Psychika problém s dechem. Jaký lék vám pomohl?

Anonymní
1.8.22 23:35

Psychika problém s dechem. Jaký lék vám pomohl?

Dobrý den, prosím vás léta beru antidepresiva… Vše super… Nyní se mi vrací problémy s dýcháním ze stresu… Nemohu se pořádně nadechnout a mám potřebu neustále dýchat z hluboka, do toho mě to nutí zívat a takhle celej den pořád dokola… Někdy už mam pocit že se snad udusim je to vyčerpávající… Neurol ani jeden ani dva nepomáhá a to ani po par dnech užívání… Lexaurin totéž nepomáhá… Dostala jsem i injekci na pohotovosti diazepan nebo jak se to píše a do toho lexaurin a ani to nepomohlo… Pak mo kamaradka dala Xanax a po 4 dnech jsem byla ok a brala ho ještě asi 2 dny a pak už ne ale jeli jsme zároveň na dovolenou takže vše super… Ale přijeli jsme domů a vše na novo… Je možné aby xanax pomohl až po 4 dnech?? A máte zkušenosti s jinym práškem který vam pomohl okamžitě??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21549
2.8.22 06:11

No já ti nevím. Nebylo by lepší zajít k lékaři než zobat antidepresiva jako lentilky a ještě to střídat podle toho, co se ti povede nelegálně sehnat? Tím si spíš uškodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.8.22 06:36
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím vás léta beru antidepresiva… Vše super… Nyní se mi vrací problémy s dýcháním ze stresu… Nemohu se pořádně nadechnout a mám potřebu neustále dýchat z hluboka, do toho mě to nutí zívat a takhle celej den pořád dokola… Někdy už mam pocit že se snad udusim je to vyčerpávající… Neurol ani jeden ani dva nepomáhá a to ani po par dnech užívání… Lexaurin totéž nepomáhá… Dostala jsem i injekci na pohotovosti diazepan nebo jak se to píše a do toho lexaurin a ani to nepomohlo… Pak mo kamaradka dala Xanax a po 4 dnech jsem byla ok a brala ho ještě asi 2 dny a pak už ne ale jeli jsme zároveň na dovolenou takže vše super… Ale přijeli jsme domů a vše na novo… Je možné aby xanax pomohl až po 4 dnech?? A máte zkušenosti s jinym práškem který vam pomohl okamžitě??

Neřeš to zobáním, co se ti kde dostane do ruky, zvlášť když to stejně nezabírá. Poraď se s psychiatrem, třeba bude potřeba změnit antidepresiva, stává se to. A popřemýšlej o psychologovi, může tě naučit tyhle situace zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.8.22 07:04

Určitě k odborníkovi pro případnou změnu medikace a neber, co ti přijde pod ruku, můžeš si ublížit holka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10486
2.8.22 07:59

A víš určitě že to je od psychiky? :think: já to občas od psychiky mívám, léky na to spíš neberu, ale občas, když už to bylo fakt nepříjemný, mi normálně lék typu benzodiazepin zabral. Brát něco naslepo je hazard se zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí