Bolestivá ovulace

386
15.1.07 14:17

Bolestivá ovulace

Ahoj všichni,
mám cyklus cca 32-35 dní. Ovulaci mám pravděpodobně 18.-20. den. Vždy mě začne bolet břicho - jeden měsíc na jedné straně - další měsíc na druhé straně. Nevíte někdo, jestli když mě to břicho začíná bolet, že to znamená začátek OVU nebo je to několik hodin potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
682
15.1.07 16:11

Ahojky Evi ,

můj názor , že je super.že to vnímáš, já nevnímám nic a nevím jesli ovu lace byla , nebyla, bude.....
Laicky bych řekla, ře cítíš to prasknutí folikulu, no nevím.

Jo a tu holčičku tedy zkus 15 den, max. 16 den.

Držím palce a doufám, že se v říjnu 2007 setkáme.

pa Lime

PS: a o těch testech si přečti diskuzi ach ty čárky na ovu. testech. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
15.1.07 16:49

Podle mě cítíš tu cystičku, která tam je, než praskne a uvolní se vajíčko. Taky jsem o ovulaci vždycky věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.1.07 17:23

LIME - kde se máme v říjnu 2007 setkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.1.07 17:27

No když se nám zadaří, tak v deníčku říjen..

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.1.07 17:37

Jo aha. Jenže my budeme „zadělávat“ asi až v březnu. Malej má hrozný období - furt se s ním rozčiluju - nechce jíst, venku chodí úplně jinam, no hrozný, takže to odložíme o pár měsíců, snad to bude lepší:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.1.07 21:06

Evi.H: ono tvoje dítě se dostává do věku, kdy může prodělávat různé období vdoru a to někdy skutečně stojí za to. Většinou ( není li to extra cholerik) jsou ta období akž tak přežitelná.
pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.1.07 22:05

No on je od malička osobnost. Při vztekání přestává dýchat, dr. říkala, že může - až bude větší z toho omdlévat, štípe a kouše děti i nás,… No prostě si užíváme a dr. mě taky ujistila, že nám dá ještě zabrat:-((( Takže doufám, že ho aspoň to trucování u jídla přejde, protože jíst musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
15.1.07 22:25

EVOH:tak ja ovulaci driv citila-jako bolesti v podbrisku,ze jsem se musela az skrcit,trvalo to tak jen minutku a pak dobry,taky myslim, ze je top prasknuti folikulu-jak uz zde nekdo psal.jinak ale jsem to necitila vzdy.a ted pred druhym mimi jsem nemela bolesti ale ovulacni hlen…

jinak k tvemu mimi-u nas je to uplne stejne-vztekaci obdobi…vidim,ze vsechny deti jsou an tom podobne,tak aspon se tim uklidnuju,ze nemame doma maleho dablika-s ksichtikem andilka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
16.1.07 10:55

Ahoj Valli,
no mě před porodem taky bolelo břicho (ale jen někdy), až jsem se musela skrčit (třeba na ulici) a pak to bylo hned pryč. Ale po porodu mám bolesti třeba půl dne. Takže jsem zvědavá, co mě čeká po dalším porodu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.1.07 14:46

Ahoj holky, já mám pravidelně po MS takové bolesti že nemůžu ani na WC na velkou a po každé mě to bolí na jiné straně. Bolí mě to 2-3 dny myslíte že je to ovulací. A když se s manžou při té bolesti někdy tulíme tak mě to ted den přejde. Ale někdy je to fakt k nevydržení tak si musím vzít prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
28.1.12 18:04

Chci se zeptat zda ovulaci můžu mít i později než 15 den cyklu…dneska jsem mela ovulacni hlen a uz me dva dny je nevolno…bolí mě vaječníky a mám nechut k jídlu…prosím napiste názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.1.12 18:11
Gzuza píše:
Chci se zeptat zda ovulaci můžu mít i později než 15 den cyklu…dneska jsem mela ovulacni hlen a uz me dva dny je nevolno…bolí mě vaječníky a mám nechut k jídlu…prosím napiste názory…

Ahoj,
určitě může být jak dříve tak i později, je to individuální. Obvzláště to můžeš mít až po 15. dnu pokud máš delší cykly než těch ukázkových 28dní. Já mívám třeba ovu až 25.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
28.1.12 18:14
Estericka píše:
Gzuza píše:
Ahoj,
určitě může být jak dříve tak i později, je to individuální. Obvzláště to můžeš mít až po 15. dnu pokud máš delší cykly než těch ukázkových 28dní. Já mívám třeba ovu až 25.den.

No já to mám pokaždé jinak nekdy 28 někdy i více…uz dva dny se mi motá hlava nemám chut k jídlu a dneska jsem mela ovu.hlen..takze by to mělo skončít nejspis…jak dlouho ovu vubec trvá?nebo spísě jak dlouho se uvolnuje hlen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
29.1.12 15:52

K úvodnímu dotazu: ovulace nastává po odeznění té bolesti.

Píchá tě, nebo tlačí tě jak folíky rostou. Jakmile prasknout, je po bolesti a to je OVU.

K tomu druhému. OVU můžeš mít v podstatě kdykoliv. Záleží na tom jak dlouhou máš tzv. luteální fázi. Tj. od ovu do MS. To taky ovlivňuje délku cyklu.
Znám kamarádku, která má cyklus 38 dní, ale s posunutou ovulkou, takže jí má kolem 30 DC. To je samozřejmě extrém, ale každá jsme jiná.

Já mám např. tu fázi 14 DNÍ, ale ovu už kolem 8-10 dne, tedy pak má kratší cyklus kolem 24-26 dní.

Snad se mi o podařilo popsat srozumitelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí