Těhotenství bez spermií, bolest prsou

Anonymní
19.8.21 13:42

Těhotenství bez spermií, bolest prsou

Ahoj, omlouvám se, ale asi zešílím. Hrozně se stidím o tom mluvit, ale jde spíš o psychické potíže. Je mi 15 let a nevím proč, mám hrozný strach z těhotenství i když jsem ještě pohlavní styk neměla a ani nic podobného, není ani možnost že jsem byla v kontaktu se spermiemi. Menstruaci mám cca po 35 dnech poměrně pravidelnou jenom někdy se mi zpozdí. Vůbec nevím proč, ale neustále mi běhá hlavou..CO KDYŽ JSEM TĚHOTNÁ I KDYŽ JSEM S NIKÝM NESPALA? vím že těhotenství bez přítomnosti spermií je nejspíš vyloučené, ale já vůbec nevím proč si to pořád myslím. Potom mě ještě trápí to že mě bolí prsa.Prsa mě vždycky bolí tak týden před menstruací, ale ta poslední menstruace skončila 7.8 a další má začít až 4.9. No tak abych to nějak vysvětlila po menstruaci mě vždycky prsa přestanou bolet a začnou až zase před další menstruací, ale po téhle menstruaci mě přestali bolet ale za cca 5 dní po menstruaci mě začali zase bolet, ne tak jako to je před menstruací, ale jsou citlivá, trochu bolí a taky mě přijde že mi trochu natekly bradavky, ale to asi spíš ne. Napadlo mě jestli to nemůže souviset s růstem prsou jelikož mám teprve A a jsem ještě v pubertě. Jsem z toho hodně nervozní a vím že takovou věcí bych se neměla vůbec zatěžovat, ale já nevím jak to mám pustit z hlavy. Jěště jsem se chtěla zeptat jestli je normální že už asi od začátku puberty se mi trochu vypoukl podbřišek, někde jsem četla že to je z toho jak se v pubertě vyvíjíme a že je to v pohodě, ale jenom mě zajímá jestli taky máte trochu vypouklý podbřišek. Jinak děkuji za odpověď a moc se omlouvám že tady řeším z vašeho pohledu vlastě kravinu, ale fakt mě to trápí. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ludmilaadamkova
19.8.21 13:50

Abo máč psychické potíže které nejsou reálné. Může to být forma OCD prostě ss zamšřila na tuto věc a nemůžeš ji vytěsnit může se to zhoršovat nebo zmizet. Pokud se to bude zhoršovat tak jedině pschiatr medikace. Nemá to reálný logický důvod. Problém může být jinde tohle je tvá forma řešení upnutí se na nějaký něreálný problém který řešíš místo toho. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa