Bolest prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35323
3.2.16 12:55

Pokud si tam nikde nehmatas nejakou bulku, je to velmi pravdepodobne muskuloskeletalniho puvodu, zvlast, pokud je to jednostranne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.2.16 13:16

Taky mě v kojení bolela prsa, hned jsem vyděšeně běžela na ultrazvuk. A nic, prý je to časté. Dodneška mě občas bolí prsa, ale od páteře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
3.2.16 19:38
@Anonymní píše:
Muzete mi poradit? Uz treti den me boli leve prso, jakoby uvnitr. Nekojim, nejsem tehotna, nemam MS. Myslite, ze by to mohlo byt z namozeni zad? Boli me totiz i i zada u leve lopatky. To mam asi namozene, jak taham syna.

Ta bolest prsa a pod lopatkou je přímo spojena, hrudní páteř je příčína té bolesti a stejně jako každému musím i Vám nabídnout pomoc, ve formě jednoduchého cviku, který můžu poslat do mailové adresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
3.2.16 19:42
@Anonymní píše:
Muzete mi poradit? Uz treti den me boli leve prso, jakoby uvnitr. Nekojim, nejsem tehotna, nemam MS. Myslite, ze by to mohlo byt z namozeni zad? Boli me totiz i i zada u leve lopatky. To mam asi namozene, jak taham syna.

Já to mívám taky, ale pravou stranu, je to propojený, tak se neboj, byla sem taky vyplašená, ale dr mi řekla že je to od zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 07:49

Bolest prsou + bílá tekutina

Ahoj, už je to zhruba měsíc co mě bolí prsa, zezačátku jsem tomu nepřikládala žádnou váhu, ale postupně se to stupňovalo. No a dneska v noci jsem nemohla usnout jak mě bolely, nevěděla jsem co dělat, tak jsem zkusila rozmasírovat no a začala mi z nich vytékat bílá tekutina. Hormonalni antikoncepci taky neberu. Nevíte čím to může být? Zkoušela jsem vyhledat na internetu, ale nic jsem nenašla, jen že u těch co byly nebo jsou těhotné, tak jim může téct mat. mléko, ale já těhotná 100% nejsem, ani jsem nebyla, tak vůbec nevím. Taky se mi prsa zvětšily, přetékají mi z podprsenky. Máte někdo podobnou zkušenost? Nevíte co to může být?

• Citovat
  • Upravit
4284
10.5.17 07:51

Zajdi si k lékaři, není to normální. Bolest indikuje, že tam můžeš mít nějaký zánět, tekutina může být hnis - nepodceňuj to a jdi ještě dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
10.5.17 10:09

Zajdi na gynekologii, může to být i cysta na vaječníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí