Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přemýšlej nad tím tak, že tady už nejde jen o tebe, ale hlavně o miminko. Já si taky myslela, jak to nic není. A pak mě doktorka okamžitě poslala do nemocnice. Taky jsem měla tyhle bolesti a stavy a hrozil mi předčasný porod. V nemocnici mi píchli kapačku na zklidnění dělohy, kortikoidy na dozrání plic malého a muselo se čekat, jestli porod zažehnají. Teď už jsem doma, ale mám přísný klidový režim. Sbal si věci, vykašli se na personál a jeď. Je to tvoje dítě. Na ně se vykašli ![]()
Tak jsem tam volala, a sestra mi řekla že by to nic nemělo být, at si lehnu a su v klidu…a když budu chtít přijet, tak dopoledne…jako by to nbylo jedno kdy člověk přijede na pohotovost…fakt mě tady serou
![]()
@pecmenka co to je za pristup? ordinovat pres tel a jeste sestra? no ja bych jela okamzite..ale ja pojedu radsi si nechat rict histerko, nez pak litovat..
@Katula1234 píše:
@pecmenka co to je za pristup? ordinovat pres tel a jeste sestra? no ja bych jela okamzite..ale ja pojedu radsi si nechat rict histerko, nez pak litovat..
no možná kdyby to bylo takové akutní, tak by tam zakladatelka už dávno byla. Málo kdo by se strašnýma bolestma seděl doma ![]()
@MIŠANA1 i kdyz to mas asi pravdu..ja jsem v tomhle proste jina no..kdyby slo jdn o me, tak pche..ale takhle..ale mozna jsem az moc velka hysterka..ale 2 mesice v nemocnici me poznamenaly..
@Katula1234 píše:
@MIŠANA1 i kdyz to mas asi pravdu..ja jsem v tomhle proste jina no..kdyby slo jdn o me, tak pche..ale takhle..ale mozna jsem az moc velka histerka..ale 2 mesice v nemocnici me poznamenaly..
já jsem to samé, už jsem tam taky byla 10krát a asi taky je to tím že už jednu špatnou zkušenost mám, tak teď na ostatní prdím a když není něco ok, tak prostě jdu a je mi jedno jak se kdo tváří..vždyt od toho tam snad jsou. A být fakt strašní tak jedu jinde třeba i 50km..
@MIŠANA1 presne..ja byla na pohotovosti prvni 3 mesice 5×..a to, ze se tvarili blbe a ze tam jdu podle nich s „prkotinou“ mne bylo totalne fuk..naposledy jsem tam sla jen s blbym pocitem..dr, proc jste tady..tak rychle nejaka vymluva, ze..at nereknu, ze mam blbej pocit, tak jsem rekla tvrdnuti bricha a nahle rozjizdejici porod ve 25tt..takze tak no..prej proc jste neprisla driv..nevyberes si..bud jdes zbytecne nebo skoro pozde..
@Katula1234 píše:
@MIŠANA1 presne..ja byla na pohotovosti prvni 3 mesice 5×..a to, ze se tvarili blbe a ze tam jdu podle nich s „prkotinou“ mne bylo totalne fuk..naposledy jsem tam sla jen s blbym pocitem..dr, proc jste tady..tak rychle nejaka vymluva, ze..at nereknu, ze mam blbej pocit, tak jsem rekla tvrdnuti bricha a nahle rozjizdejici porod ve 25tt..takze tak no..prej proc jste neprisla driv..nevyberes si..bud jdes zbytecne nebo skoro pozde..
zakladatelka už měla jedni diskuzi že má zkracený čípek..tak nevím no, jak je to vážné
třeba už tam i je ![]()
@MIŠANA1 aha..uz jsem to taky nasla tu diskuzi..no nevim..34tt je dosf, ale porad malo..
@Katula1234 píše:
@MIŠANA1 aha..uz jsem to taky nasla tu diskuzi..no nevim..34tt je dosf, ale porad malo..
jo no, taky mám hruzu z předčastných porodu a ať je hlavně kvuli toho vše ok.. ![]()
@MIŠANA1 píše:
jo no, taky mám hruzu z předčastných porodu a ať je hlavně kvuli toho vše ok..
34tt už je v podstatě v pohodě ![]()