Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, to znám. On se ti snaží říct, že slyší v uchu svoje vlastní dýchání. Určitě to znáš taky, když ti zalehne v uchu, tak ti to tam jakoby dýchá. Nemá rýmu? Nebo nebyl se školkou na plavání? Prostě mu tam zalehlo. Moje dcera na to taky trpěla. Pokud si nestěžuje na bolest, tak bych vydržela do té návštěvy na ušním.
Muze ho mit zalehle, sumeni, zmeny tlaku. Asi tam bude nejaka zmena po zanetu, mozna jak se ousko hoji, muze citit ruzne pocity, ale nemyslim, ze by to bylo neco zavazneho. Jako trvaleho.
Uvidite na kontrole, at udelaji tympano.
Je tak to jsi mě docela uklidnila @babulkaa už jsem zase přemýšlela co chudáček tím myslí…je pravda že to říká většinou po mytí hlavy a hrozně nerad si hlavu myje tak mu to asi vadí…
@Anonymní píše:
Je tak to jsi mě docela uklidnila @babulkaa už jsem zase přemýšlela co chudáček tím myslí…je pravda že to říká většinou po mytí hlavy a hrozně nerad si hlavu myje tak mu to asi vadí…
No jasně, nateče mu tam voda a než vyteče, tak má pocit zalehlého ucha…na ušním to každopádně řekni a jak psala Halamka, ať udělají tympano.
Co je tympano? Mu jdeme na nějakou kontrolu sluchátkami když jsme byly minule nenechal si je ani nasadit…
To je ono, akorát tentokrát by to chtělo zvládnout. Ja vím, že se to snadno řekne, ale je to pro jeho dobro..
Ahoj holky prosím vás můj syn budou mu čtyři trpí na záněty středního ucha a teď po posledním zánětu cca 3 týdny zpátky mi říká že mu to ucho dýchá vůbec nechápu co si pod tím mám představit…
Když se ho zeptám co to znamená že mu to dýchá tak mi říká jestli to slyším že občas to on slyší… Opravdu vůbec nevím na ušní jsme objednání na příští týden ale hrozí se toho co to může být…nestezuje si pořád ale občas jo… Neměly to vaše děti nebo nevíte co by to mohlo být?