Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer zajímalo by mě jestli byste mi poradili co na bolest kolene a kloubů jaké mastičky nebo balzámy, a jestli vám z toho někdy něco pomohlo.
Koupila bych kolagen v prášku, ten je nejlevnější a často nejlépe vstřebatelný. K tomu MSM - metylsulfonylmetan, taky v prášku. Mají ho na gymbeam.cz. Po nějaké době užívání bych přidala nějaké cviky a mírné posilování. A doufala, že se to zlepší.
Psala bych si deník fyzické aktivity, abych vysledovala, co mi dělá problémy.
Z těch mastiček a gelu si asi budeš muset vyzkoušet, co ti nejvíc zabírá. Mě třeba v akutní fázi vždy pomůže Emoxen gel.
Dobrý den prosím o radu mám bolest kolene nejspíš je to artróza 1 stupně. Při delší chůzi mám bolesti takže musím dát léky na bolest a bolí mě i chodidla mě by zajímali nějaké zábaly, mastičky atd nebo i masáže. Asi by bylo dobré i zhubnout v mém případě děkuji.
@ROBIANES píše: Více
Brát colagen.Art nezmizí. U ortopeda jsi byla? Třeba to je něco jiného. Mast Dolgit nebo Traumaplant.
U těch vleklých potížích bych vyměnila doktora, pokud ten stávající problém nevyřešil. Jsou ortopedi, co se s tím nemažou a jak problém nevyřeší, tak navrhnou operaci.
nepises kolik mas kilogramu, takze tezko radit. Treba mas ve svych 30 letech uplne normalni vahu. Doporucuji objednat se take k rehabilitacnimu lekari. Ten te posoudi a mohl by predepsat rehabilitace. Jinak se take muzes objednat k fyzioterapeutovi. Ale za to se uz plati.
nekdy me boli zuby, jindy ne
nekdy se mi zhorsi ekzem, jindy ne
nekdy mi hnisa zarostly nehet, jindy ne
nekdy mam vyron, jindy ne
nekdy mam zapal plic, jindy ne
nekdy mam spatny nosohltan, jindy ne
Procpak to je? Vysvetlit! Reknete to nekdo!