Bolest zubů a dásní

Anonymní
29.7.20 11:24

bolest zubů a dásní

Dobrý den, mam problem z dasnema a se zuby uz nekolik dni… ze zadu kolem zubu mam jakoby natekle trochu zarudle dasne a mela jsem z teho bolesti.. kazde rano sem mela neco dalsiho ted se mi jeste pridala bolest zaplombovaneho zubu nemuzu na nej dat jakykoliv tlak… z bolesti jsem ani nespala… dnes jsem se zbudila a mela natekleho neco pod vrchnim rtem.. nemuzu se do olat svemu zubari tak jsem zkousela i jine zubare v okoli.. samozrejme to vubec nikdo nebere ???? tak bych chtela rady proti bolesti a co si o tem myslite ze by to mohlo byt.. napadla me zubni pohotovost ale nevim jestli by me s tim vzali a ani by me tam nemel kdo zavest protoze je mi 16

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
29.7.20 11:30

Podle popisu by to klidně mohla být aftozni stomatitida :think: Od bolesti si dej ibalgin, paralen apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
29.7.20 11:54

Moc nerozumím větě bohužel by mě tam neměl kdo zavezt, protože je mi 16. Snad teda rodiče, ne? Pohotovost je stejně až odpoledne. Byla ses podívat přímo v ordinaci doktorky? Možná jen volas v nevhodnou chvíli, taky se mi stalo, že mi 10× za den nezvedli telefon, přitom tam byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5971
29.7.20 18:12
@Anonymní píše:
Dobrý den, mam problem z dasnema a se zuby uz nekolik dni… ze zadu kolem zubu mam jakoby natekle trochu zarudle dasne a mela jsem z teho bolesti.. kazde rano sem mela neco dalsiho ted se mi jeste pridala bolest zaplombovaneho zubu nemuzu na nej dat jakykoliv tlak… z bolesti jsem ani nespala… dnes jsem se zbudila a mela natekleho neco pod vrchnim rtem.. nemuzu se do olat svemu zubari tak jsem zkousela i jine zubare v okoli.. samozrejme to vubec nikdo nebere ???? tak bych chtela rady proti bolesti a co si o tem myslite ze by to mohlo byt.. napadla me zubni pohotovost ale nevim jestli by me s tim vzali a ani by me tam nemel kdo zavest protoze je mi píše: Více

A proč tě tam rodina nezaveze? To přeci s tvým věkem nesouvisí. Mě kdyby bylo špatně, zaveze mě někdo z rodiny k zubaři určitě a jsem dávno dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.