Bolest břicha 29DC

Anonymní
12.8.19 12:58

Bolest břicha 29DC

Ahoj holky..prosím o radu
Jsem 29 DC večer kdyz jsem spala mě chytla silná bodava bolest na prave straně nikdy se mi to nestalo..rano uz to bylo lepší jen bolest jako pri MS a nekdy jen malinké pichnuti..trapí me i bílo žlutý výtok mam ho už dlouho (byla jsem i u dr.. A vše v pořádku) teď je ale silnější..(děkuji)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8664
12.8.19 13:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky..prosím o radu
Jsem 29 DC večer kdyz jsem spala mě chytla silná bodava bolest na prave straně nikdy se mi to nestalo..rano uz to bylo lepší jen bolest jako pri MS a nekdy jen malinké pichnuti..trapí me i bílo žlutý výtok mam ho už dlouho (byla jsem i u dr.. A vše v pořádku) teď je ale silnější..(děkuji)

Pokud máš pravidelný cyklus a máš už teď spoždění, tak si udělej test. Bolest břicha může znamenat cokoliv, pokud to přetrvává, tak si zajdi k lékaři (asi spíš k praktikovi), ten tě pak odešle kam bude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
12.8.19 15:09

A co chceš za radu? Proste počkej zda přijde MS. Pokud neprijde tak jsi buď těhotná, nebo mas nějaký problém, nebo proste zpoždění. My to tady za Tebe nevyřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.19 17:00

@skorotehotna
Jen se ptám… jestly je to normální… (jestly někdo neměl to samé)
U dr.. jsem byla nedávno rekl ze vše v pořádku.. Nic jiného mi nezbíva než čekat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.19 17:01

@BrnackaM
Uvidím počkam ještě pár dní..dekuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat