Bomimi Bastien, máte ho někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21680
5.11.19 13:07

@Andul098 ahoj, i tebe bych poprosila ještě o překopírování recenze sem, díky moc
 https://www.emimino.cz/…n-air-sport/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.12.19 21:38

Ahoj, holky co mate tento kocarek, mohly byste mi prosim zmerit, jak je siroka plocha na lezeni v oblasti ramen, jak je vysoka zadova operka a jak je celkove dlouha plocha na lezeni? Nikde jsem to nenasla uvedene. Diky moc. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.12.19 20:16

Šířka zádové plochy je 36cm, délka 45,5cm a sed je dlouhý 39cm. Já bych to ale zase až tak neřešila, protože si nemyslím, že takovýto velký sporťák bude mít člověk až do tří let věku dítěte. Řekla bych, že max do dvou let a pak mít něco odlehčenějšího jako Valco snap nebo Oyster zero třeba. Poněvadž tahat se s takovým kočárem, když už dítě víceméně chodí, je blbost. U prvního dítěte jsem sporťák podobného typu dávala pryč v roce a třičtvrtě a teď u druhého ho budu dávat pryč ještě dříve a pořizovat nejspíš Baby jogger city mini gt 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.3.20 09:31

@Hajky nanoznik se vejde, ale ne úplně skvěle sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
29.8.20 12:41

Pěkně prosím, kdo máte zkušenosti s tímto kočárkem, není pak ten „rantl“ u sedu pro děti nepohodlný? :think: Rádi by jsme pořídili, ale obávám se pouze toho, aby zakončení pak nepřekáželo nožičkám. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
29.8.20 13:23

Ne není, já naopak mám radši rantlik, děti si o něj nožičky opírají a koneckonců možná budete pak kočárek měnit za golfky třeba dřív než dítě vůbec k tomu rantliku doroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
29.8.20 14:26

@Hajky ona právě naše „malá“ už má teď na roce 82cm, tak se právě obávám, aby nám chvilku vydržel a právě ten rantlík ji netlačil 😅 Děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.8.20 13:45

A byla jste se na kočárek podívat a zkusila ji tam posadit? Aby jste viděla, kolik je tam místa. Ale dětem zpravidla nevadí, když mají pak trochu pokrčená kolínka. Otázkou spíše je, když se vám dítě rozchodi, zda se vám bude chtít ještě s takovým kočárkem tahat. Já jsem ho dávala pryč, když dceři byl rok a čtvrt, protože už se vozit moc nechtěla a spí doma, takže byl pro mne zbytečný a místo toho jsem pořídila Oyster zero, který je plně dostačující. Ale vím, že toto je velmi individuální, jsou děti, které v roce a půl už skoro nedostanete do kočárku a pak jsou i tací, kteří se rádi vozí i ve třech letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
30.8.20 16:48

@Hajky Děkuji za příspěvek :kytka: Zrovna se na něj jedeme i s malou se zimním fusakem podívat :lol: Máme teď sporťák z trojkombinace, údajně do tří let, ale už teď na roce je jasné, že by se do něj v zimě nevešla, právě na délku :roll: Dostala se nám nabídka za rozumnou cenu, nu uvidíme, jak sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
31.8.20 12:37

Děti když začínají chodit, tak v kočárku moc nechtějí být - mimo dobu spaní, ale rády se tam zas vrací později, já jsem ráda za kočár minimálně do tří let, protože můžu vyrazit kdykoliv na dlouhý výlet nebo na celý den pryč a nemusím se stresovat a vše přizpůsobovat spaní, na usnutí měly kočár děti rády vždycky.

a druhá věc je, že ony sice v kočáru moc být nechtějí, ale když člověk někam rychle potřebuje, tak nevyrazí pěšky s dítětem, to by tam šel třeba taky dvě hodiny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
31.8.20 12:46

@Káťa19 To máš určitě pravdu, já mám v plánu využívat sporťák co nejdéle, hlavně jak píšeš, pěšky je to s dítkem nesrovnatelně pomalejší 😅 Taky se dá do něj šoupnout plno věcí.

Ještě jednou moc všem děkuji za názory a tipy, za nás tedy Bomimi bohužel vůbec ne :? Absolutně mi do ruky nesedl, blbě se mi s ním najíždělo jen na obrubník. Taky se mi zdál dost malý, vlastně velikostně tak stejný, jako nás sporťák z trojkombinace. Pravda, že jsme zkoušeli už po jednom dítku, ale stále půl roku v záruce a už jsme měli pocit, že je strašně rozvrzaný 8o Taky nás sporťák vůbec nešetříme, ale to se nedalo vůbec srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
31.8.20 13:34

@Janita3 ano a skvělá nákupní taška :lol: :lol: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
31.8.20 16:13

Tak pak bych vám mohla doporučit Baby jogger city mini gt či jeho novější verzi gt 2. Ten je opravdu dlouhý, perfektně se ovládá, mezi lidmi velice oblíbený. Je to sice trojkolka, ale opravdu velmi dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
31.8.20 21:24

@Hajky jeee to jste moc hodná za doporučení, ale trojkolku právě nechceme vůbec :oops:

Zrovna se ale dívám, že se vyrábí i ve verzi čtyřkolky, ta vypadá velice zajímavě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí