Bolí moučnivka?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
23.4.13 22:27

@Janichka @Pe-G jdu to najít někde na netu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
23.4.13 22:28

Mozna mam jeste nekde zbytek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
23.4.13 22:29

@Janichka jééé, zbyteček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
23.4.13 22:33

Stacilo nam mazat asi tyden. Ze avatku tak trikkrat denne a pak po trech dnech jen dvakrat. Na prstik velikosti hrasku vytrit papulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
23.4.13 22:33

Jdu to pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.13 22:34

S poštovným z Německa (goldpharma) 392,– 8o 8o 8o
a to ani když přijdu do lékárny a zeptám se jestli mi to seženou, tak to nejde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
23.4.13 22:35

@Žirafátko ne nejde :/ ale ja nasla vic jak pulku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.13 22:36

@Janichka Třeba se ti to bude ještě hodit, když je to takovej zázrak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
23.4.13 22:41

Mala ma uz ok a pul:D takze v poho. Chces to poslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.13 22:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
23.4.13 22:49

Holky moučnivka může bolet - mně malá taky nechtěla s moučnivkou jíst/pít :zed:
Doktorka nám na to napsala Mycomax 150 - je to tableta asi za 220 Kč, uděláš si z toho roztok a potíráš vatovou tyčinkou.. Pak se prodávají ještě takové tyčinky, ale nevzpomenu si na název - je to v nějaké diskuzi tady.. Jsou 3 v balení a stojí to pár korun v lékárně. Moučnivka nemá ráda kyselo a ty tyčinky jsou dělany na týhle bázi, ale fakt nevim název.. :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.13 22:52

@IvkaV mě doktorka řekla (když to měla malá prvně, když jsem ještě kojila - ale to hned zmizelo s fialkou), že na to nic jinýho než fialku dát nemůže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavljina
23.4.13 23:01

Nám doktorka v r.2009 taky doporučila fialku. Loni moučnivku dostala dcera a doktorka nám řekla, ať koupíme TANTUM VERDE naředíme a vatičkou potíráme. Zabralo to.

• Citovat
  • Upravit
Poison Ivy
23.4.13 23:33

Ty tyčinky jsou možná Pagavit? Genciánu bych nedávala, důvody tu již padly, Neocid gel je OK, homeopatika Borax. A pozor - my jsme byli také hluboce přesvědčeni, že má malý moučnivku a byl to jen povlak z mléka a tvrdé patro. A týden jsme malého kurýrovali, kdežto doktorka koukla a bylo jasno, příště půjdu rovnou k ní :lol:

• Citovat
  • Upravit
24379
23.4.13 23:34

Holky, s moucnivkou, nebo se tomu rika zabka mam velke zkusenosti. Prvni dcerka(nyni 6let ji mela).Mohla jsem delat co chtela, vytirat ji pusinku fialkou, umyvat si koziska, natirat je take fialkou a pred kojenim umyt. Preslo to samo od sebe kolem 5mesice a cecek jsem v horku vytahla i neumyty v testauraci a nic. Nejednou to vysumelo. A to nemela od narozeni ani dudel. Druha dcerka? To stejny, hned po prichodu domu z porodnice. Pritom jsem opravdu dbala na cistotu bradavek, dudliky vyvarovala denne, byla ta mrcha tam. Vytirala jsem fialkou, prezila jsem, vse usmudlane, ale prezily jsme s malou obe.Nese mudr neco blechtala o tycinkach.Za boha nevim nazev. Vypada to jak vetsi tycinky do usi. Mrnatku jsem tim vytrela kazdy den pusinku po koupani a mizel povlak pred ocima. V lekarne budou vedet, jak se to jmenuje. I tady na emiminu ve starsich diskusich ten nazev je, sama jsem ho tam psala. Nevim, jestli zabka boli, me mudr rikala u druhe dcerky, ze ji muze v pusince omezovat a byt neprijeny, treba i u kojeni. Kazdopadne obe moje dcery ten povlak presel pozdeji po marne snaze se ho zbavit. Pomalu ze dne na den :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí