Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
![]()
J-zicek, malá je krásná a šikovná ![]()
My budeme mít už 8 měsíců
letí to šíleně, nestíhám si to užívat
Doma jsem v 7m navážila 9,5kg a naměřila 74cm, tak uvidíme za týden na 8měsíční KO
Přetáčí se, válí sudy, couvá, neleze, nesedí, zuby nemá.. ale zato žvatlá ostošest ![]()
Jaký máte kočárek? ![]()
Ahoj Monny,
letí to letí.A my stárnem.Hrůza.My taky ještě nemáme zuby.Malá se jen přetáčí jinak nic.Ale ona to dožene.
Kočárek máme Dorjan Prestige.Nevěděla jsem,že máme stejný.
Dnes jsme byli na těch naušničkách.Je to kočka moc se mi líbí.To dítě se úplně změní.Neuvěřitelné.
Krásná
No jo, my náušničky neřešíme ![]()
Jo, Dorjan měla kamarádka.. už ho vyhodila, sporťák je na dvě věci.. stačilo mi vidět jí jak s ním zápasí ![]()
No jo vy nemusíte.Zatím ji mám v korbě.Uvidím jak bude sporťák.
Golfky si chci koupit jen tak na ježdění nějaké.Na léto.
J-Zicek píše:..
Monny a co u vás nového?Nebo vše při starém?
Příspěvek upraven 02.03.20 v 02:56
Teď je nějaké divné období na ty krize.Doufám,že už je vše v poho a máte se rádi.
Tak malá zatím vdobrý v korbě,ale nevím na jak dlouho.Tu zimu by jsme tam mohly ještě přežít.Uvidíme.
Jdu do hajan.Teda já spíš malá.Jdu se osprchovat a kojit.
Tak dobrou noc.Papa ![]()
@Kakami píše:
Ahojte
chci se zeptat zda s tím máte někdo zkušenost. Jde o to, že mě neustále bolí kyčle a třísla, nevím čím to je, jestli je to tím že se to ve mě všechno zvětšuje a otevírá nebo tím že se málo hýbu nebo by mohlo jít o nějaký problém? Jsem ve 22 týdnu. Poradíte?
tak tohle mam taky, ale jiz minule platicko antikoncepce jsem si zapomela vzit 2 prvni praskY a pak jsem vzala 4ks/2 dny.
2 den co jsem zacala HA brat jsme meli s pritelem sex.
nekdo mi napsal,ze jsem HA vzala blbe a ze mohla blbe fungovat.
ale podle testu tehotna nejsem.
gynekoloog taky rikal, ze bych nemela byt tehotna kdyz jsem si delala test,
uz je to prez mesic a test je porad negativni(test jsem delala naposled pred vikendem).
HA beru dal - gynekolog rikal, ze pri otehotneni to neni problem, ze se HA proste vysadi.
na ultrazvuku pricha taky nic nenasli (taky me zlobilo).
pribrala jsem cca 2-3kg za 1/2 roku (navrat do prace, 4lety syn,kolotoc kolem domacnosti apod.).
prosim o nazor nebo radu, cim by ta bolest kycli a trisel mohla byt.
diky moc
![]()
@BMRL píše:
tak tohle mam taky, ale jiz minule platicko antikoncepce jsem si zapomela vzit 2 prvni praskY a pak jsem vzala 4ks/2 dny.
2 den co jsem zacala HA brat jsme meli s pritelem sex.
nekdo mi napsal,ze jsem HA vzala blbe a ze mohla blbe fungovat.
ale podle testu tehotna nejsem.
gynekoloog taky rikal, ze bych nemela byt tehotna kdyz jsem si delala test,
uz je to prez mesic a test je porad negativni(test jsem delala naposled pred vikendem).
HA beru dal - gynekolog rikal, ze pri otehotneni to neni problem, ze se HA proste vysadi.
na ultrazvuku pricha taky nic nenasli (taky me zlobilo).
pribrala jsem cca 2-3kg za 1/2 roku (navrat do prace, 4lety syn,kolotoc kolem domacnosti apod.).
prosim o nazor nebo radu, cim by ta bolest kycli a trisel mohla byt.
diky moc![]()
![]()
![]()
Oživuji diskuzi. jsem 28 týden a mám už asi 2 měsíce velkou bolest kyčlí a celého spodku, jak se mi vše připravuje na porod a dost se to stupňuje. Chodím jak kačena a když sedím a stoupnu si, tak ta bolest než to rozchodím je opravdu až nesnesitelná, hlavně k večeru. Máme dost vysoko postel a kolikrát si musím pomáhat i rukou abych nohy vůbec zvedl. Když ležím a nohu chci zvednout, tak mi musí pomoci manžel
Pomáhalo Vám na to něco? Suché teplo, nebo horká vana? děkuji za rady ![]()
Když jsem si na tohle stěžovala doktorovi ve 30 tt tak se usmál a řekl mi, že za 10 týdnů se to zpraví
Prostě to k tomu patří no
ale pak bude vše zapomenuto
A horká vana vyvolává porod, takže to bych asi nezkoušela ![]()