Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Je sobota. Chápu, máte vycházky 😊. Nicméně ano, můžou vás zabít, jelikož kouření škodí zdraví.
Máš už z toho pervitinu regulérní PARANOIE!
Samozřejmě, namísto levného tabáku, který navíc nejspíš není zdaněný vůbec anebo ne tolik, jak u nás, tam nacpou drogy, které všude stojí majlant a násobně víc, než tabák.
Holt, pašeráci jsou altruisté, co vrazí vlastní peníze do cigaret s drogami.
![]()
@jege píše: Více
Aby těch cizích termitů nebylo málo, musíme zmínit iluministy, ty v tom maj prsty! A ještě ten, co když ho naSereš, to je teprv fičák…
Rozhodně tě to zabije, jsou v tom drogy, tabák je drahej, tak to pokoutní výrobci nastavujou heroinem, aby ušetřili… ![]()
@Zumpa píše: Více
Cigareta není droga, drogy totiž způsobujou závislost… Já už kouřím cca 40 let minimálně krabičku denně a žádnou závislost nepozoruju…
![]()
@mamule42 píše: Více
Na krabičkách jsou různý nápisy… Já si vybírám ty, kde je napsáno, že způsobujou neplodnost, abych nemusel kupovat drahý kondomy, ale taky neriskoval, že budu muset platit alimenty…
![]()
@bse.pedro píše: Více
Však je to jako s dýcháním-zkus přestat, že? Musíme vytrvat…
A mě teď napadlo, že by bylo hrozně vtipný, kdyby to psala „Heduš“, protože to psaní vykazuje určité znaky… A dostali jsme se k příčině některých problémů.
![]()
@Pedro867 píše: Více
Dýchání je hnusná závislost, které se nelze zbavit, na kterou zatím nikdo nevynalezl spolehlivou léčbu, pokusy o léčbu skončily ve 100% případů k úmrtí na abstinenční příznaky…
![]()
@bse.pedro píše: Více
Přesně. A jak říkával Mark Twain: „Přestat kouřit je nejsnadnější věc na světě. Já to mohu potvrdit, zkusil jsem to už nejmíň tisíckrát.“
@Hanča1234 píše: Více
Za posledních cca 20 let mi žádný výměr na alimenty nepřišel, takže evidentně ano… ![]()
I když teda v poslední době beru tuto antikoncepci spíš preventivně, co kdyby náhodou…
![]()