Gynekolog Praha 4, poradíte?

12
6.8.10 22:12

Gynekolog Praha 4

Ahoj, nemůžete mi někdo doporučit gynekologa/gynekoložku na Praze 4,chodím k jedné v Hloubětíně a už mě nebaví to ježdění přes celou Prahu a navíc musím platit roční poplatek 1500 kč, což mi přijde za roční prohlídku docela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6955
6.8.10 23:38

Otázka je, kde přesně bydlíš. Já chodím na P4 do neskutečně pohodové ordinace Natalína.
www.gynekologie-praha.cz
Ale pokud ti 1500 za kvalitní ošetření přijde moc, nevím co povíš na to, že tu platím za rok 1000 . Ale musím říct, že takovýto citlivý a přitom profesionální přístup jsem nezažila nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.8.10 09:58

taky doporučuji Natalínu. Jen v těhu si můžeš připlatit nadstandard za 6000,–, v tom jsou utz, 3Dutz… v prvním těhu jsem si ho zaplatila, teď jsem to odmítla a dr. mi řikala, že pojišťovna platí jen 2 utz, jeden mi dělala už v 7tt, takže za celé těhu mi udělá už asi jen jeden :nevim: Velchi nevíš jak to chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
7.8.10 10:03
Jitas taky jezdím do hloubětína..a neplatim ročně nic.jediný co mi dr řikal,že pokud bych byla těhu je dobré si zaplatit roční kartu. :think:
jitas píše:
Ahoj, nemůžete mi někdo doporučit gynekologa/gynekoložku na Praze 4,chodím k jedné v Hloubětíně a už mě nebaví to ježdění přes celou Prahu a navíc musím platit roční poplatek 1500 kč, což mi přijde za roční prohlídku docela dost
  • Citovat
  • Upravit
65
7.8.10 12:14

Taky doporučuju Natalínu, ale obávám se, že neberou nové pacientky. Alespoň před rokem to tak bylo - doporučovala jsem to kamarádce, která sháněla doktora, ale řekli jí, že maj plno.

natálka píše:
taky doporučuji Natalínu. Jen v těhu si můžeš připlatit nadstandard za 6000,–, v tom jsou utz, 3Dutz… v prvním těhu jsem si ho zaplatila, teď jsem to odmítla a dr. mi řikala, že pojišťovna platí jen 2 utz, jeden mi dělala už v 7tt, takže za celé těhu mi udělá už asi jen jeden :nevim: Velchi nevíš jak to chodí?

Já jsem dostala v druhém těhotenství slevu - bylo to „jen“ za 5000 :).
Mě teda doktorka dělala UTZ pokaždé a pokaždé poslala pár fotek mailem :), ale na ty 2 důležité UTZ - tzn. ve 14. týdnu v rámci screeningu v prvním trimestru a ve 20.týdnu - mě poslala k Apolináři. Řekla bych, že ti udělá jen 2 UTZ u ní v ordinaci (čekala bych ten druhý ve 32. týdnu) a tyhle 2 důležité ti udělají v porodnici nebo na nějakém specializovaném pracovišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
7.8.10 15:06

Natalína bere nové pacientky jen „na dobré slovo“ tj, od svých pacientek, pokud jsou to kamarádky příbuzné atd. Zavolat, říct - jsem sestra té či oné - ona je vaše pacientka, a oni vás objednají - nenavádím k podvodům :-? jen konstatuji, jak jsem 2 svým kamarádkám doporučila Natalínu a oni je vzali.

Paní doktorka/pan doktor - dělají UTZ klasicky pokaždé - i když paušál nezaplatíte. Jen už asi nebudete mít tolik x fotek na mail, jako byste paušál zaplatily.
Při prvním dítku jsem si ho zaplatila - tehdy 5 tis, později již ne, mezitím jsem chodila jinam a k nim se vracela cca v 6 měsíci těhotenství - takže mě to už nepřišlo důležité.

Přeji hlavně abys našla dobrou doktorku/doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
7.8.10 15:07
agathka píše:Mě teda doktorka dělala UTZ pokaždé a pokaždé poslala pár fotek mailem :), ale na ty 2 důležité UTZ - tzn. ve 14. týdnu v rámci screeningu v prvním trimestru a ve 20.týdnu - mě poslala k Apolináři. Řekla bych, že ti udělá jen 2 UTZ u ní v ordinaci (čekala bych ten druhý ve 32. týdnu) a tyhle 2 důležité ti udělají v porodnici nebo na nějakém specializovaném pracovišti.

Zvláštní :think: já byla v Gennetu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.8.10 14:56
velchi píše:
agathka píše:Mě teda doktorka dělala UTZ pokaždé a pokaždé poslala pár fotek mailem :), ale na ty 2 důležité UTZ - tzn. ve 14. týdnu v rámci screeningu v prvním trimestru a ve 20.týdnu - mě poslala k Apolináři. Řekla bych, že ti udělá jen 2 UTZ u ní v ordinaci (čekala bych ten druhý ve 32. týdnu) a tyhle 2 důležité ti udělají v porodnici nebo na nějakém specializovaném pracovišti.
Zvláštní :think: já byla v Gennetu :)
Mě dala doktorka vybrat, kam chci jít. Dala mi několik tel. čísel - K Apolináři, do Podolí a ještě někam - ať si to domluvím, kde chci nebo kde bude místo :). A vybrala jsem si Apolináře, protože jsem tam rodila poprvé a chystala jsem se tam rodit znova, a taky to mám celkem blízko.
velchi píše:
Paní doktorka/pan doktor - dělají UTZ klasicky pokaždé - i když paušál nezaplatíte. Jen už asi nebudete mít tolik x fotek na mail, jako byste paušál zaplatily.

To mi ani něříkej, že dělají utz pokaždé, i když si nezaplatí nadstandart. To jsem zbytečně vyhodila 11tis.? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
9.8.10 12:00

Agathka - já v prvním těhu ten nadstandard měla, ale co bylo navíc, snad jen ty 3Dutz, na kterých malej stejně nebyl nikdy vidět, takže žádná fotka ani video a pak určení pohlaví, to teď vědět ani nechceme, na 3D taky prdim, počkám si na originál :-) jen na ty utz jsem zvědavá, a na screening jdu do Podolí, takže uvidim prďolku tam, snad bude i nějaká fotka. Jo ještě jsem dostala asi 2× těhu vitaminy, který jsem stejně nemohla pozřít, takže nadstandard jsem teď zavrhla. Ale jinak jsem v ordinaci moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
16.8.10 15:41

Ahojky,
pokud se mohu přidat já chodím na Prahu 4 k paní doktorce Harantové a je to suprová gynekoložka :palec:Platím akorád 30kč za prohlídku a 30 pokud mi píše recept.Jako těhule úplně zadara :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
steffi77
15.9.10 19:05

ahoj, dneska jsem se objednávala do Natalíny jako nová pacientka a nebyl problém. Jsem objednaná k MUDr. Kunešovi. Takže asi zase berou. a jsem moc ráda, že jste s Natalínou spokojené!

• Citovat
  • Upravit
1311
24.9.10 21:36

jinak byla jsem na KO už 3× a pokaždé utz i bez nadstandardu, ale bez fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annie85
15.8.11 11:41

Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat, kdo teď vlastně v Natalíně ordinuje. Je tam pořád MUDr. Pekařová, MUDr. Kuneš a prý ještě jedna doktorka – celkem mladá (pod 40), krátké tmavé vlasy, bývá tam prý třeba v pátek. Ale nikde jsem nenašla její jméno. Nevíte?

• Citovat
  • Upravit
steffi77
17.8.11 13:59

Myslím, že se jmenuje Milotová. Je fajn, chodím k ní na poradny. To jméno nevím přesně, jestli jsem ho při představování chytla, ale snad jo :-)

• Citovat
  • Upravit
Annie85
17.8.11 14:02

Jo, to je ono!!!!! Díky moc!!!!! :-D
Já k ní taky chodím, ale jméno mi vypadlo, nikde není uvedené, ani na netu jsem ho nenašla a bylo mi blbé se jí po sedmi měsících, co k ní pravidelně chodím, ptát na jméno :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa