Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@letníček nevim, mně doktorka říkala, že ať to zkusim. Chtěla jsem, aby mi nechala udělat testy na chlamydie, mykoplazmu a ureoplazmu - vyčetla jsem, že tyto problémy mohou způsobovat. Při normální kultivaci tyhle potvory nezjistí, zjistí je až cíleným testem, jenže doktorka řekla, že mi ho dělat nebude, takže jsem docela i naštvaná a přemýšlim o přestupu k jiné gynekoložce, protože mám záněty opravdu vleklé a žádná pomoc se nekoná. Nejvíc mě na tom štve, že nemůžu mít sex a denní pálení a bolesti.
já dostala ty antibiotika zaváděcí přímo do pochvy a bolesti mi ustaly. takže si myslíš že sex taky bude ok. ted jen čekám na měsíčky, beru na to ty prášky, už mě začíná bolet v podbříšku jako bych to měla dostat, tak uvidíme
a pak půjdu na tu operaci. určitě to už chci mít zasebou a doufám že operací se mi vše zlepší. a ty ted máš problém a bereš nějaké zaváděcí tobolky?
@letníček asi protože jsou to drahé testy, ale nevim, co jí vadí, ona to ze svýho platit nebude
A ty chlamydie se dají chytnout, jen kdybych byla promiskuitní ne?
@Anonymní píše:
A ty chlamydie se dají chytnout, jen kdybych byla promiskuitní ne?
To opravdu ne. Stačí mít jednoho partnera, který kdysi mohl mít jednu s chlamydiema a u něj se to ani neprojeví. Údajně se dají chytit i na wc ![]()
@Petule030 Tak to asi jedině kdybych na prkýnko sedala, na veřejné záchody nikdy nesedám, takže doufám, že nic takového nemám, ale prostě to pálení v pochvě je už k nevydržení. Jak kdybych měla pořád kvasinky, přitom je momentálně nemám