Bolestivá a silná MS i po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
3.12.14 13:55

@LucaLuca dá se ten čaj koupit někde v lékárně, nebo se musí objednat z netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.12.14 13:57
@Lukolik píše:
@LucaLuca už ho mám objednaný :D
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.12.14 13:58
@nonam píše:
@LucaLuca dá se ten čaj koupit někde v lékárně, nebo se musí objednat z netu?

Já ho kupuji ve výživě.

Varování všem: chuť dosti děsná. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.12.14 13:59

Já teda děti zatim nemám, ale bolesti při MS mám taky maximální, mě naštěstí na to zabíraji ibalginy, nebo si dávám Algifen kapky..zkoušela jsem i nahřívací polštářek, ale to mě přišlo snad ještě horší..a kdy vás to břicho bolí? mě dycky začíná ms slabým špiněním několik dní a pak v den, kdy se probudim s bolestí břicha vim, že se to rozjíždí a pak to ze mě teče jak z prasete..a pak v ty nejsilnější dny mám taky pocit, jak kdyby mi někdo rval spodek pryč, to pak nebolí břicho, ale zas spodek..je to fakt opruz, nesnášim to :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.12.14 14:02

@nonam Mě bolí ještě vždy bedra. Před porody mě bolelo břicho, po porodech víc ten spodek. Kolikrát se neudržím vestoje a musím si lehnout. Bolí mě to až v ten den.

S tím čajem poleví bolesti a zmírní se průtok :D krve. Mrkla jsem ti na profil, odkud jsi, kvůli tomu čaji, ale nedozvěděla jsem se nic. :-) Konkrétně to kupuji v Brně na Lidické, ale zkus výživy u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.12.14 14:05

@LucaLuca chichi jsem taky z Brna :lol:..moc to po Brně neznám, vzpomeneš si na název té zdr. výživy? nebo co to je za zastávku šaliny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
3.12.14 14:26

Zastávka Antonínská. Pak se dáš kousek směrem k Moraváku a je to po levé straně, na budově je nápis Gaute (realitka). Napiš mi do SZ, odkud jsi. Třeba jsi blízko a nějak ti to koupím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
3.12.14 20:21
@Lukolik píše:
@LucaLuca už ho mám objednaný :D

já taky :-D ještě jsem tam přihodila něco ostatním na Vánoce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
3.12.14 20:23

@nonam jo to máme nastejno :-D dřív jsem se vždycky ráno nadopovala algifenem a v práci nějak přežila a naplánovala jsem dětem samostatnou činnost :P odpo jsem doma zalezla s el. dečkou na břicho, knížkou a čajem do postele, což teď nemůžu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa