Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevim, jestli to neco znamena. Me takhle bolelo bricho hned po vysetreni v 40+5, kde to na porod nevypadalo. Odpoledne z toho byli kontrakce po 5min a jeli jsme, tak uvidis. Dej si vanu, relaxuj a vyckavej ![]()
Ano to znám… Ke konci už nejsou kdovíjak šetrní a i ve mně se hrabali a šťourali jak v kupce sena. Pak jsem doma jako následek začla slušně krvácet a o 2 dny na to byl porod. S tím krvácením (bylo dost silné a varovali mně pouze před špiněním) jsem celá vynervovaná šla raději i na kontrolu kde mně akurát sprcali že plaším ![]()
Já to taky tak měla v 1.těhotenství…na kontrole do mě 2× sáhla jak krave do zadku
opravdu šetrnost nadevse
Jo jo, doktoři v porodnicích si nás často pletou s dobytkem a podle toho ty vyšetření taky vypadají. Někdy mi i tekly slzy, jak vyšetření bolelo. Při dalším těhotenství už budu vnitřní prohlídky odmítat ![]()
Někteří doktoři se snaží pomáhat přírodě
a násilím uvolňují dolní část plodových obalů (Hamiltonův hmat). Pokud k tomu těhotenství není ještě zralé, tak to bolí jak prase. Poté, co mi tohle doktor udělal (a bolelo to jak prase), následovalo několikadenní krvácení a nevolnosti - na následující kontrole jsem odmítla vylézt na kozu, dokud mi MUDr. neslíbila, že se nic podobného opakovat nebude.