Bolí vyvolávaný porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
15.11.13 18:51

Dávali mi 2 tbl na vyvolání, trápila jsem se 21h s bolestmi co 3 minuty :zed: :zed: nakonec to skončilo stejně císařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
15.11.13 18:55

Já měla vyvolávaný a bezbolestný, pouze tlak na konečník. Za necelé 4 hodiny hotovo. U každého to bude jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
15.11.13 19:04

Vyvolávali mi porod kvůli přenášení a po zavedení čtvrtky tabletky se za 9,5h miminko narodilo. Nemohu srovnávat, ale zvládla jsem to i bez epidurálu. Čekala jsem to horší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.17 13:28

Oživuji diskuzi..
první porod šíleny-dlouhy, bolestivý, museli mi nekolikkrat „skočit“na břicho, dreny, hematomy, velký nastřih..
druhý vyvolávaný, nastrih, za par hod. díte na svete
a ted mne čeká po 9letech třetí a bude taky vyvolávaný.
termin ješte nevím. mam šílenej strach, ted žiju jenom porodem, nejsem dobře nastavena…asi tím, že mam deti tak daleko od sebe, bojím se že to bude jak u prvního porodu.
jsem relat. mlada(jiné ženy nemaji v mem veku nekteré ani první dítko)…je mi do 35let.

pro mne byl šílenej stres dozvedet se že v ten a ten den mam prijit na vyvolani, noc predtím jsem nespala…bala jsem se…

je tady nekdo, kdo měl vyvolavany porod po prechozím vyvolávaném, ale s velkým odstupem? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
72725
13.12.17 13:34
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi..
první porod šíleny-dlouhy, bolestivý, museli mi nekolikkrat „skočit“na břicho, dreny, hematomy, velký nastřih..
druhý vyvolávaný, nastrih, za par hod. díte na svete
a ted mne čeká po 9letech třetí a bude taky vyvolávaný.
termin ješte nevím. mam šílenej strach, ted žiju jenom porodem, nejsem dobře nastavena…asi tím, že mam deti tak daleko od sebe, bojím se že to bude jak u prvního porodu.
jsem relat. mlada(jiné ženy nemaji v mem veku nekteré ani první dítko)…je mi do 35let.

pro mne byl šílenej stres dozvedet se že v ten a ten den mam prijit na vyvolani, noc predtím jsem nespala…bala jsem se…

je tady nekdo, kdo měl vyvolavany porod po prechozím vyvolávaném, ale s velkým odstupem? Děkuji

8 let odstup, vyvolání v klidu, ale 24 h nepostupující porod se stahy co 3 minuty.. hodně výživné, ale nakonec to šlo, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
13.12.17 13:36

S velkym casovym odstupem si nedelej starosti.
Vim o mamimce, ktera rodila po roce (ano po roce) a nemela to jednodussi…bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.17 13:37

Hodně výživné, to je tak hezky napsané :mrgreen: :lol:

byla bych rada, kdyby nebyl scenar, že mam dlouho bolesti a pak stejne sekce…malý je nemocný, potřebuji ho vidět, mít u sebe, vedet, že bude více-méne v poradku :?

• Citovat
  • Upravit
72725
13.12.17 13:41
@Anonymní píše:
Hodně výživné, to je tak hezky napsané :mrgreen: :lol:byla bych rada, kdyby nebyl scenar, že mam dlouho bolesti a pak stejne sekce…malý je nemocný, potřebuji ho vidět, mít u sebe, vedet, že bude více-méne v poradku :?

neboj, bude OK, nás taky hlídali, malý má vvv, ale dobře to dopadlo.. to není o tom, jak kdy jsi v minulosti rodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
13.12.17 13:44

Vyvolavany v rozestupu 5 let. U druheho zacaly kontrakce do 10 minut po zavedeni tablety, po dalsich 10 min kontrakce v intervalu 2 minut. Bolest silena, vetsi nez u prvniho, ale miminko bylo za 3,5h na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
13.12.17 13:44

No mě to bolelo tak že na to do smrti nezapomenu 8o. No ale jsem tady, zvládla jsem to(co taky zbývalo že) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.12.17 13:48

Ten vyvolávaný je masakr díky rychlému nástupu.. mi začaly stahy po cca 20 minutách od zavedení tablety a hned po 3 minutách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
13.12.17 14:04

Vyvolávaný má intenzivnější kontrakce. To má urychlit vypuzování dítěte ven, u mě to nefungovalo, stejně mi po břiše dvě sestry skoro šlapaly. Bylo mi to ale jedno. Chtěla jsem všeho nechat a jít domů :-D
Neměj obavy. Zdravotníci vědí co dělají a budete oba v pořádku a pod odborným dohledem. Důležitá je duševní pohoda maminky a víra v to, že se dvakrát vyspíš a povezeš si domů miminko.
Přeju ti ať je všechno v pořádku a jste všichni zdraví a šťastní. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
13.12.17 14:20
@martina.se píše:
Ten vyvolávaný je masakr díky rychlému nástupu.. mi začaly stahy po cca 20 minutách od zavedení tablety a hned po 3 minutách :think:

Vyvolávaný porod je opravdu masakr. Už nikdy více :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
luccifera
13.12.17 14:22

Ja mam za sebou jen jeden vyvolavany kvuli hepatoze, ale bylo to celkem dobre. Cele to trvalo 12 h. Ve 14.00 zavedena tabletka, po hodine jeste pulka, pomaly najezd, v osm prdli vodu, kolem desate chteli dat oxitocin, coz jsem poprosila, aby kdyztak vydrzeli, ze to postupuje a po pulnoci byla mala venku:) ten konec uz mam takovy trosku zamlzeny :D muz si to pochvaloval, jak to bylo rychle. S placentou to bylo horsi, to uz mi trochu po brise hopsaly, ale taky ju dostali ven:D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.17 14:24

Vetšinou po porodu davaji prave oxitocyn aby placenta šla hned ven…to jste nechtela?

teším se na maleho, ale kdyby ho mohl nekdo porodit za mne… :D :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí