Bojkotuje odrážedlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3747
3.7.26 10:14

@AnastazieB Prosím přečti si můj první příspěvek, kde píšu, že dcera zakladatelky je na to malá. Ať jí dá čas. Je to hned první příspěvek. :kytka:

A moje reakce na kterou reaguješ je na to kupovat odrážedlo AŽ tříletému dítěti.
Ne že je pozdě na tom začít jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 11:01
@ka2ka píše: Více

Nemlátí, vzala jsem ho právě až potom, co si na těch hřištích zkoušela různá. Nejde mi o cenu nebo o to, aby to nutně využila, mám to z druhé ruky, takže za hubičku. Spíš mě zaráží ten nezájem, který jsem u jiného dítěte nezažila.

• Citovat
  • Upravit
25243
3.7.26 11:31

Naše holky chodily az po roce a odrazedlo jsme resily az okolo dvou let. Mezi 4. a 5. rokem se všechny naučily na běžném kole. Nejmladší myslim az v 6.
Vůbec jsem to neřešila, zkusily jsme, šlo neslo…

Znama ma petiletou dceru. Má horší hrubou motoriku. Odrazedlo ani kolo zatím vůbec nejde. Ale její známá do ni taky porad hučí, ze by uz mela a ze její děti… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
3.7.26 11:45

No z fyzio hlediska je spis dobre, ze na tom jezdit nechce :lol: my klukum neporidili zadna a meli az balancni kola (koloodrazedla), jeden zacal ve dvou, druhy o par mesicu drive a ve trech jezdili oba na klasickem kole, takze to, ze nemeli odrazedla fakt nicemu nevadilo :mrgreen: Vubec bych to neresila, nevidim duvod, proc do toho dite nutit, mame kolem sebe spoustu deti, ktera odrazedla ani kola vubec nezajimala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
3.7.26 11:49
@Snopy123 píše: Více

Rozhodně se každé dite v tomhle věku nenaučí jezdit na kole, spis bych rekla, ze vetsina bude tech, co se to v tomhle věku nenaučí a naopak pro ne bude ideální to koloodrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1931
3.7.26 11:50

Hele a nesou tamta odrazedla víc jako motorky? Podle mě jí vepředu můžou překážet kola…ale třeba to jenom chce čas, aby pochopila, co vůbec delat. Třeba syn jezdil dlouho jenom na chodníku, tráva byla problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 11:58

:nevim: takže v necelých dvou letech nutně musí jezdit na odrážedle? Proč?
Dcera začala jezdit pořádně až někdy kolem tří let. Ale třeba šlapky ji vůbec nejdou.
Se záměr na to co jí aktuálně zajímá!

• Citovat
  • Upravit
7566
3.7.26 12:27

Tak firstbike a odrážedlo je za mě rozdíl. Třeba dcera nedosáhla z firstbiku ve dvou na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
3.7.26 12:54
@Anonymní píše: Více

Je to úplně jedno, nemusí jezdit na odrážedle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
3.7.26 14:29

Ja jsem se až teď podívala na ten typ. Tak naše holky tohle nepouzivaly. Kdosi nám dal takovou tu plastovou motorku a sem tam na ni jely. Ale kolem těch 2 měly kolodrazedlo.
Pak kolo. Bez balančních koleček. Radši jsem rok počkala, než je učit na kolečka. Rovnováhu měli z koloodrazedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
3.7.26 14:30

@KKK85 Tak odrážedlo na webu je uvedené klidně Yedoo TOOTOO, což měl poslední syn a ve 3 letech mu bylo. Ale tedy až ve 3 letech bych ho dítěti nekupovala - klidně se dá pořídit daleko dříve. On se naučil pak jezdit na kole, ale zase ono to není tak těžké. Ve chvíli kdy dítě umí udržet rovnováhu tak se musí jen k tomu naučit šlapat. Staršímu k tomu posloužil šlapací traktor na zahradě, nejmladší to nějak pobral sám.
My jsme uvedené odrážedlo co píše zakladatelka ani nikdy neměli. U starších se to nevyrábělo (byla klasická motorka) a nejmladší ani nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
3.7.26 14:58

Kluk zacinal asi v roce a pul a to byl hodne sikovny. N akole umel pred tretim rokem. Holka nejaky motorky okolo 2 let a odrazedlo az ve 3, kolo jeste ve 4 neovlada - jen s koleckama. Vic by mi vadilo, kdyby si neumela zavazat tkanicky v prvni tride

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
3.7.26 15:04

@hospodki V dnešní době kdy skoro všechny boty se dají pořídit na suchý zip tlak na tkaničky snad už ani není. Jinak to normálně byl test u zápisu (za starších dětí, nevím jak nyní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
3.7.26 15:11

ja to vnimam jako zakladni obratnost predskolaka, takze je mi jedno jestli jsou nebo nejsou boty se suchacem k dispozici. Na stejne urovni mam i logopedii a jen cumim kolik budoucich tretaku u ditete ve tride ma vady reci z lenosti - vim, ze nikam nechodi. je to slapani na jazyk, neumi vyslovovat pismenka, drmoli.. prihmourim oci u rackovani, kde mi ptijde, ze to proste obcas nejde odbourat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.7.26 15:34

Syn sest let, odrazedla nechtel, ani pozdeji koloodrazedla, kolo… Naucil se jezdit az v peti na kole a ani ted to neni jeho oblibeny dopravni prostredek. Umi, neco i ujede, ale neni to zadna slava. Radeji chodi. Neudelas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí