Bolest sedacího nervu

40
6.11.17 11:37

Bolest sedacího nervu

Ahoj, třeba mi někdo poradí. Jsem teď 30tt a už pár dní mě trápí strašná bolest sedacího nervu, nejde mi sedět, vstát je taky problém. Všude jsem se dočetla jen že je to normální, ale třeba má někdo zkušenost s tím jak si pomoci. Magnesium, masáž ani teplé obklady nepomáhají… Ani nevím kam s tím jít, na gynekologii, k obvoďákovi nebo k ortopedovi?
Kdyžtak díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85410
6.11.17 11:51

@Majkule22 nepotesim. V tehotenstvi do toho nikdo drbat nechce. Ja to mela taky asi mesic dva a pak to zmizelo pred porodem samo ze dne na den, mohla jsem jen lezet, chodit vstat byl problem. V noci jsem si na ty zada prilozila teply termofor. Uskrinul se tam nerv a stim se tezko neco dela. Pri porodu by mi pry dali rovnou epidural, ale zmizelo mi to pak samo nastesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
6.11.17 11:51

Jo jo, znam. Pomohla mi jedina vec a to bylo cviceni. Kocici hrbety, pozdrav slunci, cviceni dle Mojzisove atd.
Zpocatku velmi pomalu a opatrne
Jo a podsazovat panev. Proste cviky na bederku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
6.11.17 11:53

@MartinaIrena to u me fakt nehrozilo jit do takove pozice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.11.17 12:36

Já jsem aktivní celé těhu, joga, procházky se psem… ale teď z ničeho nic tohle :( a jak říká @blumen cvičit bych teď fakt nezvládla…sotva se hýbu…
achjo, to jste mě moc nepotěšily…no tak budu doufat že to třeba přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
6.11.17 13:14

@Majkule22 muzes zkusit si kleknout jednou nohou na zidlicku, chytnou se operatka a tu druhou nohu jakoby nechat viset volne dolu, pokud si to pamatuju. Tim se jakoby ulevi tomu kloubu a nervu. Ale pomahalo mi to myslim jen nazacatku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
7.11.17 07:27
@blumen píše:
@MartinaIrena to u me fakt nehrozilo jit do takove pozice :mrgreen:

No tak ja jsem holt bojovnik. Nikdy jsem s tim u dr. nebyla. Na wc jsem se sourala kolikrat v klece po ctyrech rychlosti po centimetrech. Stejne by mi v tehotenstvi obstrik neprovedli. A opravdu mi pomohlo jenom dat tu pater do spravne polohy. Dokud je obratel vychyleny, tak to proste stale boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
7.11.17 10:57

@MartinaIrena taky jsem zkousela uvilnit a nepovedlo se. Ale jak rikam, po 2 mesicich to pak te dne na den zmizelo samo. Ja se pred porodem citila ten posledni mesic uplne nejlip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí