyť bude v rodném listě, na jménu nezáleží.
Promiň, ale to co jsi o svém „příteli“ napsala nejenom v posledním příspěvku, mě fakt nejde do hlavy, co je za tím, že jej nechceš opusti, myslím to v dobrým, řekni mi, co v tom je, nevěřím, že jde jenom o zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3518
22.6.13 20:41
@Anonymní píše:
Děkuji ti. Možná že kdybych někoho poznala kdo by mi otevřel oči a ukázal to krásné a pak už by bylo lehké říci dost končíme ja chci žít jinak

Tak začni tím, že se začneš-samozřejmě nenápadně koukat jinde ;) Můžete se párkrát sejít a uvidíš..Líp se opouští, když máš jistotu jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí