Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky..prosím o radu
Jsem 29 DC večer kdyz jsem spala mě chytla silná bodava bolest na prave straně nikdy se mi to nestalo..rano uz to bylo lepší jen bolest jako pri MS a nekdy jen malinké pichnuti..trapí me i bílo žlutý výtok mam ho už dlouho (byla jsem i u dr.. A vše v pořádku) teď je ale silnější..(děkuji)
Pokud máš pravidelný cyklus a máš už teď spoždění, tak si udělej test. Bolest břicha může znamenat cokoliv, pokud to přetrvává, tak si zajdi k lékaři (asi spíš k praktikovi), ten tě pak odešle kam bude potřeba.
A co chceš za radu? Proste počkej zda přijde MS. Pokud neprijde tak jsi buď těhotná, nebo mas nějaký problém, nebo proste zpoždění. My to tady za Tebe nevyřešíme.
@skorotehotna
Jen se ptám… jestly je to normální… (jestly někdo neměl to samé)
U dr.. jsem byla nedávno rekl ze vše v pořádku.. Nic jiného mi nezbíva než čekat
Ahoj holky..prosím o radu
Jsem 29 DC večer kdyz jsem spala mě chytla silná bodava bolest na prave straně nikdy se mi to nestalo..rano uz to bylo lepší jen bolest jako pri MS a nekdy jen malinké pichnuti..trapí me i bílo žlutý výtok mam ho už dlouho (byla jsem i u dr.. A vše v pořádku) teď je ale silnější..(děkuji)