Bolest hlavy a přidávající se potíže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5549
17.1.14 23:35

@vitecek 3 týdny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
17.1.14 23:57

@maminka189 Jo, ale jak jsem psala, u mě to bylo spíš pro jistotu. Určitě záleží na akutnosti a každé pracoviště má jiné lhůty. K tomu se vůbec neupínej. Hlavně už to začni řešit, držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
18.1.14 00:43

@vitecek Mohlo by jit treba o nador i kdyz k tomu vsemu sem zacala"blbe slyset" nebo mi spis obcss prijde ze nerozumi? Ach jo snad to nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
18.1.14 05:47

U akutních pacientů se tyhle vyšetření dělají hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
18.1.14 05:55

@maminka189 Bež k lékaři, pokud Tě ta bolest hlavy popadne, běž klidně na neurologickou pohotovost, ať Tě vidí v záchvatu. Oni si s tím poradí a navíc Ti pomohou.

U migrény se mi stává, že nerozumím - spíše se na chvilku vypínám, takže mi chvilku vypadne kus toho co člověk říká, na chvilku mi vypadne mluvení (myšlenku mám v hlavě, ale nejsem schopna to říci, nebo mluvím patvary), občas nemůžu chodit, špatně vidím, tu mi brní noha či ruka, ale vím, že je to migréna. Kolikrát ještě i dobře odpovím a pak nevím, na co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
18.1.14 07:24

Paneboze, nechapu jak nekdo muze byt tak nezodpovedny vuci svemu zdravi a to zvlast pokud mas dve male deti, ktere potrebujou zdravou maminku. Navic pokud mate zhoubny nador v rodinne dg. v tak hojnem vyskytu! Uz jen kv.tomu bych nic nepodcenovala a uhanela rychle na ct. Lepsi vicekrat zbytecne nez-li 1× pozde. Mate zrejme hodne stresu, coz muze hrat velkou roli. Psychicke potize se mohou manifestovat nejruznejsimi telesnymi projevy, ale od toho je treba vyloucit zavazne onemocneni! U me psych. potize zpusobily stav, kdy me odvezla zachranka pro podezreni na plicni embolii, vse bylo stresem. Takze ihned jdete k doktoru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9762
18.1.14 08:23

S propulzním zvracením a spontánním krvácením z nosu bych na nic nečekal. Což už ostatně uvedly i kolegyně přede mnou. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
18.1.14 10:20

@maminka189 čakcí doba se odvíjí od toho, jak moc je to akutní. samozřejmě děláme CT i hned na počkání. To máte v rodině nádory mozku?? Jdi v pondělí k doktorovi, vše mu řekni, i to, že to máte v rodině, že se ti plete řeč /to je strašně důležité/. to zvracení, všechno. Podle mě bys měla jít na CT hned ten den, nejpozději druhý. Ale to posoudí ostatní na radiologii nebo praktik, eventuelně, ať doktor napíše na žádanku CITO nebo prostěm že to hodně spěchá /není ale blbej že/.

Na MRT jsou delší čekací doby, kdyby něco našli na CT, tak tě na MRT pošlou později. Jdi k lékaři hned v pondělí. Já bych teda myslela hlavně na děti, ať mají zdravou maminku a o své zdraví pečovala, máš jen jedno. Jo a budou ti píchat kontrastní látku do žíly, tak s tím počítej, budou se tě ptát na alergie a předtím by ti měli ještě nabrat krev kvůli hodnotám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
18.1.14 10:50
@maminka189 píše:
Přiznávám, jsem v tomhle docela nezodpovědná(co se týká mé osoby).Malou tahám k doktorce kvůli každé rýmě, ale já se tam nějak nemohu dokopat :nevim:.Vždycky se bojím, že mi nic není a budu za simulantku.

Já se teda bojím, když jdu k lékaři, že mi něco BUDE a ne nebude. Kdybys věděla, s jakými blbostmi občas lidi přijdou… U tebe si říkám, proč už jsi nešla dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
18.1.14 15:01

Už sháním hlídání a nejpozději v úterý chci být u doktora. Děkuji, že držíte palce :kytka:

@blumen Třeba? Někdy to musí být docela sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
18.1.14 15:31

@maminka189 treba o pul druhe rano se necha dovezt holka sanitkou, ze ji boli rameno, bez urazu. Co na to rict… Hodne stesti a at je vse v poradku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
18.1.14 15:42

@blumen :D Děkuju snad ne…myslím si, že ne ale za kontrolu nic nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
22.1.14 18:23

Holky dneska jsem hledala kliku u dveří do baráku:-(.No žádná tam samozdřejmě není ale vůbec mě to v tu chvíli nenapadlo až asi po 3 vteřinách kdy otevřel soused mi to došlo :oops:.Celou stestu výtahem do našeho patra se mi smaál :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
22.1.14 18:27

@maminka189
No a co ta návštěva dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
22.1.14 18:32

@Katchus Byla jsem u genetičky která mi už v ZÁŘÍ slíbila, že vzhledem k dědičnosti mi napíše žádanku na neuro, ale nenapsala a tram poslala nějakou jinou doktorku, že mi zavolá a doporučení pošle ale zatim nic :pocitac:.Tohle přeci není normální :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí