Bojím se odejít

Anonymní
22.6.13 18:49

Bojim se odejít

S přítelem jsem dva roky vše začalo velkou láskou a končí po přistěhování před cca: rokem do jiného města kde se přítel změnil začal pít a ukazovat své pravé já!! Ani nevím co tu začít psát je toho tolika pro přiblížení přítel je cholerik je hodně vznětlivý a pro sprostá slova si nejde daleko pro facku do obličeje si nebral servítky jednou a pro strkání nesčekrát. Do práce chodíme oba peníze vydělám větší já ale ne o více jak 3 tisice jinak sme na tom stejně ale přítel co si vydělá de si propít, prohrát do automatu na benzín ruzně. Já kupuji jídlo a protože příteli docházejí věčně peníze sem jeho kasičkou (nájem máme 4500 stoho 3800 dávám já zbytek přítel). Náš den ja příjdu domu jdu nakoupit, uklidit, vařit. Přítel :koupel a ven víc ho nezajímá. Po příchodu večer musí byt hotová večeře a uklizeno to že se to nevykouzlilo samo ho nenapadne. V baráku máme velke problémy od stěžování od sousedu protože přítel hodně křičí (policie tu byla jednou). Jsem ted nemocná dostala jsem boreliózu a není mi zrovna OK (přítel se nezepta jak mi je či chci pomoct nebo čaj cokoliv-stačilo by mi jen ty slova) dneska po celém dnu co se vráti s práce sme se viděli asi 10 minut a přítel nezklamal.. kuře prý moc slané, brambory suché at dělám že nemá čas že kuli mě nepude na pivo v osm no prostě total nezájem být semnou nebo jak se mam. Pak seřvání že chrápu do odpoledne a hvno sem udělala (přitom já pnda naklidila, vyprala, uvařila ani si nevšim a kuli čmouhanci na skříni se mu ste špíny chce udajně blít. Po připomenutí že mi je zle a mam ležet se zasmál at nedělám chudinku… Tak to bylo pro přiblížení jak tu zhruba žijeme!

A ted přítel je cizinec bydlíme v bytě v podnájmu který je na mě pracujeme ve firmě mých rodiču takže nevím co by sním bylo po našem rozchodu rodinu tu žádnou nemá. Já sem soběstačná celkově.

Jsem na přítele ale hodně zvyklá a to je kámen urazu a to velkej i přesto jak vidím jak je zlí na mě jak by takhle vztah fungovat neměl tak se bojím toho odejít opustit ho. Zní to asi divně ale ženy v mě podobné situaci pochopí. Čtu diskuse tu každý den jak odešli ženy od násilníka, cholerika atd a ted jsou štastně vdané a mají děti věřim že já bych dopadla snad podobně ale dokopat se k tomu Konci. Naivita opadla že se změní jen si říkám proč dit vše bylo tak krásné má všechno co chce peníze, práci chtěl psa i toho sem mu koupila chtěl auto i na to sme mu pučili tak co eště víc nejsem jistě dokonalá a mam určitě své chyby ale už nevím co víc lepšího ze sebe dostat. A tak se ptám co bylo pro vás poslední kapkou? Kdy ste si řekli tak takhle už važně ne! Kdy jste dospěli k názoru odejít ikdyž to bude bolet?

Prosím rejpalky at se zdrží komentářu jak sem blbá, naivní atd atd (z duvodu že už tak je toho na mě moc děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
22.6.13 18:54

Já vůbec nechápu, proč s takovým člověkem žiješ. Děti nemáte, sezdaní nejste, ty si vyděláváš sama…to snášíš takové chování jen kvůli tomu, že jsi na něj ZVYKLÁ? Nebo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
22.6.13 18:55

No.. Hlavne se neberte a nemejte deti. Odejit bys mela (teda jeho vyhodit),ten clovek se k tobe chova hur nez ke kusu hadru a jsi pro nej jen sluzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
22.6.13 18:55

Nic jiného než ty komentáře cos napsala mě nenapadá :?

• Citovat
  • Upravit
31594
22.6.13 18:56

Přestaň se starat, co s ním bude.

Jinak ten bod má každý asi trochu jinde, některé holky potřebují skončit v nemocnici s rozbitou hlavou, některé skončí v márnici (viz například Monyová :? )
Takže sama si urči, kde je ten tvůj bod, jestli třeba roztříštěná čelist nebo jestli by vás rozdělila až smrt… Postavila bych mu kufry za dveře, pokud tam má TP, tak bych majitele bytu požádala o to, aby ho odhlásil i papírově a uzavřela bych to jako velkou životní lekci s tím, že příště si dám pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
22.6.13 19:00

Pokud nejsi schopná odejít sama, požádej někoho, komu věříš, o pomoc a odejdi. Já bych v takovém vztahu nebyla ani chvilku - nemáš děti, nejsi vdaná, byt psaný na tebe, bude to mnohem snazší než později.
Píšeš, že jsi na přítele zvyklá… já bych byla s člověkem, kterého mám ráda. Zvyknout si můžu na věci, které nemůžu změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.6.13 19:00

Já tohle zažila a radím ti dobře UTEČ OD NĚJ!!! Vy*er se na to co s ním bude a uteč pryč!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.6.13 19:01

Jinak na mě chlap nikdy ruku nevztáhnul, to by zkusil jednou a začlo by tóčo, ale já jsem náš vztah ukončila, když jsem si ho přestala kvůli některým věcem vážit. Zkrátka pro mě přestal být tím chlapem s velkým CH. Ale taky jsem předtím 1,5r snášela lecos a nedokázala to definitivně uzavřít, ale za tu dobu jsem se přesvědčila, že lepší to nebude, že bude jen hůř a hůř.
A to samé platí pro tebe, bude hůř.

Zajímavá je ta alegorie s žábou - když hodíš žábu do vařící vody, okamžitě vyskočí a zachrání si život. Když jí dáš do studený a pomalu zahříváš, tak ona nepozná, že už je na čase utýct a uvaří se. Řekla bych, že jsi tak na 90stupních, ve vyšší nadmořské výšce už by to byl i bod varu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
22.6.13 19:05

Jinak, mela by sis zacit vazit sama sebe, proste si rict, ze tahle si k tobe nikdo chovat nebude, ze mas na vic. Pokud budes mit sebevedomi, pak uz nedovolis nikomu aby s tebou vyjebaval jako tvuj mily a najdes si normalniho chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 19:09

Mám to doma docela podobně, a taky se nemůžu odhodlat. Jsem na něj zvyklá, a je mi ho líto, navíc máme děti, a ty mu nechci sebrat. a doma občas pomáhá, to jo, ale taky je to vznětlivej cholerik, co pro vulgarity a facky nejde daleko. Drž se. Věřím, že se jednou odhodláme, ty i já. :hug:

• Citovat
  • Upravit
31
22.6.13 19:09

Běžte od něj pryč. Na co čekáte? Až budete těhotná a on Vás zkope. Dva lidé jsou spolu kvůli lásce, pohlazení, souznění, podpoře, pomoci a ne kvůli tomu co mate doma. Mimo to z boreliozy můžete i ochrnout. Vyhoďte ho. Jednou tohle udělal, udělá to již vždycky.
Jak s ním zůstanete, tak po 20 letech (jestli se jich tedy dožijete) si položíte otázku:„Chci takhle žít až do smrti?“ Hádejte odkud to vím. Poučte se na chybách druhých!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.13 19:12

Nemá tu TP nic takového vyhodit ho by bylo to nejjednodušší (jen prostě nevím jak na to) první vztah mi po 4 letech ukončil alkohol, nadávky hodně podobné tomuhle řekla jsme si už nikdy více. A ted po 2 letech mam to samé je to na zblázení takže sem svých 6 posledních let když to schrnu promarnila a ted mam odejít a doufat že nepotkám někoho stejného ale jak to poznám když první rok stímhle byl ukázkoví (nepil, staral se ). Sem blbec vim že konec už dávno přišel a takhle to je prdlužuji. U prvního přítele to skončilo tak že ho zavřeli a to díky bohu a dostala sílu odejít protože sem nebyla pod jeho vlivem. Ale ted neninic co by ho odneslo pryč

• Citovat
  • Upravit
35791
22.6.13 19:12

Zvykla, jste holky stastne? Asi ne co, co si zvyknout na neco lepsiho? Proc jezdit v desti na kole jen proto ze jste zvykle, kdyz muzete jet autem? I deti si zvyknou, na lepsi se vzdy zvyka dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
22.6.13 19:13

Proč bys odcházela? Byt je na tebe…čili tím je to tvý -bojím se odejít vyřešený ;)
no nic ted vážně.. až rozklíčuješ čeho se to bojíš bude snadný vyřešitsituaci…čeho se bojíš? toho že ti nikdo nebude nadávat že nebudeš dělat kasičku že ti nikdo sem tam jedno nepleskne? vážně se bojíš tohohle???
děláte ve firmě tvých rodičů..zkus se vašim svěřit jak se k tobě přítel chová - schválně co ti řeknou..
a strach o přítele co s ním bude..je dospělej svéprávnej.. co s ním bude..no přijde o full servis a možnost někoho terorizovat..chudáček..jdu si pro kapesník.

• Citovat
  • Upravit
22.6.13 19:15

Zakladatelko, pro mě by přišla ta poslední kapka už daleko dřív, než u tebe, kdy ty na ni ještě čekáš. Musís jej asi hrozně milovat, že dokážeš snášet něco, co by chtěl asi málokdo. Příteli skoro vše platíš, posluhuješ mu, zařídila mu práci, byt, on na tebe řve kvůli blbosti, chodí chlastat, jídlo mu nechutná…
Zajímalo by mě, co on tobě „dává“, čím je ti tak blízký, protože přece o zvyk nemůže u tebe jít, protože jak se říká „člověk si zvykne i na šibenici“, fakt přemýšlím co by ještě měl udělat, aby ti došlo, že pro něj vůbec nic neznamenáš, pouze a jenom zabezpečení, full servis a „poskoka“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí