Borelioza x encefalitida

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42203
19.6.22 07:40
@Anonymní píše:
@biedronka105 Vyhnít to určitě nenechám. Děkuji za zkušenost a přeji, ať je co nejlíp
Taky jsem několikrát byla chybně doagnostikována a když se člověku cokoliv nezdá, je lepší testovat zbytečně než pak litovat :kytka:

Jen upozornění, IgM protilátky na borreliózu se začínají tvořit cca 3 týdny po přisátí klíštěte. Odběr na borreliózu je tudíž vhodný až po této době, aby byl průkazný (a zbytečně jste malou netrápili).
Zkusila si srážet teplotu jinak? Do vaničky, zábal na nožky,? Jestli jen spí, nechce pít, málo čůrá, tak jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
19.6.22 09:33
@Doctus píše:
@biedronka105
Tak v tom případě jste světový unikát, že první stádium boreliózy bylo spojeno s celkovými příznaky. :roll: :roll: :roll:Píšete, že lékaři boreliózu nechtějí a neumějí léčit. To jasně vidím, co mnozí požadují - ATB na 3 měsíce, ideálně cyklovat atd.

A jo, to jste zase vy.. Zase jedete tu svoji propagandu :lol: jak větší dávka ATB na boreliózu vadí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
19.6.22 09:51

@Giovanna1
Klidně si užívejte ATB i půl roku, ale bez úhrady z prostředků veřejného zdravotního pojištění. Medicínský argument k tak dlouhé léčbě není.

Pokud si myslíte, že je, tak mi najděte vědeckou studii, kde ATB terapie delší jak 3 týdny má svůj význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42203
19.6.22 09:54
@Doctus píše:
@Giovanna1
Klidně si užívejte ATB i půl roku, ale bez úhrady z prostředků veřejného zdravotního pojištění. Medicínský argument k tak dlouhé léčbě není.Pokud si myslíte, že je, tak mi najděte vědeckou studii, kde ATB terapie delší jak 3 týdny má svůj význam.

Asi špatná citace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
19.6.22 09:58

@Havlova
S dotyčnou jsem kdysi debatoval nad tím, že půlroční terapie (nebo tak nějak, možná „jen“ 3měsíční) u boreliózy nemá význam, ale podle ní ano. A kdo to neakceptuje, tak vlastně nechápe dané onemocnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42203
19.6.22 10:00
@Doctus píše:
@Havlova
S dotyčnou jsem kdysi debatoval nad tím, že půlroční terapie (nebo tak nějak, možná „jen“ 3měsíční) u boreliózy nemá význam, ale podle ní ano. A kdo to neakceptuje, tak vlastně nechápe dané onemocnění.

Ok. Omlouvám se. Borrelici a chlamydici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
19.6.22 10:02

@Havlova
Tak tak, hotová sekta. Bohužel svými výplody pak ovlivňují druhé. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...