Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No já ti nevím. Nebylo by lepší zajít k lékaři než zobat antidepresiva jako lentilky a ještě to střídat podle toho, co se ti povede nelegálně sehnat? Tím si spíš uškodíš.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím vás léta beru antidepresiva… Vše super… Nyní se mi vrací problémy s dýcháním ze stresu… Nemohu se pořádně nadechnout a mám potřebu neustále dýchat z hluboka, do toho mě to nutí zívat a takhle celej den pořád dokola… Někdy už mam pocit že se snad udusim je to vyčerpávající… Neurol ani jeden ani dva nepomáhá a to ani po par dnech užívání… Lexaurin totéž nepomáhá… Dostala jsem i injekci na pohotovosti diazepan nebo jak se to píše a do toho lexaurin a ani to nepomohlo… Pak mo kamaradka dala Xanax a po 4 dnech jsem byla ok a brala ho ještě asi 2 dny a pak už ne ale jeli jsme zároveň na dovolenou takže vše super… Ale přijeli jsme domů a vše na novo… Je možné aby xanax pomohl až po 4 dnech?? A máte zkušenosti s jinym práškem který vam pomohl okamžitě??
Neřeš to zobáním, co se ti kde dostane do ruky, zvlášť když to stejně nezabírá. Poraď se s psychiatrem, třeba bude potřeba změnit antidepresiva, stává se to. A popřemýšlej o psychologovi, může tě naučit tyhle situace zvládat.
Určitě k odborníkovi pro případnou změnu medikace a neber, co ti přijde pod ruku, můžeš si ublížit holka ![]()
A víš určitě že to je od psychiky?
já to občas od psychiky mívám, léky na to spíš neberu, ale občas, když už to bylo fakt nepříjemný, mi normálně lék typu benzodiazepin zabral. Brát něco naslepo je hazard se zdravím
Dobrý den, prosím vás léta beru antidepresiva… Vše super… Nyní se mi vrací problémy s dýcháním ze stresu… Nemohu se pořádně nadechnout a mám potřebu neustále dýchat z hluboka, do toho mě to nutí zívat a takhle celej den pořád dokola… Někdy už mam pocit že se snad udusim je to vyčerpávající… Neurol ani jeden ani dva nepomáhá a to ani po par dnech užívání… Lexaurin totéž nepomáhá… Dostala jsem i injekci na pohotovosti diazepan nebo jak se to píše a do toho lexaurin a ani to nepomohlo… Pak mo kamaradka dala Xanax a po 4 dnech jsem byla ok a brala ho ještě asi 2 dny a pak už ne ale jeli jsme zároveň na dovolenou takže vše super… Ale přijeli jsme domů a vše na novo… Je možné aby xanax pomohl až po 4 dnech?? A máte zkušenosti s jinym práškem který vam pomohl okamžitě??