Bolest ledvin nebo zad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5372
20.4.12 16:40

A nekašlala jsi třeba teď někdy? Napadá mě, že by to mohlo být od kašle, mě takhle hodně bolelo ve spodní části hrudníku (ale vlevo), až dozadu na záda. Myslela jsem, že je to infarkt (taky plašan) a on to byl zápal plic :mrgreen: . Nebo by to mohl být jen skříplý nerv, to pak taky silně bolívá při dýchání, takový ten pocit, že musíš dýchat jen povrchně, protože kdyby ses nadechla a vydechla pořádně, tak tam snad něco praskne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
20.4.12 17:48

Prave ze nekaslala,zacalo to z niceho nic. :nevim: ..K dr ja jen tak nechodim,ale asi budu muset no,pac je to fakt obtezujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35442
20.4.12 21:29

Dle me zada. Kdyz se to meni s pohybem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.12 10:52

Ahojky holky, potřebuju radu co s tím já vím že bych měla letět k doktorce, ale mám strach že zase budu v nemocnici co jsem byla ted za poslední měsíce skoro furt. Už delší dobu mě bolí jakoby dole na levé a pravé straně, což se opakuje už asi pul roku na gyndě jsem byla prý jen malý zánět tak jsem dostala čípky ale nepřestalo to. Jinak jsem brala ještě jiné čípky mastičky apod…no ale jenomže dneska jsem vstala a nemůžu ani chodit jak mě bolej ledviny..já už fakt nevím :,( Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1
15.11.12 17:55

Mám bolest až pálívou v zádech v oblasti vpravo v pase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.1.13 13:41

Bolest zad v dolní části

Ahoj hodně cvičím ale včera večer mě začly dost hodně bolet záda v zadní části jak jsou bedra nikdy se mi jeste nic takového nestalo docela malo piju a můžu byt i prochladlá.. Může to mít něco společného s onemocněním ledvin? Mám docela strach Zuzka :) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.1.13 14:03

Samozřejmě, může. Dojdi si k dr. ať udělá kultivaci moči. Bohužel na to dost trpím (toto těhu pátá ATB na ledviny), tak vím, jak to může být šílený. Hlavně to nepodceň, potom bývají ty bolesti fakt strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bambulka59
22.1.13 14:23

Jestli to přejde, tak to nebude tak zlé, ale pokud se to začne nedejbože zhoršovat a jsi k tomu ještě těhotná, tak doporučuji okamžitě k lékaři a pozor! v moči nemusí být nic, jako u mého těhu, ani v moči ani v krvi, jen strašná bolest ledvin (jakoby něco málo pod posledním žebrem vzadu a byla z toho eklampsie, ale tím nechci strašit, může to být i normální bolest zad ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.13 21:18

Dobrý večer, prosím nesetkal se někdo s bolestí v bedrech, není to bolest, že bych musela brát léky, jen taková tupá slabá jen někdy.
Když to začlo, zašla jsem po týdnu k dr, odběry i moč jsem měla v pořádku, střílelo mi to do háždě, do stehna až k lýtku. Dostala jsem dolminu, dimexol a magne B6, po týdnu léčby stále stejné, tak mě dr poslala na rtg, ten byl v poradku a napsala dolminu inj s b12 a ze se mám objednat na rhb, měkké techniky beder, elektrika a cvicení na míci. Tam jsem začla chodit 10.6. jeden týden jsem šla 3× a minulý týden také 3×. Při cvičení jsem si u lopatky asi něco skřípla nebo blokla, protože od toho cvičení pocituji tlak v žebrech, i krční páteř cítím víc. Jak jsem chodila na rhb atd, tak se mi to zdálo lepší, ale už zase cítím i ty bedra, i na dotek když si sahnu nad zadek tak to trochu cítím. K tomu jsem ještě před měsícem cítila tlak v podbřísku, tak jsem šla na gundu a dr mi zjistil cystu, dal mi injekci a za 14 dni jsem byla na utz a cysta se vstrebala, delal utz dukladne a nic divneho. Ale sem tam jakoby citím podbříšek, spíš jakoby moč. měchýř, ale řezání nebo pálení při močení nemám, ani nechodím nějak často. Tento týden má dr dovolenou, ale v po tam skocim, at mě pošle na utz ledvin nebo už fakt nevím. Už přemýšlím i nad dornovou metodou, jestli fakt nejsem celá nějak bloklá, nemáte někdo zkušenost? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3085
2.10.13 21:00

Ahoj holky, nevim zda mi jeste nekdo odpovi, ale mam stejny problem v prvnim tehotenstvi me ledvina bolela az tak od toho 8.mesice.. Asi me utlacovalo dite, ale ted jsem ve 12 tt a je to tu znova, zanet nemam, moc je v poradku. Ledvinovou koliku jsem si uz prodelala kdysi nejaky kameny tam byly.. Jak jste to vyresily vy v tom tehu? Dekuji za pripadnou odpoved!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.3.14 00:36

Ahojky rada bych te poprosilaa o radu nevim si rady porad me boli nad pasem a nevi ci jestli mam neco ze zady a nebo jestli to je ledvina protoze kdyz jsem v klidu tak me to tam pichne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.3.14 00:40

Ma to same ale me to tam spis pichne a boli to jak cert :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.3.14 00:42

@MPavla ahojky mam to same ale me to tam na pase tak pichne ze je to hrozna bolest nevim ci to jsou zada nebo ledvina :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.17 11:02

bolest ledviny?

Ahoj, prosím o radu, jsem 21 tt. Včera ráno jsem měla šílenou křeč do pravé části zad dole. Byla to šílena křeč nemohla jsem se pohnout. Po asi 2 minutách to přešlo a od té doby to pobolívalo celý den. Večer to chvílemi zase dost bolelo. A dnes od rána to bolí pořád. Bolest je v oblasti ledviny. Myslíte, že je to spíše skříplý nerv nebo je to od ledvin? Nechodím častěji na záchod, nepálí mě to a ani nemám teplotu. V těhotenství jsem již měla dvoje atb na zánět močových cest. Co by na tu bolest mohlo pomoct?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.20 15:41

Krásný den holky, ráda bych obnovila diskuzi. Už asi třetí den mě pobolivá v oblasti právè ledviny, taková nepříjemná bolest, hned jakoby by pod zebrami. Občas se mi stává že mě to tak zvláště pálí, jak kdyby mi někdo po zádech a hlavně v té oblasti polival horkou vodou. Moč mi kontrolovali před týdnem a v pořádku. Nemáte někdo zkušenosti. Promlemy při čůrání nemám. Moc všem děkuji. Preventivně piju urologický čaj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex