Boty doma a návštěvy

AnetaNovakov
1.9.22 20:41

Boty doma a navstevy

Ahojky, prosím o vaše názory. Chodíte doma v pantoflich nebo bosy? A návštěva, dáváte jim přezůvky? Nesnesu ten pocit, ze mají doma špínu a u mě chodí bosy nebo v ponozkach. Sama bych si připadala blbě, ze chodím v botách a oni to vytrou ponozkama. Jak to mate vy? : :D :D :D :D A dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4125
1.9.22 20:46

Chodím doma v pantoflich i bosa. Návštěvám přezůvky nabízíme, ale většinou nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
1.9.22 20:47

Nechávám to na každém, já občas chodím v pantoflich, obcas bosa, děti jen v ponožkách. Pro návštěvy máme pantofle navíc, kdyby měli zájem a většina chodí jen v ponožkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45702
1.9.22 20:48

Chodim doma v ponozkach nebo bosa a stejne tak vetsina navstev.
Vsak bud rada ze ti to tam vytrou ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11834

U nás stejně jako @Nicole 1234

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@AnetaNovakov píše:
Ahojky, prosím o vaše názory. Chodíte doma v pantoflich nebo bosy? A návštěva, dáváte jim přezůvky? Nesnesu ten pocit, ze mají doma špínu a u mě chodí bosy nebo v ponozkach. Sama bych si připadala blbě, ze chodím v botách a oni to vytrou ponozkama. Jak to mate vy? : :D :D :D :D A dekuju.

Promiň, ale moc tomu nerozumím. Co má společnýho špína i nich doma a zouvání u tebe?

• Citovat
  • Upravit
45702
1.9.22 20:50
@Janli píše:
Promiň, ale moc tomu nerozumím. Co má společnýho špína i nich doma a zouvání u tebe?

No prece prinesou svoji spinu na jeji naklizenou podlahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
1.9.22 20:50

Chodíme v pantoflích a ačkoliv jsem na podlahu pedant, kvůli 8m miminku, tak návštěvě papuče nenutím. Každopádně každý den luxuju i vytírám a stejně má malá špinavé ponožky, jak se silou odráží od země, což nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
1.9.22 20:52

Chodím bosa, v ponožnách i pantoflích. Někdy i v dalších botech na chvíli. Návštěvám obvykle říkám, ať si nechají boty, pokud je nemají až moc špinavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
1.9.22 20:54

Vyzouvaji se venku, panelák je to nejblběji řešená chodba, interiéru, ale má to takhle hrozně moc bytů. Nabízíme papuče, ale většina chodí bosky(ponožky), my nosíme papuče nebo ponožky. Ale vytíráme každý druhý den, nebo dle potřeby a vysává nám tu každý den robot. Takže čisto doma fakt máme

• Citovat
  • Upravit
1.9.22 20:59

K lidem, ke kterým chodím na návštěvu nemají na podlaze hnůj a moje ponožky po návštěvě nejsou černé, stejně to platí obráceně. Já odmítám nosit cizí boty, ve kterých predemnou bylo xy návštěv :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
1.9.22 21:02

Chodíme doma bosí nebo v ponožkách. Návštěvám nabídnu pantofle, ale většinou nechtějí. Na návštěvě si někde pantofle vezmu, někde ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
1.9.22 21:02

Chodim bosa doma i na navstevach, kdyz privezu z návštěvy špinavý ponožky, tak je hodim do pracky a hotovo. Udelala bych si na mozku uzel, kdybych mela resit kazdou blbinu :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.09.22 v 08:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
1.9.22 21:08

Doma chodím v pantoflích, nemám ráda chodit bosa. Návštěvám panfofle nabízím, kdo je nechce, tomu je necpu. A je to spíš proto, aby jim nebyla zima od nohou.

Já si na návštěvě o pantofle klidně řeknu, fakt nemám ráda chodit bosa. Ale já na návštěvy moc nechodím, tak je to vlastně v pohodě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
1.9.22 21:08

Proč by měli mít doma špínu? Si na návštěvu nezvěte lidi, co žijou v jeskyni, ale přátelé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová