Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja som tiez spinila po sexiku cez vikend, bol trosku divokejsi… sliznica v posve je citliva, krcok este citlivejsi (ten vystupok, ako si to ty oznacila), ked priatel pritlacil, mohol ta vnutri jemne skrabnut, pichnut a moze to reagovat slabuckym pokrvacanim…
bude to děložní čípek, a radši bych pádila k dr…já jsem topřed pár lety taky tak měla…pak byl klid a co jsme změnila doktora tak mi tam našel nález a musela jsme na konizaci.Nevím jestli to bylo už i v té době ale mohlo to klidně souviset, i když si to nemyslím, protože to bylo asi když mi bylo 16 ty bolesti, a k dr jsme chodila pravidelně a zjistili mi to až teď… ![]()
ten vystupek ktery popisujes neni deloha,ale delozni cipek(vstup do delohy) a muzes mit cipek podrazdeny,ale i zanet…tady ti s tim zadna nepomuzem,supej k doktorovi,ten te vysetri a udela stery z cipku
raději nic neriskuj a skoč na gyndu. bolest při sexu normální není ![]()
Ahoj,
snad někdo zareaguje, abych věděla co to může být, nebo zda to některou někdy nepostihlo.
Občas mě bolí při sexu, když mi přítel naráží do děložního čípku, ale je to vždy když je děložní čípek delší to znamená cca týden přes menstruací. Jindy to nebolí, na gynekologii jsem byla před cca měsícem, takže by určitě něco zjistil a i tak chodím na preventivní prohlídky..
Ale dnes ráno, jsme s přítelem souložili zezadu, je fakt, že mám opět delší děložní čípek, takže mi do něj trošku narážel.. Po cca 5 minutách mě vzala křeč do břicha, ale taková bolest, to jsem ještě nezažila, břicho mi ztvrdlo a trvalo snad dvě hodiny než to povolilo, ale první půl hodina byla fakt krizová. Zažil to někdo? Nebo nevíte co by mohlo být příčinou? Jestli jen to, že mám teď zas delší čípek..
Napadlo mě, jestli nemůžu být v počátečním těhu, ale asi by mě to břicho nebolelo hned takto ze začátku, po 10-ti dnech,,v tom,, 10.2 ovu. Co myslíte?
Achuj anonymni..me se to tez stava s pritelem..kolikrat nemuzu chodit…u nas je to tim ze pritel ho ma velkyho..a hold to dorazeni na cipek je bolestive…jinac nevim v cem jinem by to mohlo byt..:-)
@LayLi
Anonymní, protože je to na mě moc intimní ![]()
Můj přítel také, tak ono to asi bude normální, když je větší velikost ![]()
@anonymni..vpoho me to neva docela to i chapu…asi to bude tim..hele kolik cca ma pritel cm? ![]()
@LayLi teda, tak to se máš… si představ, žeby ses zamilovala do 16tky ![]()
Já si budu muset najít pravítko a jít ho tajně pod dekou přeměřit, doufám že ho neprobudim
Ahoj chci se zetptat, měla jsem sex už asi 5× ale stále mě to bolí, nevíte kdy to tak skončí?
ahoj holky, potřebuji poradit a znát váš názor. při sexu mě bolí takový ten výstupek jak je ve vagíně - myslím, že to je děloha, ale nejsem si tím jistá. je to prostě takové to místo úplně nakonci vaginy. při jemném sexu to nebolí, ale když přítel trošku „přidá“, tak to docela bolí. všimla jsem si, že po takovémto sexu mám lehce růžovo/červený výtok (sperma). takže to vypadá, že tam asi něco krvácí, ale je to hodně nepatrný, všimnu si toho vždycky na toaleťáku nebo kapesníku, ale je to jen malá kapička. myslíte, že je to normální? po sexu už mě nic nebolí, ale proč to teda lehce krvácí?