Bolesti v podbříšku značí problém s vaječníky?

18
29.8.22 17:39

Bolesti v podbříšku značí problém s vaječníky?

Dobrej, mám takový dotaz. Ovulaci jsem měla vypočítanou na 10.5.8. Bohužel nevím jestli proběhla, ale jsem si jistá, že jsem ovulovala 25.8. Je možné abych měla posunout ovulaci a nebo jí měla dvakrát? :roll: Též jsem měli s přítelem 26-27. 8 nechráněný sex. Používáme metodu " Už skoro budu, tak ho vytáhnu "
28.8 jsem vstala a bylo mi opravdu zle. Bolesti pod bříškem, pocit na zvracení, chuť žaludečních stav v puse, motaní hlavy jak na kolotoči. Bylo mi tak zle, že jsem sotva chodila. Dnes jsem byla u svého lékaře, bylo podezření na zánět močového měchýře, ale testy byly negativní. Bylo mi řečeno, že je to možná tím, že mi má přijít MS 1.9. Mě to ale přijde divné. Takové bolesti jsem dřív neměla.
Bylo mi řečeno, že bych měla počkat do datumu menstruace a když se nedostaví, tak mám zajít na gynekologií.

Měl nebo má to někdo podobně? a jestli ano, co to bylo? Doktor mi řekl, že to může být taky něco s vejcovody nebo vaječníky. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24867
30.8.22 16:50
@Tutare píše:
Dobrej, mám takový dotaz. Ovulaci jsem měla vypočítanou na 10.5.8. Bohužel nevím jestli proběhla, ale jsem si jistá, že jsem ovulovala 25.8. Je možné abych měla posunout ovulaci a nebo jí měla dvakrát? :roll: Též jsem měli s přítelem 26-27. 8 nechráněný sex. Používáme metodu " Už skoro budu, tak ho vytáhnu "
28.8 jsem vstala a bylo mi opravdu zle. Bolesti pod bříškem, pocit na zvracení, chuť žaludečních stav v puse, motaní hlavy jak na kolotoči. Bylo mi tak zle, že jsem sotva chodila. Dnes jsem byla u svého lékaře, bylo podezření na zánět močového měchýře, ale testy byly negativní. Bylo mi řečeno, že je to možná tím, že mi má přijít MS 1.9. Mě to ale přijde divné. Takové bolesti jsem dřív neměla.
Bylo mi řečeno, že bych měla počkat do datumu menstruace a když se nedostaví, tak mám zajít na gynekologií.Měl nebo má to někdo podobně? a jestli ano, co to bylo? Doktor mi řekl, že to může být taky něco s vejcovody nebo vaječníky. 8o

Dobrá metoda, pokud chcete brzo neplánovaně otěhotnět.

Ty bolesti nevím, že by se to „něco“ s vaječníky projevilo takhle náhle, když předtím vám nebylo vůbec nic? Ale nejsem doktor. Na gyndu můžete jít i akutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí