Bojíte se létat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
14.6.14 17:37
@Lenka002 píše:
To samé sestra, raději jede 24 hodin busem do Dubrovníku :lol:.

tak nějak :mrgreen: já to prostě nesnesu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
14.6.14 17:54
@Lenka002 píše:
Turbulence před Splitem byly zážitkem na celý život :mrgreen: :cert:.

mě se při jednom letu stalo… byly turbulence, já pospávala a vzbudilo mě hlášení kapitána, kdy říkal hovoří k vám kapitán a já v tom polospánku rozuměla hoří vám kapitán, chytla jsem hysterák a když turbulence pokračovaly, tak jsem si musela dát kinedryl, ať se uklidním a zase usnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
14.6.14 18:00
@Fjodorka píše:
@mischelinka Nevím, my třeba do Řecka jeli tak, že bus jel přes noc do Benátek, dopoledne jsme tam byli, takže cesta busem se prospala. Z Benátek jsme jeli trajektem, kde byl i bazén a spousta prostoru. Spali jsme pod schody na koberci, neměli jsme ani kajutu :lol: Vždycky to bylo fajn :nevim:Třeba já bych do toho letadla prostě nevlezla, těžko budu překonávat fóbii jen proto, že dítě chce něco, co nepotřebuje a bez čeho se obejde. :nevim:

jasně, říkám, že to zní hezky, ale prostě s 2letým si to nedovedu představit, nemám zkušenost s delší cestou busem a bála bych se, že budou rušit ostatní cestující. Já se kvůli dětem překonám, jen se budu muset utlumit před cestou :mrgreen: A vlastně to možná ani tak není o překonávání, protože já toužím po tom, se podívat někam dál, jen holt budu muset udělat něco s tou svou nově nabytou fóbií :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.6.14 20:13
@mischelinka píše:
mě se při jednom letu stalo… byly turbulence, já pospávala a vzbudilo mě hlášení kapitána, kdy říkal hovoří k vám kapitán a já v tom polospánku rozuměla hoří vám kapitán, chytla jsem hysterák a když turbulence pokračovaly, tak jsem si musela dát kinedryl, ať se uklidním a zase usnu

Tak tohle me pobavilo :lol: Uplne to vidim, jak to probihalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
14.6.14 20:13
@mischelinka píše:
mě se při jednom letu stalo… byly turbulence, já pospávala a vzbudilo mě hlášení kapitána, kdy říkal hovoří k vám kapitán a já v tom polospánku rozuměla hoří vám kapitán, chytla jsem hysterák a když turbulence pokračovaly, tak jsem si musela dát kinedryl, ať se uklidním a zase usnu

Tak tohle me pobavilo :lol: Uplne to vidim, jak to probihalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
14.6.14 20:33

@Lenka002

Já bych se ožrala :mrgreen: pak se mi to snáší lépe…
Také mi pomůže, když někdo kdo sedí u mě ví co mi je a hučí do mě nějaký blbosti a nutí mě odpovídat, přemýšlet, plánovat výlety a tak dále. prostě je nutné zabavit hlavu. A pít během cesty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Také se bojím létat, letíme za měsíc na dovču, k tomu jsem těhotná, no bude to fajn :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí