Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@dagmarkaa Prý je ukázkové. 😊 Samozřejmě máme velkou radost a moc se těšíme, ale přece jenom už by jsme chtěli vědět co čekáme. ☺️️
Vzdyt tam neni nic videt? Nebo mame hadat? Ja hadam chlapecka.
Z teto forky opravdu pohlavi nejde hadat nejsou videt pohlavni organy
@Elizabeth87 s jistotou všichni můžou říct jen to že je to miminko. Víc poznat nejde
ne promiň, chápu že to chcete vědět, ale počkej si ještě 3 týdny do druhého screeningu a tam ti to už určitě řeknou ![]()
U moji prvorozene jsem taky musela cekat do 20tt. Tehdy mi to prislo neskutecne dlouhe. Ted u druhatka me ceka v patek prvni screening a ani nepredpokladam, ze by mi pohlavi rekli. A kdyz se to nedozvim, tak si pockam do 20tt, jako u prvorozene. Alespon stoupa napeti, hehehe a clovek se muze dele mazlit s myslenkou, jake by to bylo mit holcicku, nebo jake by to bylo mit chlapecka.
Jinak, moje dcera (2,5 let) si je naprosto jista, ze cekam sestricku. Bratricka vubec nepripousti.
Taky tam nic nevidím, počkej 3 týdny až půjdeš na utz ve 20tt tak by ti to měli říct.
Z ceho usuzujes, ze je to kluk?. Pokud ti to dr. nerekne z vysetreni, rozhodne ti to nerekne zadny laik z jedne fotky.
Nebuď nedočkavá, já si musela počkat až do 33tt, protože si mimčo vytrvale drželo zkřížený nohy
. Tam pohlaví nevykoukal ani primář…
Miminko, hlavně ať je zdravé