Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A jak dlouho jsi po porodu? Normální to v určité míře je. U mě hlavně v šestinedělí- ajaj, kyčle, stydká kost, kolena. Ale už se to dává do normálu. Jsem 2 měsíce po porodu. Něco na kosti, vápník a spol ti určitě neublíží, extra když kojíš. Epiduralby měl spíš vliv na bolesti, motání hlavy, případně zad.
No já už jsem 5 měsíců po po
Vápník do sebe láduju už nějakej čas a zatím nějaký zázraky moc nepozoruju
já vím, chce to čas ![]()
Taky mě bolely klouby, hlavně kyčle a kolena, pak jsem brala i nějaké vitamíny a minerály pro kojící, no, nekojila jsem dlouho a po nějaké době to docela přešlo, nevím, jestli vlivem vitaminů nebo jen tak ![]()
Hm nám pocit čím jsou děti větší tím je i bolest těla větší někdy se v noci budím jak mě všechno bolí zobu vitamíny jím hodně ovoce a zeleniny, ale co nejvíc chybí je odpočinek ![]()
Jsem dva mesice po porodu a kolena cejtim furt bojim se i zvedat.bylo mi receno ze je to kojenim..pry to prejde.zobu vapnik calcium a vuuubec prijdu si jak starena nad hrobem
musime vydrzet ![]()
@rusovlaska.e píše:
Hm nám pocit čím jsou děti větší tím je i bolest těla větší někdy se v noci budím jak mě všechno bolí zobu vitamíny jím hodně ovoce a zeleniny, ale co nejvíc chybí je odpočinek
Koukám, že máš 3 děti…a já tu zkuhrám při prvním, kdybych měla 3, tak už bych asi lezla jen po 4 nebo co
Ostatně krásné dětičky ![]()
@Verčule píše:
Jsem dva mesice po porodu a kolena cejtim furt bojim se i zvedat.bylo mi receno ze je to kojenim..pry to prejde.zobu vapnik calcium a vuuubec prijdu si jak starena nad hrobemmusime vydrzet
Hezky a trefně řečeno, jak stařena nad hrobem
jj, vydržet ![]()
@rusovlaska.e omlouvam se OT, ale jak jsi stihla tak brzy deti?? Nejak se nemuzu dopocitat
promin za vlezlost ![]()
Tak já jsem půl roku po porodu a bolí mě stydká kost a kyčle
, někdy je to i taková ostrá bolest ![]()
Já jsem po porodu necelých 7 měsíců, pořád kojím a moje tělo pomalu jde do kytek. Když ležím a pak vstanu, tak mě strašně bolí paty a lezu jak postřelená baletka.Pak to přejde, ale jakmile si zase lehnu, tak je to to samý. Ranní vstávání je fakt sranda - teda jak pro koho ![]()
Brala jsem na to vápník, nepomohlo. Navíc se mi mnohem víc zhoršil atopický ekzém na prstě, od toho se to chytlo do nehtového lůžka a slejzá mi nehet. Začly mi i hnisat dvě dírky v uchu. To ale nevím, zda je od kojení, nebo mi v těle něco řádí.
Chtěla bych aspoň částečně kojit do roka, tak to se asi rozpadnu, fakt se cítím, jak před vlastním funusem. ![]()
Milé kočky, mám dotaz. Od porodu mě bolí celé tělo. Hlavně kolena, když se zvedám nebo klesám, přidaly se kotníky, celá páteř, dokonce od krční mě někdy bolí kebule. No, to je vše, ale není toho zrovna málo
Je mi jasné, že s dítětem je tělo zatěžováno, ale až takové následky? Napadlo mě, že by to mohlo být i kojením, že ze mě vysává třeba vápník nebo jiný důležitý minerály a pak ještě zvažuju vliv epidurálu, ale to snad ne.
No a ještě nějaká kilečka navíc, co ještě mám, určitě taky nepřehlížím. Jste na tom některá podobně? Děkujii