Bolest nohy v noci

90
21.6.18 17:54

Bolest nohy v noci

Dobrý den,
dceru (18 let) už od mala trápí bolesti nohy. Bolest se nejčastěji objevuje v noci nebo večer většinou tak dvakrát za měsíc. Bolí ji jenom jedna noha - někdy levá, někdy pravá. Dřív jsem si myslela, že jsou to růstové bolesti, ale v 18 letech mi to příjde už trochu divné. Nevíte někdo co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6050
21.6.18 18:15

@peckova A to to řešíš až teď v jejích 18 letech?? Byla vyšetřena nějakým lékařem, když už to má od dětství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
21.6.18 18:24

Jake povahy je ta bolest - tupa, vystrelujici, ostra, krecova …? Kde presne noha boli, jak dlouho? Sportuje, bere nejake leky?
To tady nevyresime, ale lekar pri vysetreni se na to bude ptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
21.6.18 18:27
@natyber píše:
@peckova A to to řešíš až teď v jejích 18 letech?? Byla vyšetřena nějakým lékařem, když už to má od dětství?

no když byla malá, tak jsem se na to ptala doktorky a ta mi řekla, že je to z růstu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
21.6.18 18:28
@Manticora píše:
Jake povahy je ta bolest - tupa, vystrelujici, ostra, krecova …? Kde presne noha boli, jak dlouho? Sportuje, bere nejake leky?
To tady nevyresime, ale lekar pri vysetreni se na to bude ptat.

tupá a bolí tak něják všude mi bylo od dcery řečeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
21.6.18 19:02

@peckova Mi to dělává taky, je to neskutečná bolest, že ani nemůžu spát - a objevuje se vždy, když flákám užívání magnesia. Tak zkuste nejdřív jít touto cestou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.6.18 08:49
@peckova píše:
no když byla malá, tak jsem se na to ptala doktorky a ta mi řekla, že je to z růstu

No jo, to se nedá takhle poradit. Já bych asi chodila častěji, jako jednou říct že je to od růstu a nechat to být 18 let :nevim: Zkuste to magnézko a jinak asi nějaké vyšetření, dcera je dospělá, může už kamkoliv sama. Může to být od žil, od hormonů kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
22.6.18 08:50

Ta bolest není tak častá, může mít prostě jen přeleželou nohu, nebo nějakou noční křeč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí