Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Podle popisu by to klidně mohla být aftozni stomatitida
Od bolesti si dej ibalgin, paralen apod.
Moc nerozumím větě bohužel by mě tam neměl kdo zavezt, protože je mi 16. Snad teda rodiče, ne? Pohotovost je stejně až odpoledne. Byla ses podívat přímo v ordinaci doktorky? Možná jen volas v nevhodnou chvíli, taky se mi stalo, že mi 10× za den nezvedli telefon, přitom tam byli.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mam problem z dasnema a se zuby uz nekolik dni… ze zadu kolem zubu mam jakoby natekle trochu zarudle dasne a mela jsem z teho bolesti.. kazde rano sem mela neco dalsiho ted se mi jeste pridala bolest zaplombovaneho zubu nemuzu na nej dat jakykoliv tlak… z bolesti jsem ani nespala… dnes jsem se zbudila a mela natekleho neco pod vrchnim rtem.. nemuzu se do olat svemu zubari tak jsem zkousela i jine zubare v okoli.. samozrejme to vubec nikdo nebere ???? tak bych chtela rady proti bolesti a co si o tem myslite ze by to mohlo byt.. napadla me zubni pohotovost ale nevim jestli by me s tim vzali a ani by me tam nemel kdo zavest protoze je mi píše: Více
A proč tě tam rodina nezaveze? To přeci s tvým věkem nesouvisí. Mě kdyby bylo špatně, zaveze mě někdo z rodiny k zubaři určitě a jsem dávno dospělá.
Dobrý den, mam problem z dasnema a se zuby uz nekolik dni… ze zadu kolem zubu mam jakoby natekle trochu zarudle dasne a mela jsem z teho bolesti.. kazde rano sem mela neco dalsiho ted se mi jeste pridala bolest zaplombovaneho zubu nemuzu na nej dat jakykoliv tlak… z bolesti jsem ani nespala… dnes jsem se zbudila a mela natekleho neco pod vrchnim rtem.. nemuzu se do olat svemu zubari tak jsem zkousela i jine zubare v okoli.. samozrejme to vubec nikdo nebere ???? tak bych chtela rady proti bolesti a co si o tem myslite ze by to mohlo byt.. napadla me zubni pohotovost ale nevim jestli by me s tim vzali a ani by me tam nemel kdo zavest protoze je mi 16