Bolest v pochvě při sexu v těhotenství

21
15.2.24 16:30

Bolest v pochvě při sexu v těhotenství

Jsem 15tt a už od začátku mě trápí ten to problém. Při sexu není možné se do mě ani dostat, jak šíleně mě to bolí, pálí a řeže, stačí jenom trochu tlak z venku a už to bolí. Bolí jenom celá ta vrchní stěna, boční a spodní stěny jsou v pohodě, ty nebolí. Zkusily jsme různé lubrikanty, s kondomem, bez, prostě nic nezabírá :nevim: Nestává se mi to jenom při sexu, ale i při vyšetření na gynekologii, cokoliv zavede tak ta samá bolest a o zrcátku ani nemluvim!!! :zed: doktora jsem o tom samozřejmě ihned informovala, dělal mi nedávno i stěry a tam nic nevyšlo, vše v pořádku a dle něj taky vypadám naprosto v pořádku, nic nevidí, takže žádná mykóza ani bakteriální infekce to není. Bral mi i moč na zánět močáku a také negativní. Doktor tvrdí že je to hormonami v těhotenství, které vytváří poté v pochvě takové to nepříjemné pocity a také prokrvením, mno prostě jiný stav :) samozřejmě porodem to prý přejde a když budu mít štěstí tak třeba i teď v 2 trimestru 🙈 holky neměla jste to prosím některá a je něco co vám pomohlo, nebo vás to nejlépe přešlo? Všechny kamarádky v okolí na mě udiveně koukají, že tohle vůbec neznají a připadám si jak jediná na světě která tím trpí :roll: My s přítelem už jsme tak nějak smířený ze celé těhu. prostě bez sexu…. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.2.24 18:45

Hele asi to může být, kor když ti dělali testy a nic nenašli. Já mám zase problém u orgasmu, mám vždycky pocit že se počurám (přitom jsem byla těsně před stykem na WC) :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.24 18:46
@Anonymní píše:
Hele asi to může být, kor když ti dělali testy a nic nenašli. Já mám zase problém u orgasmu, mám vždycky pocit že se počurám (přitom jsem byla těsně před stykem na WC) :roll:

Dodám, že jsem 27 tt a mám to tak 2 týdny zpět.. taky žádný nález. Asi to k tomu patří :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21
15.2.24 18:52
@Anonymní píše:
Hele asi to může být, kor když ti dělali testy a nic nenašli. Já mám zase problém u orgasmu, mám vždycky pocit že se počurám (přitom jsem byla těsně před stykem na WC) :roll:

Taky to tak občas cítím, už jako netěhotná jsem měla citlivý močák a jakmile teď potřebuju trochu na zachod nebo se dlouho směju tak mě bolí a taky čekám kdy si učurnu….🙈 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
16.2.24 13:01

Tohle je bezne, tehotenstvim se meni hormonalni nastaveni tela. Necekala bych, ze se to behem tehotenstvi nejak vyrazne zlepsi. Byla bych spis pripravena na to, ze k nejakemu zlepseni dojde az s koncem kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
18.2.24 21:03

@Naty935 Pokud není problém organický, tak je vždycky psychický. Zajdi si na nějaké relaxační těhotenské cvičení, chce to odreagování a začít pracovat na svém vlastním prožívání. Možná máš v sobě nějaké zakořeněné napětí nebo jiné pnutí. Jsi ve stresu nebo máš nějaký blok. Pokud by nepomohlo cvičení, pak ještě návštěva nějakého terapeuta, který ti může poradit. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11335
18.2.24 21:06

Taky jsem měla ke konci těhotenství problém s vnitřní prohlídkou na gynekologii, strašně to bolelo. Jindy problém nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.2.24 21:15
@Mandarinka104 píše:
@Naty935 Pokud není problém organický, tak je vždycky psychický. Zajdi si na nějaké relaxační těhotenské cvičení, chce to odreagování a začít pracovat na svém vlastním prožívání. Možná máš v sobě nějaké zakořeněné napětí nebo jiné pnutí. Jsi ve stresu nebo máš nějaký blok. Pokud by nepomohlo cvičení, pak ještě návštěva nějakého terapeuta, který ti může poradit. :mavam:

Když mě to opravdu začalo od té doby co jsem těhotná a zdá se mi to čím dal horší🙈na začátku jsem měla covid, pak mykozu a nakonec zánět mocaku 🙄ale teď bych už měla byt úplně v pohode 🤔každopádně na nepohodlí dole si stěžují u doktora už taky dlouho🙈 citim se dole taková podrážděná, pak mě ten vchod při močení pálí, ale je to jak kdy🤷‍♀️ráno vstanu a dobrý, za dvě hodiny to třeba začne, pomaha mi na to sprcha a přisuzují to i trochu vaginální suchosti, tak se mažu vagisanem, pak to třeba přestane a cely den o tom nevim a pak to zase začne 🤷‍♀️nechápu to🤷‍♀️někdy jsou dny kdy to cele dole pálí a dře🤦🏼‍♀️ ale zda se mi to jenom z venku a kousek za vchodem, ne nijak hluboko🤔
Ale samozřejmě dekuji moc za radu🙏🏻taky už mě napadlo jestli to proste nemam v hlavě, ale když mě boli i vyšetření u gynekologa :nevim: proste se citim dole podrážděna i normálně 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí