Bolí vytrhnutí osmičky ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79943
19.11.24 08:41

@Tyna298 To vypadá dobře. Klid. Opichne to, a za chvíli je venku. Díky bohu za lokální anestezii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3797
19.11.24 11:04

Hrozně záleží na tom, jaké má kořeny. Nejlepší je jeden kuželovitý kořen nebo dva, buď rovné nebo trochu zahnuté dozadu. Pokud jich je víc a všelijak zkroucené nebo tenké, tak to pak nejde. A pak záleží na kosti, jak je „tvrdá“. V mladším věku je „měkčí“, tak to také jde lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
19.11.24 13:29

První trhání jsem měla příšerné - ještě dva týdny po tom se mě lidi ptali, co se mi stalo, protože jsem měla oteklou tvář a modřinu. Týden jsem šílela i přes střídání paralenu a Ibalginu, nic účinnějšího jsem nemohla kvůli kojeni. Se starosti o novorozence a batole to byla opravdu pecka.
Druhé už bylo mnohem lepší, stačil mi párkrát Ibalgin.
Třetí trhání bylo asi takové normální - pár dní Ibalgin a Paralen, ale s nimi se to dalo vydržet.
Hlavně si to hodně leduj a buď pokud možno v klidu, nošení dětí vhodné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.11.24 16:41
@Da12 píše: Více
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24633
19.11.24 18:33

Byla jsem před měsícem, zub uložený úplně blbě. Opíchali to a tahali ven po kouskách skoro hodinu. Nebolelo to, spíš mě chytala křeč do sanice. Dalších pár dní mi stačil jeden prášek na bolest v podvečerních hodinách, jinak dobrý. Akorát otok a pěkná modřina, jako bych dostala pěstí. :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.11.24 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16987
19.11.24 18:38

Mam to za sebou vcera, koreny pry 90°, zakrok cca 40 min, hodne siti, ale v pohode. Zatim moc neboli, ale natekly fest..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.