Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lenka002 píše:
To samé sestra, raději jede 24 hodin busem do Dubrovníku.
tak nějak
já to prostě nesnesu ![]()
@Lenka002 píše:
Turbulence před Splitem byly zážitkem na celý život![]()
.
mě se při jednom letu stalo… byly turbulence, já pospávala a vzbudilo mě hlášení kapitána, kdy říkal hovoří k vám kapitán a já v tom polospánku rozuměla hoří vám kapitán, chytla jsem hysterák a když turbulence pokračovaly, tak jsem si musela dát kinedryl, ať se uklidním a zase usnu
@Fjodorka píše:
@mischelinka Nevím, my třeba do Řecka jeli tak, že bus jel přes noc do Benátek, dopoledne jsme tam byli, takže cesta busem se prospala. Z Benátek jsme jeli trajektem, kde byl i bazén a spousta prostoru. Spali jsme pod schody na koberci, neměli jsme ani kajutuVždycky to bylo fajn
Třeba já bych do toho letadla prostě nevlezla, těžko budu překonávat fóbii jen proto, že dítě chce něco, co nepotřebuje a bez čeho se obejde.
jasně, říkám, že to zní hezky, ale prostě s 2letým si to nedovedu představit, nemám zkušenost s delší cestou busem a bála bych se, že budou rušit ostatní cestující. Já se kvůli dětem překonám, jen se budu muset utlumit před cestou
A vlastně to možná ani tak není o překonávání, protože já toužím po tom, se podívat někam dál, jen holt budu muset udělat něco s tou svou nově nabytou fóbií ![]()
@mischelinka píše:
mě se při jednom letu stalo… byly turbulence, já pospávala a vzbudilo mě hlášení kapitána, kdy říkal hovoří k vám kapitán a já v tom polospánku rozuměla hoří vám kapitán, chytla jsem hysterák a když turbulence pokračovaly, tak jsem si musela dát kinedryl, ať se uklidním a zase usnu
Tak tohle me pobavilo
Uplne to vidim, jak to probihalo ![]()
@mischelinka píše:
Tak tohle me pobavilo
Uplne to vidim, jak to probihalo ![]()
Já bych se ožrala
pak se mi to snáší lépe…
Také mi pomůže, když někdo kdo sedí u mě ví co mi je a hučí do mě nějaký blbosti a nutí mě odpovídat, přemýšlet, plánovat výlety a tak dále. prostě je nutné zabavit hlavu. A pít během cesty
![]()
Také se bojím létat, letíme za měsíc na dovču, k tomu jsem těhotná, no bude to fajn
![]()