Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pokud se bojíš o mimi, zajeď si na pohotovost.....nechápu, co čekáš, že ti tady někdo poradí.....nikdo tady nemá křišťálovou kouli ![]()
Sama musíš vědět jaka rána to byla a jak moc Te to bolelo. Jestli se bojíš tak Te tady stejne nikdo jiný než lékař neuklidni.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, chtela bych se zeptat. Jsem v 34+6tt. A dneska mne omylem tatka bouchnul sedackou(jak ji zvedal ze země) a mam trosku strach jestli to miminku nemohlo ublizit. Nebyla to velka rana nastesti. Dnes mne byli brisko cely den(hodne jsem chodila po obchode) ale ze by se mi nejak ta bolest zhoršila tak to se rict neda. Ale mam ve vnitr nejaky strach.pohyby normalne citim. Dekuji holky.
Pro klid duše bych zajela na pohotovost..ale pokud cítíš pohyby normálně,tak snad je vše ok.
Pro klid duše bych určitě jela na kontrolu, mimču se určo nic nestalo, ale spíše bych se bála o placentu a vždycky jsem četla, že jakmile se žena nějak víc uhodí do břicha, upadne někde, je lepší se jet nechat zkontrolovat, právě kvůli placentě. Lepší jed zbytečně než kdyby náhodou
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, chtela bych se zeptat. Jsem v 34+6tt. A dneska mne omylem tatka bouchnul sedackou(jak ji zvedal ze země) a mam trosku strach jestli to miminku nemohlo ublizit. Nebyla to velka rana nastesti. Dnes mne byli brisko cely den(hodne jsem chodila po obchode) ale ze by se mi nejak ta bolest zhoršila tak to se rict neda. Ale mam ve vnitr nejaky strach.pohyby normalne citim. Dekuji holky.
V každém případě jeď na pohotovost. Klidně zbytečně, ale budeš mít jistotu, že je vše v pořádku.
Tak nakonec je vse v poradku. Pana doktora jsem pobavila. Ale hlavne ze je miminko v poradku a js muzu jit klidne spat. Diky vsem ![]()
@Anonymní píše:
Tak nakonec je vse v poradku. Pana doktora jsem pobavila. Ale hlavne ze je miminko v poradku a js muzu jit klidne spat. Diky vsem
Tak to je moc dobře.. ![]()
Ahoj maminky, chtela bych se zeptat. Jsem v 34+6tt. A dneska mne omylem tatka bouchnul sedackou(jak ji zvedal ze země) a mam trosku strach jestli to miminku nemohlo ublizit. Nebyla to velka rana nastesti. Dnes mne byli brisko cely den(hodne jsem chodila po obchode) ale ze by se mi nejak ta bolest zhoršila tak to se rict neda. Ale mam ve vnitr nejaky strach.
pohyby normalne citim. Dekuji holky.