Boty z decathlonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
23.1.20 16:56
@ňou píše:
Pěkný večer ženy, vybírám boty pro syna 6 let. Adidas co má jsou hned promáchané. Zaujaly mě tyto z decathlonu, máte je někdo? https://www.decathlon.cz/…8544386.html

Tyhle boty má dcera již třetím rokem, kupuju každý rok nové. Jsou skvělé za ty peníze. Ještě pak nezničené prodávám na bazaru.
Celá rodina si kupujeme boty jedině tam, jsou nejlepší a za ty peníze…
Já mám odtamtud zimní boty už 5 let a jako nové, chodím v nich téměř pořád. Doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
95
23.1.20 17:07
@Jančakecalka píše:
Tyhle boty má dcera již třetím rokem, kupuju každý rok nové. Jsou skvělé za ty peníze. Ještě pak nezničené prodávám na bazaru.
Celá rodina si kupujeme boty jedině tam, jsou nejlepší a za ty peníze…
Já mám odtamtud zimní boty už 5 let a jako nové, chodím v nich téměř pořád. Doporučuju.

Máme je už chvíli doma a pro syna jak ulité, na hubenou nožku super. Jediná vada je ta, že mu vadí ž e je jen nestahne sucháčem a jde. :D Koupila jsem si i pro sebe a zatím taky chvála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.1.20 17:09
@ňou píše:
Máme je už chvíli doma a pro syna jak ulité, na hubenou nožku super. Jediná vada je ta, že mu vadí ž e je jen nestahne sucháčem a jde. :D Koupila jsem si i pro sebe a zatím taky chvála.

Jo, jsou fakt suprové :palec: No, dcera se díky nim naučila zavazovat tkaničky, takže dvojí radost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47
10.2.20 12:22

Syn má z Decathlonu dvoje- jedny podzimní a zimní, oboje kotníkové a jsme spokojení, nepromokají, má v nich pevnou nožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková