Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nemůžete mi někdo doporučit gynekologa/gynekoložku na Praze 4,chodím k jedné v Hloubětíně a už mě nebaví to ježdění přes celou Prahu a navíc musím platit roční poplatek 1500 kč, což mi přijde za roční prohlídku docela dost
Otázka je, kde přesně bydlíš. Já chodím na P4 do neskutečně pohodové ordinace Natalína.
www.gynekologie-praha.cz
Ale pokud ti 1500 za kvalitní ošetření přijde moc, nevím co povíš na to, že tu platím za rok 1000 . Ale musím říct, že takovýto citlivý a přitom profesionální přístup jsem nezažila nikde.
taky doporučuji Natalínu. Jen v těhu si můžeš připlatit nadstandard za 6000,–, v tom jsou utz, 3Dutz… v prvním těhu jsem si ho zaplatila, teď jsem to odmítla a dr. mi řikala, že pojišťovna platí jen 2 utz, jeden mi dělala už v 7tt, takže za celé těhu mi udělá už asi jen jeden
Velchi nevíš jak to chodí?
jitas píše:
Ahoj, nemůžete mi někdo doporučit gynekologa/gynekoložku na Praze 4,chodím k jedné v Hloubětíně a už mě nebaví to ježdění přes celou Prahu a navíc musím platit roční poplatek 1500 kč, což mi přijde za roční prohlídku docela dost
Taky doporučuju Natalínu, ale obávám se, že neberou nové pacientky. Alespoň před rokem to tak bylo - doporučovala jsem to kamarádce, která sháněla doktora, ale řekli jí, že maj plno.
natálka píše:
taky doporučuji Natalínu. Jen v těhu si můžeš připlatit nadstandard za 6000,–, v tom jsou utz, 3Dutz… v prvním těhu jsem si ho zaplatila, teď jsem to odmítla a dr. mi řikala, že pojišťovna platí jen 2 utz, jeden mi dělala už v 7tt, takže za celé těhu mi udělá už asi jen jedenVelchi nevíš jak to chodí?
Já jsem dostala v druhém těhotenství slevu - bylo to „jen“ za 5000
.
Mě teda doktorka dělala UTZ pokaždé a pokaždé poslala pár fotek mailem
, ale na ty 2 důležité UTZ - tzn. ve 14. týdnu v rámci screeningu v prvním trimestru a ve 20.týdnu - mě poslala k Apolináři. Řekla bych, že ti udělá jen 2 UTZ u ní v ordinaci (čekala bych ten druhý ve 32. týdnu) a tyhle 2 důležité ti udělají v porodnici nebo na nějakém specializovaném pracovišti.
Natalína bere nové pacientky jen „na dobré slovo“ tj, od svých pacientek, pokud jsou to kamarádky příbuzné atd. Zavolat, říct - jsem sestra té či oné - ona je vaše pacientka, a oni vás objednají - nenavádím k podvodům
jen konstatuji, jak jsem 2 svým kamarádkám doporučila Natalínu a oni je vzali.
Paní doktorka/pan doktor - dělají UTZ klasicky pokaždé - i když paušál nezaplatíte. Jen už asi nebudete mít tolik x fotek na mail, jako byste paušál zaplatily.
Při prvním dítku jsem si ho zaplatila - tehdy 5 tis, později již ne, mezitím jsem chodila jinam a k nim se vracela cca v 6 měsíci těhotenství - takže mě to už nepřišlo důležité.
Přeji hlavně abys našla dobrou doktorku/doktora.
agathka píše:Mě teda doktorka dělala UTZ pokaždé a pokaždé poslala pár fotek mailem, ale na ty 2 důležité UTZ - tzn. ve 14. týdnu v rámci screeningu v prvním trimestru a ve 20.týdnu - mě poslala k Apolináři. Řekla bych, že ti udělá jen 2 UTZ u ní v ordinaci (čekala bych ten druhý ve 32. týdnu) a tyhle 2 důležité ti udělají v porodnici nebo na nějakém specializovaném pracovišti.
Zvláštní
já byla v Gennetu ![]()
velchi píše:Mě dala doktorka vybrat, kam chci jít. Dala mi několik tel. čísel - K Apolináři, do Podolí a ještě někam - ať si to domluvím, kde chci nebo kde bude místoagathka píše:Mě teda doktorka dělala UTZ pokaždé a pokaždé poslala pár fotek mailemZvláštní, ale na ty 2 důležité UTZ - tzn. ve 14. týdnu v rámci screeningu v prvním trimestru a ve 20.týdnu - mě poslala k Apolináři. Řekla bych, že ti udělá jen 2 UTZ u ní v ordinaci (čekala bych ten druhý ve 32. týdnu) a tyhle 2 důležité ti udělají v porodnici nebo na nějakém specializovaném pracovišti.
já byla v Gennetu
velchi píše:
Paní doktorka/pan doktor - dělají UTZ klasicky pokaždé - i když paušál nezaplatíte. Jen už asi nebudete mít tolik x fotek na mail, jako byste paušál zaplatily.
To mi ani něříkej, že dělají utz pokaždé, i když si nezaplatí nadstandart. To jsem zbytečně vyhodila 11tis.? ![]()
Agathka - já v prvním těhu ten nadstandard měla, ale co bylo navíc, snad jen ty 3Dutz, na kterých malej stejně nebyl nikdy vidět, takže žádná fotka ani video a pak určení pohlaví, to teď vědět ani nechceme, na 3D taky prdim, počkám si na originál
jen na ty utz jsem zvědavá, a na screening jdu do Podolí, takže uvidim prďolku tam, snad bude i nějaká fotka. Jo ještě jsem dostala asi 2× těhu vitaminy, který jsem stejně nemohla pozřít, takže nadstandard jsem teď zavrhla. Ale jinak jsem v ordinaci moc spokojená ![]()
Ahojky,
pokud se mohu přidat já chodím na Prahu 4 k paní doktorce Harantové a je to suprová gynekoložka
Platím akorád 30kč za prohlídku a 30 pokud mi píše recept.Jako těhule úplně zadara ![]()
ahoj, dneska jsem se objednávala do Natalíny jako nová pacientka a nebyl problém. Jsem objednaná k MUDr. Kunešovi. Takže asi zase berou. a jsem moc ráda, že jste s Natalínou spokojené!
jinak byla jsem na KO už 3× a pokaždé utz i bez nadstandardu, ale bez fotečky
Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat, kdo teď vlastně v Natalíně ordinuje. Je tam pořád MUDr. Pekařová, MUDr. Kuneš a prý ještě jedna doktorka – celkem mladá (pod 40), krátké tmavé vlasy, bývá tam prý třeba v pátek. Ale nikde jsem nenašla její jméno. Nevíte?
Myslím, že se jmenuje Milotová. Je fajn, chodím k ní na poradny. To jméno nevím přesně, jestli jsem ho při představování chytla, ale snad jo ![]()
Jo, to je ono!!!!! Díky moc!!!!! ![]()
Já k ní taky chodím, ale jméno mi vypadlo, nikde není uvedené, ani na netu jsem ho nenašla a bylo mi blbé se jí po sedmi měsících, co k ní pravidelně chodím, ptát na jméno ![]()