Bolest prsou-mužů být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6238
3.7.19 13:03

Na těhotenství bych to fakt netipovala ale sugesce je mocná věc. A ten hlen co by měl být lepkavý a čirý jako plodný já třeba neměla ani při ovulaci :D :D takže tohle je individuální… Ale to co popisuješ bych spíš opravdu přičetla té ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 11:01

Tak od včera jsem začla krvacet, 29 DC, ale přijde mi to jiné než MS, většinou ze mě první den padají kusy krve a včera jen trochu.. tak snad se to dneska rozjede. Dneska ráno to bylo trochu silnější, tak snad to nebude impl. Krvácení

• Citovat
  • Upravit
6238
7.7.19 11:07
@Anonymní píše:
Tak od včera jsem začla krvacet, 29 DC, ale přijde mi to jiné než MS, většinou ze mě první den padají kusy krve a včera jen trochu.. tak snad se to dneska rozjede. Dneska ráno to bylo trochu silnější, tak snad to nebude impl. Krvácení

Jako že by během nidace z tebe nějaké kousky padaly? Spíš bych to viděla že se ti pomalu rozjíždí MS, tělo není stroj aby fungovalo každý měsíc stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 11:09

Ne, ale při MS mi většinou první den nestačí ani 4 tampony, a včera jen 2 a ani nebyly nasakle ani z půlky, tak se bojím aby to nebylo impl krvácení, protože se prý dá zaměnit s MS.

• Citovat
  • Upravit
6238
7.7.19 11:14
@Anonymní píše:
Ne, ale při MS mi většinou první den nestačí ani 4 tampony, a včera jen 2 a ani nebyly nasakle ani z půlky, tak se bojím aby to nebylo impl krvácení, protože se prý dá zaměnit s MS.

Tak zaměnit se dá ale je to spíš špinění, hlavně z tebe nepadaji žádné kousky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 11:24

No tak dneska ráno už ze mě kapala krev i tekly dlouhé krvavé,,proudy”.. tak to by impl krvácení být nemělo ne? Ještě když par dni před tímto jsem měla silné křeče jako vždy před MS

• Citovat
  • Upravit
6238
7.7.19 11:43
@Anonymní píše:
No tak dneska ráno už ze mě kapala krev i tekly dlouhé krvavé,,proudy”.. tak to by impl krvácení být nemělo ne? Ještě když par dni před tímto jsem měla silné křeče jako vždy před MS

Tak mě třeba jako na MS bolí břicho pořád, ale myslím že u tebe to je jen MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
7.7.19 11:44
@Anonymní píše:
No tak dneska ráno už ze mě kapala krev i tekly dlouhé krvavé,,proudy”.. tak to by impl krvácení být nemělo ne? Ještě když par dni před tímto jsem měla silné křeče jako vždy před MS

Ne, je to normální menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 18:39

Dobrý den, mám pořad pocit močení, avšak když dosednu na toaletu, nic. Muže za to těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
6238
7.7.19 18:57
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám pořad pocit močení, avšak když dosednu na toaletu, nic. Muže za to těhotenství?

Pokud jsi těhotná tak klidně, pokud těhotná nejsi můžeš mít klidně zánět močáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.19 22:01

Tak mi přijde, ze mi ta,,MS” pomalu končí, což je divné, protože je to teprve 4 den.. navic už je jen hnědá, stopy krve minimálně.. myslite, ze to teda to implantacni krvácení nebude?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.19 22:03

+teda mi teď od soboty je celkem špatně, měla jsem silný průjem a ten trval až do pondelka, teď jsem si vzala aktivní uhlí a asi se to zklidnilo..myslíte ze by to mohl být příznak tehu?

• Citovat
  • Upravit
11659
9.7.19 22:03
@Anonymní píše:
Tak mi přijde, ze mi ta,,MS” pomalu končí, což je divné, protože je to teprve 4 den.. navic už je jen hnědá, stopy krve minimálně.. myslite, ze to teda to implantacni krvácení nebude?

jako uhnizdění? to ne ale spíš prostě ms někdo má v prvním trim. ale kratší a slabší zkus test…toto je jen hádání prostě taky si mohla mít jen kratší ms to se sem tam stane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.19 22:11

Jako podle mě není z ceho bych měla být těhotná, ale proste mám strach a něco si možná i vsugeruju..

• Citovat
  • Upravit
11659
9.7.19 22:17
@Anonymní píše:
Jako podle mě není z ceho bych měla být těhotná, ale proste mám strach a něco si možná i vsugeruju..

není z čeho být těhotná ta co tu řešíš:? pokud si nejsi jistá udělej test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky