Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LucaLuca dá se ten čaj koupit někde v lékárně, nebo se musí objednat z netu?
@nonam píše:
@LucaLuca dá se ten čaj koupit někde v lékárně, nebo se musí objednat z netu?
Já ho kupuji ve výživě.
Varování všem: chuť dosti děsná. ![]()
Já teda děti zatim nemám, ale bolesti při MS mám taky maximální, mě naštěstí na to zabíraji ibalginy, nebo si dávám Algifen kapky..zkoušela jsem i nahřívací polštářek, ale to mě přišlo snad ještě horší..a kdy vás to břicho bolí? mě dycky začíná ms slabým špiněním několik dní a pak v den, kdy se probudim s bolestí břicha vim, že se to rozjíždí a pak to ze mě teče jak z prasete..a pak v ty nejsilnější dny mám taky pocit, jak kdyby mi někdo rval spodek pryč, to pak nebolí břicho, ale zas spodek..je to fakt opruz, nesnášim to ![]()
@nonam Mě bolí ještě vždy bedra. Před porody mě bolelo břicho, po porodech víc ten spodek. Kolikrát se neudržím vestoje a musím si lehnout. Bolí mě to až v ten den.
S tím čajem poleví bolesti a zmírní se průtok
krve. Mrkla jsem ti na profil, odkud jsi, kvůli tomu čaji, ale nedozvěděla jsem se nic.
Konkrétně to kupuji v Brně na Lidické, ale zkus výživy u vás.
@LucaLuca chichi jsem taky z Brna
..moc to po Brně neznám, vzpomeneš si na název té zdr. výživy? nebo co to je za zastávku šaliny?
Zastávka Antonínská. Pak se dáš kousek směrem k Moraváku a je to po levé straně, na budově je nápis Gaute (realitka). Napiš mi do SZ, odkud jsi. Třeba jsi blízko a nějak ti to koupím. ![]()
@nonam jo to máme nastejno
dřív jsem se vždycky ráno nadopovala algifenem a v práci nějak přežila a naplánovala jsem dětem samostatnou činnost
odpo jsem doma zalezla s el. dečkou na břicho, knížkou a čajem do postele, což teď nemůžu