Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Prosím o radu, zkušenosti cokoliv, nechci panikařit…cca před rokem jsem chodila dokola po dr s bolestí pravého podbřišku, po několika vyšetření se zjistilo že mám cronovu nemoc. Užívám zatím jen Pentasu a chodím každé 3 měsíce na kontrolu.
Teď mám od neděle bolesti břicha, píchá mě okolo pupku a bolí ten pravý podbřišku…bolest není šílená, ale vím o ní celý den…doktorka na gastronomie má dovolenou, obvodní též. Nevím zda se mohl nějak zhoršit ten cron? před 3 týdny bylo vše v pořádkuna pohotovosti se bojím že mě vyhodí, jako to je u nás obvykle ve zvyku pokud fakt neumírá
Může to dělat ten cron? mám to chvíli, nevím co a jak
proč na pohotovost, jdi k obvodní.
@Anonymní píše:
Prosím o radu, zkušenosti cokoliv, nechci panikařit…cca před rokem jsem chodila dokola po dr s bolestí pravého podbřišku, po několika vyšetření se zjistilo že mám cronovu nemoc. Užívám zatím jen Pentasu a chodím každé 3 měsíce na kontrolu.
Teď mám od neděle bolesti břicha, píchá mě okolo pupku a bolí ten pravý podbřišku…bolest není šílená, ale vím o ní celý den…doktorka na gastronomie má dovolenou, obvodní též. Nevím zda se mohl nějak zhoršit ten cron? před 3 týdny bylo vše v pořádkuna pohotovosti se bojím že mě vyhodí, jako to je u nás obvykle ve zvyku pokud fakt neumírá
obvodní lékařka by měla mít zástup
@Králičice píše:
Může to být slepák..šla bych i na pohotovost..
od neděle ji bolí břicho a dnes odpoledne poběží na pohotovost. At jde zítra k zástupu
@Králičice píše:
@vokishka - na druhou stranu, slepák nemusí být sranda..
Ale po takove dobe uz by si tu s nami jen nepsala…
Mmch, co to je za modu chodit se vsim na pohotovost? Proc proste nevyrazit do nemocnice na chirurgii pres den (vzhledem k tomu Crohnovi, bude asi potreba nejake dalsi vysetreni, to obvodak asi nezaridi)?
na pohotovosti se bojím že mě vyhodí, jako to je u nás obvykle ve zvyku pokud fakt neumírá
Teď mám od neděle bolesti břicha, píchá mě okolo pupku a bolí ten pravý podbřišku…bolest není šílená, ale vím o ní celý den…doktorka na gastronomie má dovolenou, obvodní též. Nevím zda se mohl nějak zhoršit ten cron? před 3 týdny bylo vše v pořádku