Borůvky 2015

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Pandulka
24.7.15 13:56

Borůvky 2015

Dobrý den všem,

ráda bych se zkusila zeptat Vás, co mají to štěstí a bydlí blízko lesa, jak to letos vypadá s borůvkami.
Zda na ně není moc pozdě, případně jestli letos po tomhle suchu vůbec ještě nějaké jsou :(
Ideálně pokud byste někdo věděl Litoměřicko (Úštěk), Plzeňsko, příp. kolem Hradce Králové.

Děkuji za případné odpovědi :kytka:
Anna

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
24.7.15 14:02

Letos je to všude katastrofa. Chtěla jsem jet na samosběr na farmu, kde ale chtějí 130kč za litr :roll: Včera jsem v centru města objevila stánek, kde prodávají 90 za litr. Takže jsem si nakoupila a vyřešeno :-) Bez práce a ještě levněji jak někde na farmách ;)
V lese je to u nás katastrofa ( Morava )…

• Citovat
  • Upravit
9374
24.7.15 14:03

Hrůza. Byla jsem v lese před 2 týdny a vůůůbec nic, jen sem tam prázdné keříčky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.7.15 14:04

U nás bylo borůvek habaděj. ale tak měsíc zpět. Teď ještě jsou, ale končí. JHá tedy moc nesbírala, ale do lesa chodíme často, tak koukám. Jsem z Chodska

@Krasavicaa u nás ve městě 120kč/kg, já brala od paní 80kč/l.. jsou to docela rozdíly 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
24.7.15 14:06

@atominnka

Já chtěla jet sem http://www.farmaboruvky.cz/…kontakt.html , ale vykašlala jsem se na to…

• Citovat
  • Upravit
Pandulka
24.7.15 14:14

Děkuju moc za info, i když nepotěšilo :( Už se snažím čtvrtým rokem se dostat na borůvky, ale buď je na ně sucho (třeba letos i minulý rok), nebo na jaře umrznou květy. Takže letos asi zase nic :(
Já právě našla taky inzeráty a i za 70 Kč/l (na Bazoši, okolí Rokycan, trutnov, Plzeň, Karlovy Vary). Tak jsem propadla naději, že jich je letos dost.

• Citovat
  • Upravit
8558
24.7.15 14:15

Ja byla cca 14 dni zpet v Orlickych horach (par km od Lanskrouna smer na Ricky) a teda musim rict, ze v lese bylo boruvek opravdu dost a nasli jsme dokonce i misto, kde byly celkem velke… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.7.15 14:19

@Krasavicaa to maj ale jen ty velký ne? :think: Taky m ám cca 40km od nás samosběr, ale já radši ty lesní

@Pandulka i loni jich u nás bylo hodně. To jsem brala za 60kč/l. Předloni bylo prd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
24.7.15 14:21

@atominnka

Já je chtěla na marmeládu :-) Takž tam je to celkem jedno :-)

• Citovat
  • Upravit
Pandulka
24.7.15 14:23
@hanzy píše:
Ja byla cca 14 dni zpet v Orlickych horach (par km od Lanskrouna smer na Ricky) a teda musim rict, ze v lese bylo boruvek opravdu dost a nasli jsme dokonce i misto, kde byly celkem velke… :palec:

Já se právě bojim, že jsem letos zas zaspala. Že jsem měla jet přesně před těmi 14 dny! Protože teď po 14 dnech tropů bez vody asi i kdyby byly, tak to budou sušinky na keříčku. Ale třeba se mýlím a někdo napíše, že někde stále jsou!

• Citovat
  • Upravit
9374
24.7.15 14:27

@Pandulka Taky se snažím už několik let. Buď jsem je zaspala, nebo loni i letos velký prd :( Hlavně když v obchodě mají minivaničku a spár kuličkama a navíc ani nejsou moc dobré :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
24.7.15 14:35

Já byla před cca 3 týdny a borůvek plno, modrý keříky. Teď pochybuju že budou, možná na horách. Jsem Náchodsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.7.15 14:39

@Krasavicaa myslíš, že jo? Ty velký nebarví tolik ne? :think: já teda nevím 100%, mají je doma naši a vždycky jsem je jedla jen syrové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.7.15 14:41

@Pandulka Ajo, no my to sli jen zkusit a nestacili nam nadoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
24.7.15 14:44
@atominnka píše:
@Krasavicaa myslíš, že jo? Ty velký nebarví tolik ne? :think: já teda nevím 100%, mají je doma naši a vždycky jsem je jedla jen syrové :think:

Marmeláda snese všechno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.