Bojím se toho, co bude dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.12 10:21
hartiepa píše:
Já, ne že bych se přítele chtěla zastávat, ale chápu ho. Jestli jsem četla pozorně, tak to je z jeho pohledu dobré místo. V tom případě je jasné, že si nechce vyskakovat, protože by ho okamžitě vykopli a on si chce práci uchovat. Nejspíš pořád doufá, že dostane dlužné výplaty, zaměstnavatel bude platit už pravidelně a tím se problém vyřeší.
Ale samozřejmě je to nejspíš utopie a ty musíš myslet sama na sebe a dítě.

Nejde mi jen o sebe a dítě jde mi i o něj protože jestli si to brzo neuvědomí,tak se dostane do pěkných problémů a jen tak se z toho nevyseká.

• Citovat
  • Upravit
4986
17.1.12 18:55
Anonymní píše:
hartiepa píše:
Já, ne že bych se přítele chtěla zastávat, ale chápu ho. Jestli jsem četla pozorně, tak to je z jeho pohledu dobré místo. V tom případě je jasné, že si nechce vyskakovat, protože by ho okamžitě vykopli a on si chce práci uchovat. Nejspíš pořád doufá, že dostane dlužné výplaty, zaměstnavatel bude platit už pravidelně a tím se problém vyřeší.
Ale samozřejmě je to nejspíš utopie a ty musíš myslet sama na sebe a dítě.
Nejde mi jen o sebe a dítě jde mi i o něj protože jestli si to brzo neuvědomí,tak se dostane do pěkných problémů a jen tak se z toho nevyseká.

To je sice hezké, ale láska neláska, ty neseš zodpovědnost za vaše dítě. Na to musíš myslet především. Přítel je dospělý a následky za svoje chování nese on. Tvoje dítě se o sebe samo nepostará a ani se nerozhodne. Musíš ho chránit, paradoxně i proti nezodpovědnému otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.12 08:26

Ahojky,protože jste mě tu minule hodně pomohli tak se k Vám jdu znovu poradit.Přítel samozřejmě v práci pořád peníze nedostává.Když už dostane nějaký peníze tak je to záloha 3.000,– tyhle peníze dostane maximálně jednou za měsíc.Už jsme bez auta,protože jsme ho museli vrátit skrz to,že nebylo z čeho platit splátky.Naštěstí to šlo domluvit a auto se dovezlo na smluvené místo a tak jsme se vyhnuli ostudě v místě bydliště.O co přesně jde.Já už nevím co mám dál dělat přítel se nijak nemá k odchodu z práce a téhle práce se drží jen kvůli tomu aby měl v pořádku soc.a zdrav.jinou práci samozřejmě hledá ale když se na něco ozve,tak se mu buď vůbec neozvou a nebo se ozvou s tím,že míst už je obsazený.Už si nevím rady.Od přítele odejít kvůli tomu nechci.Ale potřebujeme peníze.Já opravdu nezvládám platit všechno z mé nízké mateřské.Bydlíme u mých rodičů takže peníze dáváme 1500,–za bydlení.Ale když jsou třeba nějaký narozeniny tak jsou z toho další výdaje.Už nevím jak z toho ven.V jakém případě bych měla nárok abych dostávala ze sociálky živ.minimum?Mám na to vůbec nárok?Moc prosím o rady.

• Citovat
  • Upravit
38
22.3.12 01:07
Anonymní píše:
Přeji hezký den všem maminkám.
Můj přítel byl dřív OSVČ myslím,že zhruba po dvou letech živnost pozastavil.Asi dva měsíce byl bez práce a tak pak vzal místo ve fabrice a při tom hledal nějakou práci.Konečně to vypadalo,že se na nás usmálo štěstí a našel práci,která vypadala,že je dobře placená.Tento měsíc už tam dělá 3 měsíce a stále nedostal výplatu.Pořád jim v práci vykládají,že nemají peníze na výplaty,že čekají až jim zaplatí zákazník.On to nějak neřeší a pořád je brání.Mě to ale dost vadí,jelikož spolu máme rok a půl staré dítě.A já mám nízký rodičovský příspěvek tedy (3800kč).Do toho všeho máme splátku na auto,kterou nemůže platit.Já už si prostě nevím rady jak postupovat.Neustále mu docházejí nějaké upomínky a já se začínám bát toho co bude :,( Můžete mi někdo prosím říct jak by jste v takovéhle situaci postupovali?

bohužel klasika…peníze asi jen tak neuvidí:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
22.3.12 02:46

precitala som celu diskusiu a celkom by ma zaujimalo ako ste nakoniec dopadli… vyriesili ste to? drzim palecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel