Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pokud si tam nikde nehmatas nejakou bulku, je to velmi pravdepodobne muskuloskeletalniho puvodu, zvlast, pokud je to jednostranne.
Taky mě v kojení bolela prsa, hned jsem vyděšeně běžela na ultrazvuk. A nic, prý je to časté. Dodneška mě občas bolí prsa, ale od páteře.
@Anonymní píše:
Muzete mi poradit? Uz treti den me boli leve prso, jakoby uvnitr. Nekojim, nejsem tehotna, nemam MS. Myslite, ze by to mohlo byt z namozeni zad? Boli me totiz i i zada u leve lopatky. To mam asi namozene, jak taham syna.
Ta bolest prsa a pod lopatkou je přímo spojena, hrudní páteř je příčína té bolesti a stejně jako každému musím i Vám nabídnout pomoc, ve formě jednoduchého cviku, který můžu poslat do mailové adresy.
@Anonymní píše:
Muzete mi poradit? Uz treti den me boli leve prso, jakoby uvnitr. Nekojim, nejsem tehotna, nemam MS. Myslite, ze by to mohlo byt z namozeni zad? Boli me totiz i i zada u leve lopatky. To mam asi namozene, jak taham syna.
Já to mívám taky, ale pravou stranu, je to propojený, tak se neboj, byla sem taky vyplašená, ale dr mi řekla že je to od zad.
Ahoj, už je to zhruba měsíc co mě bolí prsa, zezačátku jsem tomu nepřikládala žádnou váhu, ale postupně se to stupňovalo. No a dneska v noci jsem nemohla usnout jak mě bolely, nevěděla jsem co dělat, tak jsem zkusila rozmasírovat no a začala mi z nich vytékat bílá tekutina. Hormonalni antikoncepci taky neberu. Nevíte čím to může být? Zkoušela jsem vyhledat na internetu, ale nic jsem nenašla, jen že u těch co byly nebo jsou těhotné, tak jim může téct mat. mléko, ale já těhotná 100% nejsem, ani jsem nebyla, tak vůbec nevím. Taky se mi prsa zvětšily, přetékají mi z podprsenky. Máte někdo podobnou zkušenost? Nevíte co to může být?
Zajdi si k lékaři, není to normální. Bolest indikuje, že tam můžeš mít nějaký zánět, tekutina může být hnis - nepodceňuj to a jdi ještě dnes.