Bolest v podbříšku v 6. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.10.20 17:16

Ahoj holky. Jdu na vás s prosbou.
Mám za sebou 2 potraty. Potom druhým jsme si řekli s přítelem, že to necháme pořádně odpočinout a počkali 5 měsíců až se mi krásně srovnaly cykly. Ani jsme se nemuseli snažit a já zjistila 2 dny po meskane MS dvě čárky. V tu chvíli mě pohltila panika… 2 týdny od MS strašný návaly, zle od žaludku, motá i hlavy, bolestivá prsa a to hodně, bolest zad i hlavy..
Dneska? Prsa už nejsou vůbec citlivá. Od rána je mi fajn. Pak dopoledne se mi zvedl žaludek z bublinkové vody. Drželo se to celou směnu v práci a a teď zase vše v pohodě. Když jsem se dala doma do klidu začalo mě tupě bolet na pravém vaječníků a v podbřišku hrozně tlaky :( máte s tím některá zkušenost? Jednou jsem měla ZT a podruhé to odešlo hned samo…

• Citovat
  • Upravit
72725
5.10.20 18:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jdu na vás s prosbou.
Mám za sebou 2 potraty. Potom druhým jsme si řekli s přítelem, že to necháme pořádně odpočinout a počkali 5 měsíců až se mi krásně srovnaly cykly. Ani jsme se nemuseli snažit a já zjistila 2 dny po meskane MS dvě čárky. V tu chvíli mě pohltila panika… 2 týdny od MS strašný návaly, zle od žaludku, motá i hlavy, bolestivá prsa a to hodně, bolest zad i hlavy..
Dneska? Prsa už nejsou vůbec citlivá. Od rána je mi fajn. Pak dopoledne se mi zvedl žaludek z bublinkové vody. Drželo se to celou směnu v práci a a teď zase vše v pohodě. Když jsem se dala doma do klidu začalo mě tupě bolet na pravém vaječníků a v podbřišku hrozně tlaky :( máte s tím některá zkušenost? Jednou jsem měla ZT a podruhé to odešlo hned samo…

Nezkoumej se tolik.. Na začátku je tolik změn v těle, že to nemusí vůbec nic znamenat. Chápu, co máš za sebou, ale zkus se uvolnit.. Co se má stát se stane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.20 05:01

@martina.se já vím že bych se neměla asi tolik pozorovat, stejně nic neovlivním.. Jen jsem z toho fakt na prášky.. Chtěla bych se radovat, ale zatím to vůbec nejde

• Citovat
  • Upravit
72725
6.10.20 20:35
@Anonymní píše:
@martina.se já vím že bych se neměla asi tolik pozorovat, stejně nic neovlivním.. Jen jsem z toho fakt na prášky.. Chtěla bych se radovat, ale zatím to vůbec nejde

Jako věřím.. Já se neraduji ani 38 tt.. Protože dokud mrne nebude na světě, je to vždy nejisté.. Každopádně přeju hodne štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.10.20 16:44

To je v pořádku :) děloha se natahuje a rozpíná a může to občas zlobit i v pozdější fázi. Já jsem teď ve 22tt a akorát jsem řešila hrozné píchání u pupíku, taky mi bylo řečeno že je to v pořádku :) jak se vše zvětšuje a mimčo pak začne rejdit, tak to může bolet :) Kdyby byla bolest k nevydržení nebo by ses hodně bála, tak doktor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.20 17:44

Bolesti naštěstí teď ustoupili tak jsem celkem v pohodě. Příští týden mě čeká prohlídka a potvrzení tak doufám, že mimčo bude tam kde má být a bude srdíčko

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.20 17:37

Tak prohlídka dopadla dobře jsem 7+2 plod odpovídá stáří a srdíčko jsme taky měli. Trošku jsem se uklidnila, ale vím že to bude ještě „boj“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky