Příspěvek 5000 s ověřením

Anonymní
1.9.22 17:21

Příspěvek 5000 s ověřením

Zdravím…ano vím, je tu teď diskuzi na toto tema spousta. Ovšem snad nikde jsem se nedočetla nic věcně k dotazu, pouze urážky apod. Proto předem prosím ty, které toto tema obtěžuje, nebo mají potřebu rýpat, aby se nevyjadřovaly…teď k věci, všude píšou, že s ověřením příjmu dorazí 5000 později. Je tu někdo, komu to už přišlo, i když ověření zaškrtl? Ptám se protože mám u syna napsáno zeleně ověřeno už asi 8 dnů a stále nic…a ano vím, že na to mají dnů 30, ale i tak :nevim: děkuji za odpovědi k tématu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65222
1.9.22 17:28
@Anonymní píše:
Zdravím…ano vím, je tu teď diskuzi na toto tema spousta. Ovšem snad nikde jsem se nedočetla nic věcně k dotazu, pouze urážky apod. Proto předem prosím ty, které toto tema obtěžuje, nebo mají potřebu rýpat, aby se nevyjadřovaly…teď k věci, všude píšou, že s ověřením příjmu dorazí 5000 později. Je tu někdo, komu to už přišlo, i když ověření zaškrtl? Ptám se protože mám u syna napsáno zeleně ověřeno už asi 8 dnů a stále nic…a ano vím, že na to mají dnů 30, ale i tak :nevim: děkuji za odpovědi k tématu

až to přijde tak to přijde, ne. K čemu ti je vědět, že Vomáčkové to přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
1.9.22 17:29

Tak přesně na tohle téma tu byla založená poslední dnešní diskuze v rámci tohohle gigatématu.
 https://www.emimino.cz/…5000-474014/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.22 17:32
@vokishka píše:
až to přijde tak to přijde, ne. K čemu ti je vědět, že Vomáčkové to přišlo.

Ano až to přijde, tak to přijde…jen, že všem z mého okolí už příspěvek dorazil, ale měli to bez ověření…u me je ověřeno 8 dní a nic, jen mě to zajímalo, jestli to někomu dorazilo i s ověřením příjmu, to je celé

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.22 17:41
@Anonymní píše:

Ověřeno mi u dětí svítí i když jsem zaskrtnuti příjmů nedávala, takže to s tím nemá nic společného.

• Citovat
  • Upravit
11828
1.9.22 17:57

Bych si možná i tipla že to ověření u dětí znamená že si ověřili že ty a dítě patříte k sobě, resp. že ho máš v péči bydlíte spolu…jinak teda zaskrtla jsem ověření příjmu a nic mi ještě nepřišlo ale že by mi někde něco svítilo nevím. Prostě sem vyplnila a odeslala žádost a víc se nějak nezajímá..až to přijde tak to prijde… :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3732
1.9.22 17:57

Ja žádala 22.8. přes internet a napsalo mi to v žádosti že příjmy si ověří samy. Takže čekám a dál nepremyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.9.22 18:01
@Anonymní píše:

Ja teda overit prijmy nedavala, pac jako samozivitelka jsem vedela, ze se vejdu…ale psali mi uz pred 3 dny na mail, ze mam schvaleno a penize pripraveny k vyplaceni a porad nic…maji toho moc, takze ono to muze prijit kdykoliv…

• Citovat
  • Upravit
a12
61098
1.9.22 18:01
@Anonymní píše:
Ano až to přijde, tak to přijde…jen, že všem z mého okolí už příspěvek dorazil, ale měli to bez ověření…u me je ověřeno 8 dní a nic, jen mě to zajímalo, jestli to někomu dorazilo i s ověřením příjmu, to je celé

Prej se tam může zaškrtnout ověření před a po, kdyz po, tak to prej do týdne bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
1.9.22 18:03
@Anonymní píše:

Ty jsi se ptala před pár hodinami a ptáš se zase. Bohužel je to individuální komu, kdy přijde..tady se to bohužel nedozvíš. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
1.9.22 18:22
@Anonymní píše:

Dnes sem v místní FB skupině matek zahlédla k tomuhle tématu komentář, že kdo si zadával tento požadavek, tak bude mít ÚDAJNĚ ke konci září. Ale více k tomu nevím, takže jinak bohužel neposloužím 🤷🏻‍♀️ Jinak peníze jsou to přece navíc, takže by člověk neměl být přilepený 24/7 na webu a šílet, že Mařce to už přišlo. Klid, neplaš, přijde to :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5987
1.9.22 19:32

Já teda ověření nezaškrtla. Nicméně mi nepřišlo ani žádné potvrzení či upozornění. Prostě mi za 6 dní od podání žádosti ty peníze na účtě přistály a popravdě bylo tam jen napsáno JpnD a já přemýšlela, kdo mi poslal peníze. Peníze extrémně nepotřebuji, takže mi to docvaklo asi až po 2 hodinách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.22 05:22
@Nelel12 píše:
Ty jsi se ptala před pár hodinami a ptáš se zase. Bohužel je to individuální komu, kdy přijde..tady se to bohužel nedozvíš. :nevim:

Nevim o tom, že bych se na něco ptala před par hodinami. A ano vím, že je to individualní…šlo mi o odpověď skrz to ověření hlavně.

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
2.9.22 08:10
@Anonymní píše:
Nevim o tom, že bych se na něco ptala před par hodinami. A ano vím, že je to individualní…šlo mi o odpověď skrz to ověření hlavně.

Tak mě přišlo, že vidím tentýž dotaz jinde, stejným stylem písma. Samozřejmě tvrdit, že jsi to ty na 100% nemůžu.

To je ve výsledku fuk. Ale pochybuji,,že zde někdo ví, jakým stylem se to komu vyplácí..

Já si představuji, že mají nějaká jména vygenerované z PC. A někdo zpracuje během dne několik žádostí. Já kontrolu zaškrtla taky, s tím, že na to fakt nespěchám a je mi ve výsledku jedno, kdy dorazí. Taky nic nepřišlo ještě. Akorát dorazil email, že žádost bude spracována ten a ten datum. Je to prostě individuální..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.22 08:28
@Nelel12 píše:
Tak mě přišlo, že vidím tentýž dotaz jinde, stejným stylem písma. Samozřejmě tvrdit, že jsi to ty na 100% nemůžu.

To je ve výsledku fuk. Ale pochybuji,,že zde někdo ví, jakým stylem se to komu vyplácí..

Já si představuji, že mají nějaká jména vygenerované z PC. A někdo zpracuje během dne několik žádostí. Já kontrolu zaškrtla taky, s tím, že na to fakt nespěchám a je mi ve výsledku jedno, kdy dorazí. Taky nic nepřišlo ještě. Akorát dorazil email, že žádost bude spracována ten a ten datum. Je to prostě individuální..

Nevím k čemu by mi bylo zakládat 2 diskuze na stejné téma. Chápu, taky na to vyloženě nespěchám, jen mi nesedelo to zelené “ověřeno” říkala jsem si, aby to třeba neposlali jinam, ale to je asi blbost. Navíc všude něco jiného, že ti, co žádali 15.8. to dostanou do konce srpna, pak, že ti, kteří to dali s ověřením to dostanou až poslední, aby se v těch “infech” blbec vyznal no :lol: Žádala jsem 15.8. ráno, tak uvidim, jestli to do toho 14.9. dorazí :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová