Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Tyna298 To vypadá dobře. Klid. Opichne to, a za chvíli je venku. Díky bohu za lokální anestezii.
Hrozně záleží na tom, jaké má kořeny. Nejlepší je jeden kuželovitý kořen nebo dva, buď rovné nebo trochu zahnuté dozadu. Pokud jich je víc a všelijak zkroucené nebo tenké, tak to pak nejde. A pak záleží na kosti, jak je „tvrdá“. V mladším věku je „měkčí“, tak to také jde lépe.
První trhání jsem měla příšerné - ještě dva týdny po tom se mě lidi ptali, co se mi stalo, protože jsem měla oteklou tvář a modřinu. Týden jsem šílela i přes střídání paralenu a Ibalginu, nic účinnějšího jsem nemohla kvůli kojeni. Se starosti o novorozence a batole to byla opravdu pecka.
Druhé už bylo mnohem lepší, stačil mi párkrát Ibalgin.
Třetí trhání bylo asi takové normální - pár dní Ibalgin a Paralen, ale s nimi se to dalo vydržet.
Hlavně si to hodně leduj a buď pokud možno v klidu, nošení dětí vhodné není.
Byla jsem před měsícem, zub uložený úplně blbě. Opíchali to a tahali ven po kouskách skoro hodinu. Nebolelo to, spíš mě chytala křeč do sanice. Dalších pár dní mi stačil jeden prášek na bolest v podvečerních hodinách, jinak dobrý. Akorát otok a pěkná modřina, jako bych dostala pěstí. ![]()
Příspěvek upraven 19.11.24 v 18:55
Mam to za sebou vcera, koreny pry 90°, zakrok cca 40 min, hodne siti, ale v pohode. Zatim moc neboli, ale natekly fest..