Bolest v podbřišku po menstruaci, test negativní

209
21.8.21 16:09

Bolest v podbřišku po menstruaci, test negativní

Zdravím, asi 10 let mám diagnostikovanou endometriozu, trpím na cysty.
Antikoncepci neužívám už 7 let. Poslední nechráněný sex byl 8.8., 17.8.jsem dostala menses a skončil mi včera. Od včerejška mě ale docela dost bolí podbrisek, ráno sem si dala algifen, ale teď už to začalo zas. Dělala sem dnes test a negativní.. Nevím, jestli to mám nějak hrotit nebo počkat do pondělí k doktorce..
Máte radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2558
21.8.21 16:41

Jestli jsi měla menstruaci a pak i negativní test, tak pradvěpodobně těhotná nebudeš :think:
Nemůžeto být infekce močovýho měchýře? Ale k doktorce raději po víkendu zajdi, jen bych nepočítala s možností těhotenství, jinak to může být cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
21.8.21 16:43

@Nickjmeno no co se týče močového měchýře, tak na záchod atd problém nemám, ani pálení nic. Trošku mě to střílí do levé strany jako na vaječník. Spíš mě tak napadla cysta, ale když sem ji měla, tak to sem cítila jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
21.8.21 16:44

@Nickjmeno spíš jestli mě na pohotovosti s tímto neposlou někam… Trochu se bojím abych něco nepodcenila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
21.8.21 16:50

@MadammeLu pokud je to snesitelná bolest a nezačneš znovu krvácet, nebo mít velký výtoky, vydržela bych to do pondělí, ležet se skrčenýma nohama, dát si teplý čaj a být v klidu, ale pokud máš pochybnosti, samozřejmě si raději k doktorovi zajeď. Jen ty víš, jestli je to snesitelný nebo už je to za hranou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí