Bolesti třísel, stydké kosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Míša Míša
10.2.12 19:35

Kamoška ni tvrdí že se mi natahujou svaly ale to se minezdá že by mě to bolelo 14 dní v jednom místě ale zase jsem prvorodička 23tt a neznám to ona je po třech dětech tak asi ví o čem mluví......

• Citovat
  • Upravit
2395
10.2.12 19:41

já jsem taky po třech dětech, ale nikdy jsem takové bolesti, které popisuješ, nezažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
16.9.13 20:27

Holky otviram tema :) uz asi od 25tt no mozna uz od 20 me boli spona.Teda nekdy se do toho prida kostrc, jindy i trisla.Na chvilku me to preslo, ale ted sem 33tt a je to hruza.Kdyz vstavam z postele, tak skucim, drzim si pipku, nebo kdyz se obracim z boku na druhej bok, tak to trva desne dlouho a fakt to boli. Stejne me to bolelo s dcerou, ale uplne na konci tehotenstvi.Je to jak kdybych zabrzdila na kole a sedla na ram :-D moje mama mi rikala, ze za dob totace, nechteli tetu kvuli tomu nechat rodit normalne.Ale to je blbost ne? Nebo je tu nektera, ktera slysela to stejny, ze bych kvuli tomu nemohla normalne rodit? Tlusta nejsem vychozi vaha 46kg a ted 53 kg na 160cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
16.9.13 21:12

Ahojky, spis zalezi, jak je pak velke mimi v pomeru k tve panvi, jsi docela drobna. Me to bolelo taky, jako das a za celou dobu meho skuhrani mi nikdo nerekl, ze by to byla indikace k CS. Mozna, ze tva maminka mela na mysli rozestup spony stydke, to se nekdy stat muze, ale vyjimecne a to y tvuj lekar poznal. Pokud te to " jen" boli, tak to je ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.15 19:10

Může mě jenom lehce pobolívat už v 19tt? přez den jenom jí cítím, ale třeba v noci otačet se z boku na bok mi dá zabrat ale to i bolestí kyčlí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí